Gün geceye dönüyor yarın düne dönüyor an anıya dönüyor SEN İNATLA DÖNMÜYORSUN

catgirla7204

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015
409
104
Sertab erener dizeleriyle giriş yaptığım konu şu ki kırk gün önce dört aylık sevgilimle ayrıldık. O ayrıldı, çünkü başlardaki gibi heyecanlı ve istekli değilmiş. Uzatmadım tamam yapabileceğim bişey yok dedim. Özler döner diye düşünüp hiiiiç bir şey yazmadım ama gel gör ki düşündüğüm gibi olmadı. O günden beri hiç konuşmadık. Atnı fakültede okuyoruz, okul bitti ilişki bitti. Okul eylülde açılıyor ilişki başlar mı bilemem tabi ama pişman olsun dönüş yapsın istiyorum. Eski sevgili nasıl döner ne olur ben çözemedim kırk günde. Sanırım taktik yapamıyorum kızlar, yardımlarınızı bekliyorum.......

bak canım adam bitirmiş, aramamış sormamış
pişman olsa arardı zaten.
hem bu kadar kısa sürede sıkılan adamla ne işin olur,
geri dönse ne olacak 6 ay daha mı devam edecek

Sertab erener dizeleriyle giriş yaptığım konu şu ki kırk gün önce dört aylık sevgilimle ayrıldık. O ayrıldı, çünkü başlardaki gibi heyecanlı ve istekli değilmiş. Uzatmadım tamam yapabileceğim bişey yok dedim. Özler döner diye düşünüp hiiiiç bir şey yazmadım ama gel gör ki düşündüğüm gibi olmadı. O günden beri hiç konuşmadık. Atnı fakültede okuyoruz, okul bitti ilişki bitti. Okul eylülde açılıyor ilişki başlar mı bilemem tabi ama pişman olsun dönüş yapsın istiyorum. Eski sevgili nasıl döner ne olur ben çözemedim kırk günde. Sanırım taktik yapamıyorum kızlar, yardımlarınızı bekliyorum.......

Okuldan 3 senedir çıkan, ciddi de düşünen 2 arkadaş, senin dediğin gibi, çocuk heyecan duymuyorum diye 3 sene sonra kızdan ayrılmıştı.. Herkes onlar evlenir gözüyle bakıyordu. Çocuk ondan ayrıldıktan sonra başka kızla çıkmaya başladı. Ama uzun sürmedi. Önceki bahsettiğim kızda olan özellikler, belki ilgi, belki sevgiyi görmedi sanırım tekrar kıza döndü. Kızda artık seviyordu ki kabul etmiş. Şimdi evlenmişler. 40 gün çok kısa bir zaman. Seneler sonra bile tekrar arayan oluyor. Ama sende çoğu şey belki bitmiş olur. Boşver. Her iş olacağına varır.

Başlığından bile kısa süren ilişkiyi bu kadar kafana takma bence. Sevseydi gerçekten bırakmazdı. Kusura bakma gerçek düşüncelerimi yazıyorum. Dönmez, 4 ayda giden adam sevgi mevgi haketmiyordur ya da uzun ilişkilerin insanı değilim klişesindendir. Yeniden sevmeye bak başka birisini. Zamanını harcamaya değse yanında olurdu.

Edit: En sevdiğim şarkılardandır iyi oldu hatırlattığın. İçtimm başım dönüyoor, sen hala dönmüyorsunn. Dünya bile dönüyorrr, sen inatla dönmüyorsunn.

:KK71:

Son düzenleme:
Tam kafamdan attım diyorum ama olmuyor. Duygusal olarak bağlanmışım -ki dört ayda neyine bağlandım ben de anlamıyorum kara kaşına kara gözüne mi bilemedim. İlk başlarda çok ilgili olan beyimiz ben ilgi göstermeye başlayınca kendi resmen çekti ve tabi tahmin ettiğiniz üzere toto tavan. İşte böyle iki ilgi görünce zayıf karakterini ortaya koyan biri ama hâlâ dönsün istiyorum. Taktik lazım bana taktik

Serbest birakmissin dönmemiş demek ki sevmiyor. e bu geri.dönsün ısrarı? Belli ki başkasi var şimdi hayatında

