Gün geçmiyorki evde bir tartışma çıkmasın

bu okuduklarım sanki bir korku filmi senaryosu allahımmmm artık bdv yi okumayacağım yoksa böyle giderse çocuk filan yapmayacağım . Konu sahibi bence siz hiç birşey yapmayın bakalım bi aradaki farkı anlasın

Geçen yine bi yorumunuzu gördüm bu tarz :D siz çocuk yapmaktan baya korkar hale geleceksiniz bu gidişle

Geçen yine bi yorumunuzu gördüm bu tarz :KK70: siz çocuk yapmaktan baya korkar hale geleceksiniz bu gidişle
aynen ya valla burada okuyorum ya millet cinsellik bitiyor filan yazıyor ödüm patlıyor allahım bu durum ne olacak şu forumda da bdv den başka bir yerde böyle dolanmıyorum :skandal:

Yanlış anlamayın ama eşiniz ne yapıyorsun ki sen deme cesaretini sizden almış.Sonuçta çocuklar ikinizinde evladı.
Ben eşim banyoya gidecekse hemen bunu fırsata çeviririm sırayla iki çocuğuda veririm eline yıkar sonra kendisi duş alır.:))
Yada çamaşır katladım ütü mü var canım ya senin ütün çok güzel oluyor bi yapıversen derim.Ütü yapmayı bilmediğimden mi tabiki hayır eli alışsın azcık ayol:)
Bazen balkondaki saksıları değiştirimisin derim toprakla uğraşmayı sever.Hemen hanına iki kova su koyarım eehh artık yıkarsın buraları diye:)
Yağmur yağdığında cam dışında iz olmasın derim mesela elinde çekçekle çeker:))
Bir keresinde kızımı uyuttum ama salonu bir görmen gerek resmen oyuncaklar talan olmuş gibi.Odaya girerken sadece ayağıma batmasın diye iteledim şöylece.Geçtim tv karşısına elimde kumanda ohhh.Eşim içeri geldi oooo muhtarın hanımını çağırayımda toplasın dedi.Bende gerek yok canım muhtarın hanımı yorulmasın sen bi zahmet toplayıver deyip resmen oda toplamasını kitledim adama:))
Napalım ikimizde çalışıyoruz ve evde 2 çocuk var.İşin ucundan tutmazsa olmaz.
Biraz daha teşvik amaçlı sen güzel yaparsın felan deyip işi iteleyin derim.

Hanımlar mesajlarinizi okudum ve uygulamaya basladim. Ev yine dagildi ellemedim bende bi tencere yemek yapmak icin mutfaga girdim
Esimde marketten geldi güya birsey olmamis gibi konusuyor filan temizlikci meselesini actim.ciddiye almadi.
Ben cok ciddiyim dedim. O da ben seni herkese anlatir rezil ederim dedi.
Hic rezil olacak durum gormedim herkese soyle hatta bende anlatirim ne var bunda luks bile sayiliyor dedim.

Gecti karsima bana aralarda cok konustumu soyledi tabii yalan o kadar bunamadim

Sen sizofreniksin galiba dayanamicam vallah annen seni idare edemiyo ben nasi edicem sen olmamissin dedim
Once guldu sinirle sonra kalkti bana vurdu iste adami cileden cikartiyosun dedi sen boylesin dedi.

2 gundur bol su icmeme ragmen sutum azaldi senin yuzunden halkkimi helal etmiyorum uzuntu stresten cocuk resmen bos cekiyor dedim..
Kalktim giyindim disari hava almaya cikmak istedim sadece...oda guya bitti filan diyo kiyafet iki parca cikardi guya tr geri doncek guldum dedim o kadar hakaretine ben sana hic bisey yapmadim sen vuruyosun bu uc oldu seni aldattimmi paranimi savurdum.yemegi temizligimi yapmadim sen iki cocugu birak beni bile hak etmiyosun dedim baya saydirdim biseyciktim...adam terminator kesildi basima

Hanımlar mesajlarinizi okudum ve uygulamaya basladim. Ev yine dagildi ellemedim bende bi tencere yemek yapmak icin mutfaga girdim
Esimde marketten geldi güya birsey olmamis gibi konusuyor filan temizlikci meselesini actim.ciddiye almadi.
Ben cok ciddiyim dedim. O da ben seni herkese anlatir rezil ederim dedi.
Hic rezil olacak durum gormedim herkese soyle hatta bende anlatirim ne var bunda luks bile sayiliyor dedim.

