Hayat hiç bir zaman istediğimiz şeyleri altın tepsilerde sunmaz önümüze. Bugün nasip olmayıp üzüldüğün şey belkide ileride daha kötü şeylere mahal verecekti. Hiç birimiz her istediğimize her zaman sahip değiliz. Mutlaka herkesin hüsranları, içinde kalan ukdeleri vardır. Sakın isyan etme. Rabbimin bir bildiği vardır. Ben de kendimce bin bir zorlukla karşılaştım isyan etme noktasına geldim hatta isyan ettim(Rabbim affetsin). Ama ileri ki zamanda Rabbimin bir bildiği varmış şükürler olsun dedim. Unutma her gecenin bir sabahı var. Geceye gündüze, gündüzü geceye çeviren Rabbimin bir bildiği vardır. Sen dilinden duanı eksik etme. Rabbime sığın. Şükür et. Bak sağlığın sıhhatin yerinde. Babanin hataları da olsa yanında. Annen var. Aç değilsin açıkta değilsin. Rabbim yattığı yerde dinlendirsin anneannen senin böyle yıkıldığını görse üzülmez miydi? Onun için kendini topla. Her bitişin ardında yeni bir başlangıç vardır. Rabbim mutlaka hayırlı bir rızk kapısı da açar, hayırlı bir eş de nasip eder. Sen yeter ki önce Rabbime sonra kendine güven