Tam kafamdan attım diyorum ama olmuyor. Duygusal olarak bağlanmışım -ki dört ayda neyine bağlandım ben de anlamıyorum kara kaşına kara gözüne mi bilemedim. İlk başlarda çok ilgili olan beyimiz ben ilgi göstermeye başlayınca kendi resmen çekti ve tabi tahmin ettiğiniz üzere toto tavan. İşte böyle iki ilgi görünce zayıf karakterini ortaya koyan biri ama hâlâ dönsün istiyorum. Taktik lazım bana taktik

Walla bu işlerde taktik olmuyor maalesef. Yani oluyor tabi ama herkeste işe yarayacak kesin bir formül bulunamadı henüz :) üni yıllarmda senin gbi bi durum yaşadm. Iki aylık bi ilişkinin çok uzun süre yasını tuttum. Deli gbi dönmesini bekledim olmadı. Iki yıl kadar sonra net olarak dönmese bile dönmek istediğinin imalarnda bulundu. Ama iş işten geçmişti. Ben onu unutmamak için onca çaba vermişken geçen zaman onu unutturmuştu.. sana boşyere bekleme diyesim yok nedense.. verebileceğim tek akıl "seni değişmiş ve güçlü görmesini sağla". En iyi (şık) halinle git okula. Fırsatın varsa tatile git bronzlaş mesela. Beyimiz yeniden heyecanlanır belki..:)

Ama şunu yazmadan edemicem kaliteli bir adam değilmiş.. sakn üzme onun için kendini..

Memlekette yeni sevgili yapmis senden ayrilmis zor degil cozmek eger eylulde ondan ayrilirsa belki sana doner

Walla bu işlerde taktik olmuyor maalesef. Yani oluyor tabi ama herkeste işe yarayacak kesin bir formül bulunamadı henüz :) üni yıllarmda senin gbi bi durum yaşadm. Iki aylık bi ilişkinin çok uzun süre yasını tuttum. Deli gbi dönmesini bekledim olmadı. Iki yıl kadar sonra net olarak dönmese bile dönmek istediğinin imalarnda bulundu. Ama iş işten geçmişti. Ben onu unutmamak için onca çaba vermişken geçen zaman onu unutturmuştu.. sana boşyere bekleme diyesim yok nedense.. verebileceğim tek akıl "seni değişmiş ve güçlü görmesini sağla". En iyi (şık) halinle git okula. Fırsatın varsa tatile git bronzlaş mesela. Beyimiz yeniden heyecanlanır belki..:)

Ama şunu yazmadan edemicem kaliteli bir adam değilmiş.. sakn üzme onun için kendini..
Hahahaha çok teşekkür ederim zaten 12 ay bronz bir insanım, kuaför kurbanı oldum upuzun saçlarım kısacık oldu. Dışardan bakan biri ayrılık psikolojisi ayrılık değişimi vs diyebilir ama gerçekten öyle değil. Neyse sonuçta bir değişim yarattım ve beğenildi. Kaliteli bir adam olmadığını ben de anladım ama nedense bu ilişkiye değer vermişim. Okul açılınca dönse kabul etsem hep aklımda zaman geçirmek için döndü kuruntusu olacak. Sanırım bu kuruntu değil gerçek. Keşke okul açılmadan dönse.....

Adam bitirmiş gitmiş. Daha ne taktiği yapacaksın anlamadım?

Okul yaz tatiline girmiş,memleketine gitmiş muhtemelen memleketinden birini bulmuştur ya da tatil için nereye gittiyse artık.
Sonra okul açılır sevgilisi olduğunu duyarsın bir müddet ona sadık kalır sonra seni görünce öbürünü unutur ve sana döner,zayıf karakterli erkeklerin tipik özellikleri...

Okul yaz tatiline girmiş,memleketine gitmiş muhtemelen memleketinden birini bulmuştur ya da tatil için nereye gittiyse artık.
Sonra okul açılır sevgilisi olduğunu duyarsın bir müddet ona sadık kalır sonra seni görünce öbürünü unutur ve sana döner,zayıf karakterli erkeklerin tipik özellikleri...
Hayır arkadaşlar sevgilisi yokk yüzde yüz eminim. Yok. Zaten öyle hop ayrılayım hop başkasını bulayım hop ondan da ayrılayım gibi bir tarzı yok.

X