Gecti karsima bana aralarda cok konustumu soyledi tabii yalan o kadar bunamadim

Sen sizofreniksin galiba dayanamicam vallah annen seni idare edemiyo ben nasi edicem sen olmamissin dedim
Once guldu sinirle sonra kalkti bana vurdu iste adami cileden cikartiyosun dedi sen boylesin dedi.

2 gundur bol su icmeme ragmen sutum azaldi senin yuzunden halkkimi helal etmiyorum uzuntu stresten cocuk resmen bos cekiyor dedim..
Kalktim giyindim disari hava almaya cikmak istedim sadece...oda guya bitti filan diyo kiyafet iki parca cikardi guya tr geri doncek guldum dedim o kadar hakaretine ben sana hic bisey yapmadim sen vuruyosun bu uc oldu seni aldattimmi paranimi savurdum.yemegi temizligimi yapmadim sen iki cocugu birak beni bile hak etmiyosun dedim baya saydirdim biseyciktim...adam terminator kesildi basima
vurdu derken?
baya odunmuş senin kocan.
evli kalıp kalmamak senin bileceğin işte, ben böyle adamı annesinden doğduğuna pişman etmeden huzur bulamazdım.
seni niye önemsemiyor, neden bu kadar saygısız?

2015 ve 2016 yılındaki konularını alıntıladım ve benzer içerikler.

kocanın seni sevdiğine emin misin?
yurtdışına kapak atmak için seni kullanmış olmasın?
ya da bilmediğin bir haltlar karıştırıyor.

Merhaba,

bazen kafama takılan konuları araştırmak üzere arama makinasına sorumu yazınca bu siter cokca rastlıyordum ve okudukca kendimdenbirseyler buluyordum.
arkadaşlarımlaözel hayatımı konuşmak iistemiyorum, anneme hele hic bahsetmek istemiyorum. Burada kendimi güvende hissedecegimi düsünerek zengin tecrübelerinizle sizinde desteğiniz ile canimi sıkan konunun insallah üstünden gelmeye calisicam, ne de olsa akil akildan üstündür.

Eşimle tüm engellere ragmen 9 ay önce evlendik. Esimi uzun suredir taniyorum, tabiiri caizse cigerini bilirim. Ama evlenince insan yanildigini fark ediyornus.

Esim cok duygusal, benim icin herseyi goze alan, isinde kariyer sahibi, egitimli bilgili, her konuda ölcülü bir insan. Bende öğrenciyim, elim yuzum gayet cok sukur duzgun, ortama girince dikkat cekiyormusum yani yuzune bakilmayacak bir insan kesinlikle degilim.
Kapaliyim ama yasima gore uyumlu usturuplu giyinip davraniyorum, esimin kizabilme ihtimali oldugunu dusundugum durumlara duşmemeye ozen gosteriyorum.
Yurtdisinda yasiyoruz, esim evlenince yanima geldi ama meslegi disinda bir isde calisiyor, hayata herseye ragmen positif bakan biri.

Esimle ailesine ziyarere gittigimizde fark ettim, beni kesinlikle kimseye ezdirmedi, abuksubuk sakalar kimsenin yaninda yapmadi kirmadi laf sokmadi vs.

Ama burada oyle degil. Baslarda baskasin yaninda saka anlaminda belkide bana deger veriyorum kiziniza/yigeninize babinda takiliyordu ama ben cok defa bu durumdan utandigimi hoslanmadigimi gerek olmadigini daha yeni oldugumuzu gereksiz sakalarla bana takilinca buyuklerin yaninda nasi bir cevap verecegimu bilmedigimi soyledim. Belkide ortam farkliligindan kaynaklaniyor neyse.
Bi sure bu durum durdu baya kavgalar ettik. Beni bi kalibin icine sokmaya calisiyosun fln dedi ki ben bubtarz seylere karsiyim.

