Gün aşımı yaşamış olan anneler

ikizlerinannesiii

Hayatımın üç buçuk aşkı
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2016
41
30
3
37
Merhaba arkadaşlar 9 ay 10 gündür hamileyim ve dogurmadim ilk hamileligim değil çevremde hiç duyup yaşamadım böyle bir durum o yüzden panik ve merak içindeyim. Önceki doğumum ikiz doğumdu planlı doğumdu hamilelik alerjisi yaşadım kaşıntı uykusuzluk kortizon tedavileri fln derken 37. Haftada suni sancı ile doğum başlatıldı ama bebegimin kalbi durduğu için acil sezeryane alındım ve sezeryan sırasında bebegimin kurtarılması için aceleyle olduğu için içimde bazı yerlerim fazladan kesildi ve dikildi ee şimdide bidaha sezeryan olmak istemedim sonuna geldim suni sancıda verip zorlayamayiz dediler benim açılmam da olmadığı için aşağıdan veriyolar sancıyı ikizlerimdede aynısı olmuştu bugün gittim kendisinin gelmesini beklicez sancılariyla dediler denememiş lazım olmazsa öyle sezeryan yaparız dediler 5 gün daha eklediler doktorlar yurt dışındayım. Böyle gün asimi yaşayanlar kaç gün sonra ve nasıl doğum yaptıniz lütfen bilgilendirebilirmisiniz beni

40 hafta 42 hafta bekleyip dıçoğum yapanlar var

Kizim 43 haftalik dogdu..doktor surekli beni panik yaptirsada sabirla kendiliginden gelecegi gunu bekledim dogacagindan umudumu kesmistim herhalde gelmeyecek diye kaygilanmays baslmistimki biranda geliverdi minigim...benden once ailede gunu gecenler oldugu icinde onlarin tecrubelerinden biraz daha rahattim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…