Merhaba hanımlar
dertleşmeye ihtiyacım var patlayacam yoksa. Bir kac defa konu açmaya yeltendim ve vazgectim ama dayanamıyorum.
Bi yandan agliyorum yazarken cocugum uyandi terelleli olacam uzun olabilir biraz
Eşim işi gereği mecburi tatilde ve bizimle evde(1 haftadir).15 aylık bir oğlumuz var ve tabiiri caizse totom koltuk yüzü görmüyor koşturmaktan, ancak akşam olacakta yorgunluktan bir yarim saat tv önünde sıcak bişeyler icecem öyle yani.
Ama neymiş o yani eşim sesini cıkarmıyormuş ondan ben kendimi hatasìz sanìyormusum, evi bok götürüyormuş heryer saçmış en son ne zaman süpürmüşümde bilmem ne.
Yerlerimiz fayans açık renkte dolayısı ile herşey belli oluyor bende zamanla takmamayı öğrendim bu demek degilki evimle ilgilenmiyorum süpurmuyorum silmiyorum.
Hayvanmışım bu yasima kadar insanlik gormemisim. Onu kendimden sogutuyormusum laflari duyunca cinnet gecirecektim inanin ne yaptinda delirttin adamı diye sorarsaniz hiçbirşey diyebilirim. Sebebi ise baktı cocukla zor ben heryere koşturuyorum cocukta aktif ilgi oyun bekliyor yardim isteyincede gözüne batiyor besbelli.
Örnek veriyorum
Yemek yendi toplanıldi ev bilmem kacıncı kez toplanıldı cocugu yıkadım saate bakıyorum akşamın vaktı gecmek uzere namaza duracam beyfendi oturmus ya insan demezmi bu cocuk kadinin canina dusuyor ac namaz kilsa ac aglamakli kilmasa ilgilense vakit geciyor kalkimde bi biberon 2 dkda hazirlayayim ki esim ev isinde normalde yardim gerekince el atan biri hani evin pasasi gibi davranmaz.
Dedim ki kendisine"erkeklerle kadınlar arasındaki fark buymuş demek. Bak cocuk mizmiz ac uykusu geliyor ama bende oturmuyorum işim var sende ordan bizi izliyorsun ne kadar rahatsin cocuk catlasa umrunda olmaz bak kac dakikadir bi tepki bekliyorum senden"dedim ona laf etti sanki babaligina laf etmisim ya o an wc bile gitsem kac dakkadir ordasin cik diyo niye cocukla zoruna gidiyor benmi abartiyorum arkadaslar cok bunaldım.
Eskiden sarilirdi operdi cikardik yurumeye masa tenisi filan oynardik simdi ben kosturuyorum o oturuyor aksam olunca bende oturunca muhabbet yok senelerdir tanidigim severek engelleri asarak evlendim adam muhabbet bile edesi gelmiyor kendime yediremiyorum kendimi buna layik gormuyorum

bunlarin sonuncunda yukarida bahsettigim olay oluncada kavga ettik bende fikrimi soyledim simdi konusmuyoruz yani ev arkadasi gibi ne diye evlendim ben madem...
Aradada oluyor ben alttan aliyorum sofrasina yemegine yine herzamanki gibi özen gösteriyorum kendime özen gösteriyorum ama o bi duygu vardir ya onu ondan alamiyorum cocuktan dolayi evlilin monotonlasmasin diyorum ekstra caba sarf ediyorum devrelerim yanacak gibi oluyor ayaklarimin alti agriyor kosturmaktan gonul yapmaktan hosnut etmekten ama son zamanlarda cok elestirir oldu( ki ben kendi kendimi bile elestiren hatalarimin farkinda olup ne gerekiyosa yapan biriyim
Ha bide cok geziyormusum gezme dedigi cocugu arabasiyla yarim saat veya bi saat mahallese gezdirmek olay bu gören dicekki katı kurallari kocada birakmiyor insan icine karisayim manyamişmi ne ben sevdigim adami taniyamiyorum