Son zamanlarda ben tvde bir program izlesem, ne sacma program der oldu. Bugun bunu yiyelim mi istermisjn dedigimde sakayla karisik hergun yenilirmi ya dedi, halbuki dusunmuyor benim canim cekmis olabilir.
Moda yarismasi var malum tvde, nedense izlemesi hosuma giduyor genelde ktap okurum neyse cok acik sacik fln sacma sacma tvdekilere kiziyor bende sakince diyorumki dahaaciklari var senin cevrende yokmu ailende boyleleri nolacak ki neyse bazen aksamlari yapiyor bu talkshow izlerkende ne sacma fln bahane buluyor artik kaldiramiyorhmyuzune de dedim yanindan kaldirmayi basariyosun yataga girip kitap okuyorum bakiyorm arada yanima geliyor napion diye belli pisman. Sonra annemlerde konu olunca ha o elendi fln diyor sen nerden biliyosun diyorum gece izledim diyor yanluz kalinca soyledim sana o kadar sacma gereksiz geliyor ki, bana kendi hemcinslerimi izletmiyorshn benim zevklerimle dalga geciyorsun ama kendin gece izliyorsun sebebi nedir yaa laptopda oyun oynarken tvde bisey yok o kaliyor allah allah e bende de oyle olamazmi neden benim isteklerime karsi gelip kendin izleyebiliysohn diyorum kiskandigimdan degil ya yazinca komik gibi geliyor ama ben aglamaktan biktim usandim kac kere ilginc kizlar yanimizdan gecince bakiyor noldu diyorum ne noldu e baltin yoo diyo bende diyorhm ki kafani cevirdin gozumle gordum dalga mi geciyon ben normal sordum seni yargilamiyorum erkekler nereye baktigindan bihabermi normalmi?

En cok canimi sıkan bu konu, ben salakmisim, zevksizmisim, benim bi agirligim yokmus gibi konusuyoe, arkadaslarimin yaninda guya sakayla muhabbet ediyor bisey diyemiyom susuyorum gittiklerinde rahatsiz oluyom ya herseye mudahale etme milletin icinde sakalasma sana nasi cevap vermemi bekliyosun diyorum sabah gercekten cok kirildim
Esim su an is olmadigi icin mevsim sebebiyle calismiyor saat 12bucugu geciyor ev cok daginik degil neyse tv sesini actim evde yanki yapmaya musait ortaligi toplarken dinliyorum anam bu bi ofkeyle bagirdi kapiyi vurdu odum koptu baska biri gibi halbuki yavasdan uyandirdim bak saat boyle ogle namazi olacak fln ona ses etmedi wc gitti o ara sesi 15-16 kadar actim yani normal neden uyandi diye wvden cikti bi bagirdi sen dalga mi geciyon bende sana yapsam boyle nolur anlatmaya calisiyorum zaten esimin ozelligi soru soruyor cumle bitmeden sozumu kesiyor kac defa soyledim sabahda ayni dedim soruyon cevabinida dinle neden ofkelendin sesi simdi actim o kadar seslide degil neden bunu bana yapiyorshn kirdiguna degiyormu dedim tum gundur farkindayim cok pisman ama canima tak etti ya ben napim nasi davranim yazdiklarimi okuyunca komik geliyor ama gercekte degil vu bizde gündem olmus durumda

