Gün Akşam Oldu Show Tv

Bu adamın artık ne yüzünü görmeye ne de sesini duymaya tahammülüm yok valla,çok çok sıkmıştı,aynı ses,aynı

rol aynı şeyler öfff fragmanına bile katlanamıyorum....
:19::19:

perşembe günleir bişiy izlmiyorum
en azından saçma fatmagülden iyidir sveiyorum aile dizileirni dram filan ama izletiyor işte kendini dizi
amaa dizide filiz akın çok yavan kalmı bana göreee yani nebileyim çok zayıf durmuşş
başka biri oynamalıydı bence :19::19::19::19:

Ben bu senaryoyu sanki daha önce izlemiştim;ama hatırlayamıyorum kim oynuyordu

Bayağı bir dizi girdi bu sene büyük ihtimal bu da tutunamaz

Sıkıldık galiba dramdan

bence robert de niro nun every body's fine filmini izleyin.2. bölümün fragmanını gördüm çözdüm olayı :)) aynısı
:37:

dün saba tümerde cıkmıstı....rolü bu kadar degıl galıba...şimdi moda oldu ya dizi gerıye sarıyor yanı geçmişte yaşananlar anlatılıyor..sanıırm öyle olacak....

evt bende şaşırdım yani daha ilk bölümde öldü filiz akın setlere döndü dediler bukadarmı:1::1::1::1: ama saçma oldu bence ağır gidecek birdizi gibi duruyor yada hep geçmişi hayal ederek dizi uzayacak ama fazla uzayacağı sanmıyorum ben:50::50:

umduğumdan çok daha güzel çıktı bu dizi. bi tek o ingiltereden gelen çocuğa bide ablanın sesine sinir oldum. gitsin onlar:47:

Dizi yayından kalkmış sanırım...Reytingler çok azmış.Konusu çok sıradandı,sıkıyordu insanı...Bu sezon dizileri çok yavan geliyor bana ,çoğunu izlemiyorum....:50:

halil ergün bence çok iyi bir oyuncu gayet başarılı deneyimli nerde ne yapması gerektiğini biliyor talihsiz bir dizi oldu ve yayından kaldırıldı ama halil beyin oyunculuğu çok üstlerde o en iyi konumu hak ediyor bence :nazar::46:

Bu dizide mi yayindan kalkti yani?
Oyuncular benimde cok icime sinmemisti ama, konusu cok duygusaldi.
Ilk bölümünde aglamaktan kendime gelemedim, yasananlar dizileri degerli kiliyor belki de..

bende pek begenmemiştim konusunu.
nekadar iyi oyuncular olsada konu güzel olmayınca izlenmiyor.

bende pek begenmemiştim konusunu.
nekadar iyi oyuncular olsada konu güzel olmayınca izlenmiyor.

aslında bi filmden uyarlama yapmışlar onu izlediğimde çok duygulanmıştım ben ama diziye çevirmek için bayağı sakız kıvamında olması lazım gereksiz bir sürü konu oluyor:25:

Back
X