Merhaba hanımlar. Eşimle zorlukları aşarak (anlatsam film olur) seneler sonra evlendik ve birbirimizi çok seviyoruz. Ilgili bir eş, birbirimizi iyi tanıyoruz ve kafa dengiyiz. Ama bazen adama geliyorlar. Birden çok beklenmedik bir anda kırıcı oluyor. Kendimi hesaba çekiyorum benden mi kaynakli diye ama öyle bişey yok. Söylediği şeyler hep "senin dilin uzadi. Sesin cok cikmaya başlıyor. Çok muhalefetsin. Hep karşı geliyorsun bi defada olur de" hayir anlamsiz bişey ise fikrimi normal bir şekilde söylüyorum ama beni öyle bir duruma sokuyorki dırdırcının tekiymişimde hep ona karşı geliyormuşum. Kendisinde dedim sana geliyorlar galiba durup dururken noldu şmdi diye ama gercekten sinirlerim yıpraniyor. Tecrübeli hanımlar lutfen akil verin bana:KK43:

Şu an kapının önünde oturuyorum ve şaşmış durumdayım.
Mutfağı temizlerken eşim girdi cocuğun suyunu sordu bende bilmediğimi ondan mama şişesinde su verdiğimi söyledim. kendisi su şişesini cantaya koymuştu bende bulamayinca alelacele oyle cozum buldum yola cikacaktik. of of diye ic cekti kufur etti biktim gibisinden bende tamam su sisesi ne var bakarim simdi dedim ama.agir kufurler etti sonra cocuk agladi korktu dedim sen ne istiyosun benden ben ne yaptim bak.cocuk korktu diyince gecmisini s* karisi diye hakaret etti sen beni deli ediyosun dirdirdir yuzunu asiyosun cift karakterlisin aglayinca kendini hakli cikartiyosun dedi . basima agrilar girdi ben cift karakterli drdirci kadinimda haberim.mi yok o kadar mi kendimi bilmeyen bi insanim dehsete dustum. ettigi kufuru tekrar ederek oyle mi? diye sordum oda deli ediyosun insani dedi. dedim yataga goturdugun karina utanmiyormusun bunlari demeye anneni arayim madem dedim ki normalde hic disa yabsitmayiz daha cok sinirlendi git ananin evine yolluyorum dedi kaptim ceketimi tamam tamam dedi ittim.geri ciktim disaridayim bos bos tehditler ediyor tamam diyor ben bunlari hak edecek ne yaptim nasi davranmaliyim migdem bulandi o derece basima agrilar saplandi durupndururken insan neden kudurur ya neden huzuru kacar

Merhaba hanımlar
dertleşmeye ihtiyacım var patlayacam yoksa. Bir kac defa konu açmaya yeltendim ve vazgectim ama dayanamıyorum.
Bi yandan agliyorum yazarken cocugum uyandi terelleli olacam uzun olabilir biraz

Eşim işi gereği mecburi tatilde ve bizimle evde(1 haftadir).15 aylık bir oğlumuz var ve tabiiri caizse totom koltuk yüzü görmüyor koşturmaktan, ancak akşam olacakta yorgunluktan bir yarim saat tv önünde sıcak bişeyler icecem öyle yani.

Ama neymiş o yani eşim sesini cıkarmıyormuş ondan ben kendimi hatasìz sanìyormusum, evi bok götürüyormuş heryer saçmış en son ne zaman süpürmüşümde bilmem ne.
Yerlerimiz fayans açık renkte dolayısı ile herşey belli oluyor bende zamanla takmamayı öğrendim bu demek degilki evimle ilgilenmiyorum süpurmuyorum silmiyorum.
Hayvanmışım bu yasima kadar insanlik gormemisim. Onu kendimden sogutuyormusum laflari duyunca cinnet gecirecektim inanin ne yaptinda delirttin adamı diye sorarsaniz hiçbirşey diyebilirim. Sebebi ise baktı cocukla zor ben heryere koşturuyorum cocukta aktif ilgi oyun bekliyor yardim isteyincede gözüne batiyor besbelli.

Örnek veriyorum
Yemek yendi toplanıldi ev bilmem kacıncı kez toplanıldı cocugu yıkadım saate bakıyorum akşamın vaktı gecmek uzere namaza duracam beyfendi oturmus ya insan demezmi bu cocuk kadinin canina dusuyor ac namaz kilsa ac aglamakli kilmasa ilgilense vakit geciyor kalkimde bi biberon 2 dkda hazirlayayim ki esim ev isinde normalde yardim gerekince el atan biri hani evin pasasi gibi davranmaz.

Dedim ki kendisine"erkeklerle kadınlar arasındaki fark buymuş demek. Bak cocuk mizmiz ac uykusu geliyor ama bende oturmuyorum işim var sende ordan bizi izliyorsun ne kadar rahatsin cocuk catlasa umrunda olmaz bak kac dakikadir bi tepki bekliyorum senden"dedim ona laf etti sanki babaligina laf etmisim ya o an wc bile gitsem kac dakkadir ordasin cik diyo niye cocukla zoruna gidiyor benmi abartiyorum arkadaslar cok bunaldım.

Eskiden sarilirdi operdi cikardik yurumeye masa tenisi filan oynardik simdi ben kosturuyorum o oturuyor aksam olunca bende oturunca muhabbet yok senelerdir tanidigim severek engelleri asarak evlendim adam muhabbet bile edesi gelmiyor kendime yediremiyorum kendimi buna layik gormuyorum:KK43: bunlarin sonuncunda yukarida bahsettigim olay oluncada kavga ettik bende fikrimi soyledim simdi konusmuyoruz yani ev arkadasi gibi ne diye evlendim ben madem...

Aradada oluyor ben alttan aliyorum sofrasina yemegine yine herzamanki gibi özen gösteriyorum kendime özen gösteriyorum ama o bi duygu vardir ya onu ondan alamiyorum cocuktan dolayi evlilin monotonlasmasin diyorum ekstra caba sarf ediyorum devrelerim yanacak gibi oluyor ayaklarimin alti agriyor kosturmaktan gonul yapmaktan hosnut etmekten ama son zamanlarda cok elestirir oldu( ki ben kendi kendimi bile elestiren hatalarimin farkinda olup ne gerekiyosa yapan biriyim

Ha bide cok geziyormusum gezme dedigi cocugu arabasiyla yarim saat veya bi saat mahallese gezdirmek olay bu gören dicekki katı kurallari kocada birakmiyor insan icine karisayim manyamişmi ne ben sevdigim adami taniyamiyorum :KK43:

Öyle kocanın gırtlağına çökerim :))

Taviz vermemeyi öğren önce .. çocuk ve ev işi sorumluluğu sadece sana ait değil .. iş bölümü yap , günlük birkaç saat kendine ayır ..çalışmadığı günler yarı yarıya ,çalıştığı günler ,atıyorum : sen supuruyorsan o silsin , sofra kuruyorsan o toplasın, toz alsın ,etrafı toparlasın. .bebişlere baksın .. hiçbirini kabul etmiyorsa yardımcı kadın alsın .. herşeyi geçtim ,o çocuklara bakabilmek için ruh sağlığının yerinde olması gerekir ..kendini sıkıştırma bu kadar ..ne demek çocukla birlikte çamaşır katlamak? Ver çocuğu eline yada çamaşırları ..

yeni gördüm ya eşiniz size vurdu mu birde terbiyesiz :oha::oha: bence herşeyi bir kenara bırakın sizin evliliğiniz cok sıkıntılıdı şiddet varsa o evlilik bitmiştir

Sanırım asıl sorunun eşinle ne yapsa zaten gozune bakatacak.
,anladıgım kadarıyla calısmıyorsun ve buyuk cocuk krese gıdıyo, yarım gun bıle gıtse senı rahatlatır dıye dusunuyorum, yanı camasırlar dag olmaz evı b.k goturmez senın anlattıgın gıbı.
adama cocugu yedır demıssın sonrada oturup izlemişsin yavaş falan dıye yakınıyorsun. senı asırı derecede anlıyorum ama ıste sorunun adamın yavas yedırmesı degıl adamın ehrseyının sana batması. bırak nasıl yedırırse yedırsın ısterse bır saate yedırsın, sana dert olmamalı bu.
evdeyken sana yardım etse ne guzel ama her adamdanda evı sılıp supurmesı beklenemez, sen çamasır katlarken cocukla ılgılenırse ne ala, anladıgım zaten sendekı cokda matah bırsey degıl. vurma kısmına zaten gırmıyorum o cok baska bır olay, ınsanlar bu durumda bosanıyor...
Eger bosanmayacaksan bu evlılıgı surdureceksen bence herseyı kafana takma, ev ısını duzene sok, cocugun okuldayken dıgerı uyuyunca ne fazla bır saate her ısını hallet. kalan kalsın. ev ısı dıye kendını yeme, ıkı kap yemek kokmayan bır ev bence yeterde artar bıle.
sınırlerını bozup ıyıce kendını hasta edersın Allah korusun.

Herkese merhaba

Eski konumdan belki hatırlarsınız, eşimle son zamanlarda aramız şöyle böyle.
Iki küçük çocuğu olan her aile böylemi acaba çok merak ediyorum.
Sizde ikinci çocuk gelince evde tartışmalar fazlalaştımı?

Bir gün iyisek ikinci gün mutlaka ağlatmayı başarıyor.

Dün mesela; bebek hic uyumadı bende işlerimi hemen bitiremedim.
Bebek - ev işi arasında koşturdum durdum. Bide ilgi bekleyen 2 yaşında bir oğlum var.
Akşam saat 5te emzirmek icin huzurla en sonunda oturabildim(tabii ondan önce ara ara emzirdimde o saate en sonunda oturdum) tam o ara eşim geldi neyse iyi güzel geçti beraber tv izledik filan.

Bugün evde kaldı. Sabah oğlumu kreşe hazirlicam öyle uzanmis yardimci olmuyor bi yandan bebek. E adam evde olunca yardim etmesini bekliyor insan.

Ben göturmem filan dedi neyse ikna ettim yolladim zaten evimizin yanı başında.
Tabii yine evde koşturuyorun, gitti oglani 3 saat sonra aldi.
bebek agliyor bu arada. Tabaga yemegi koydum sen yemesinde yardimci olurmusun bebegi emzirim dedim.

Oturmus tv izliyor gel oglum diyor uyusuk uyusuk catali nereye tuttugu belli degil sinirlendim soylendim bende...konusuyor oluyorum sonra.

Camasir katlamak icin bebekle yan odaya gectim resmen bir günde dag olmus. Esimde o an bisey oldu karsilik verdi bana insan müsvettesi sen sanki napiyonda sen bu evde olmasan iki cocugada ben bakarim filan bana demeler...
Haklisin dedim ben napiyorum ki. Bir gun yaptiklarimi yapmadigimda o zaman goreceksin sende bana hizmetci tutmazsan hergun temizlige gelmezse sende en adi serefsizsin dedim ki hic kullanmadigim kelimeler.
Sustu cevap vermedi ama cok yoruldum
Kendimi sorgulamaktan.
Evi sil utu yap demedim ki. Resmen harekerleri uyusuk uyusuk yan gel yat misali cildirtacak beni. Bende esim ne guzel evde diye seviniyorum hani bir paylasimimiz olur ama yok.

Simdi birak evi b*k gotursun diyorum ama kendim rahat edemiyorum.
Aile terapisine maddi imkanlarimiz şu an için yeterli degil ama ayarlamanin pesindeyim (tek oturum 200-350€ arasi).

Kendinden nefret ettiriyor...
Bu tartismanin disinda gercekten kötü biri degil hemem bosanim diyebilcem biriside degil ama biz neden böyle olduk..
benım esımde boyle yenı konu actım ve bızde tek cocuk var ıkıncısı olsa kafayı yerdım yada adamı boğazlardım herhalde, derdını anlatsanda kale almıyor bu tıpler, yap desen ıs yapmazlar, yapsalar bın tane naz nıyaz, yapma bacım yapma sal gıtsın, hatta at buyugu babasına enınde sonunda ılgılenecek...

Birgun iki cocugunuzu da birakip disari cikin bakalim ne yapacak bay herseyi bilen 2 saat yeterli olacaktir pes etmesine

zıkkımın körü sen o cocukarı çeyizinde etirmesin yardım etsin bi zahmet.

Back
X