gün geçtikçe daha kötü oluyorum

benim eşim de oluyor arada korona

hatta geçen bana senin boğazın ağrımıyor mu dedi yoo dedim inanmadı

neyse bir gün ay yoruldum ayaklarım ağrıyor dedim yok yok korona oldun sen dedi

bu arada her gün deli gibi çalışıyor dışarıda günde en az 100-150 kişi ile etkileşimde yapacak bir şey yok
haha çok iyimiş sizede tanı koyuyor :)

Ulkece siyirmaya dogru gidiyoruz Allah sonumuzu hayir etsin. Hepimizde korku var, endise var. Insan bilmedigi hic deneyimlemedigi seyden korkar. Bazen diyorum olsam da kurtulsam en azindan olacakmiyim korkusundan cikarim ama hastaligi nasil gecirecem gecirebilecekmiyim tabi oraya da girince hic icinden cikilmiyor.
Sagliksiniz ve riskli gruptasiniz ama esiniz de bu surecte daha destek olmali size aslinda. Olursaniz da birlikte olacaksiniz. Napalim kacis yok bundan. Biraz kaderci olmak lazim su surecte. Once tedbir sonra tevekkul. Kendi yasadiginiz zorluklari anlatin bence surekli sende boyle yapinca gucum yitiyor artik deyin
Ülkenin yarısı psikolojik olarak çöktü diğer yarısı dünya yansa umrum değil modunda. Ortası olsak rahat edeceğiz de işte yok maalesef.

bence erkekler daha kötü durumda zaten hastalık hastalarıydı şimdi bir hastalıklarına korona eklendi yazıııııkk :)

Ben dün eşimden şunu duydum ‘bu kulağın arkasındaki kemiğin içinde ne var, kepçenin arkası ora çok ağrıyor beyin mi bu’ dedi.

‘Boşluktandır canım o, duyduğun sesler yankı yapıyor kafanın içinde, haklı olarak başın şişmiştir’ dedim ve sustu.
Küserek sustu ama sustu.
Ben ne bileyim kulağın arkasındaki kafatası kemiğinin içinde ne var...

Ne çektik be😂😂😂

ahahah şahane bir kapak :)

Merhabalar. Sağlık sektöründe çalışıyorum. Hastalarla doğrudan bir temasım yok ama dolaylı yollardan temasım var. İşyerinde 8 saat tek muhabbet korona çünkü bu gerçeğin birebir içindeyiz. Hergün cevremizden çalışma arkadaşlarımızdan bir sürü pozitif habeleri geliyor. Ve sürekli beni teğet geçiyor.1 saat önce gördüğüm insan mesela pozitif çıkabiliyor . Belki kuralara uymamın etkisidir (mesafe +maske ve el hijeni).Bu sektördeyim ve buradan para kazanıyorum. Bunlarla yaşamak zorundayım. Bu konudan sorunum yok .gelelim sorunlarıma:)
Eşim başka bir kamu kurumunda insanlarla teması yok denecek kadar az. Ama 4 aydır hergün akşam eve gelir ah tüh vah oram ağrıyor buram ağrıyor korona oldum ne olacak şimdi ateşim mi var. ya tamma 1 gün dinledik yok 2. gün dinledk yok adam rutine bağladı. 4 ay yani çekilecek çile değilki . Zaten akşama kadar tek konu korona eve gidince bu konudan uzaklaşmak istiyorum. ama yok izin vermiyor. kendini dinleyip oturuyor. Ya tamam benimde zaman zaman kendimi dinlediğim anlar olabiliyor özellikle yakından biri pozitif olunca ama bir kez söylüyorum sonra hayatıma dönüyorum akışına bırakıyorum. Hepimiz ülke olarak bu durumda değil miyiz zaten ? zate çok yoğun bir hayatım var iş ev yemek temizlik çocukla ilgilen hiç dinlememe fırsat yok ki.. artık piskolojimden ses gelmeye başladığını duyar gibiyim. kendimi yemek yemeye verdim resmen kilo almaya başladım. Zaten koronadan dolayı sosyla faliyet yok , sosyal çevre yok, sürekli hastalık lı bir adam .. ama artık kafamı dağıtmam gerekiyor. kendimi toparlamalıyım. Bana önerileriniz nelerdir kafayı iyice sıyırmadan kendime ceki düzen vermeliyim :KK43:
Allah yardımcınız olsun

Merhabalar. Sağlık sektöründe çalışıyorum. Hastalarla doğrudan bir temasım yok ama dolaylı yollardan temasım var. İşyerinde 8 saat tek muhabbet korona çünkü bu gerçeğin birebir içindeyiz. Hergün cevremizden çalışma arkadaşlarımızdan bir sürü pozitif habeleri geliyor. Ve sürekli beni teğet geçiyor.1 saat önce gördüğüm insan mesela pozitif çıkabiliyor . Belki kuralara uymamın etkisidir (mesafe +maske ve el hijeni).Bu sektördeyim ve buradan para kazanıyorum. Bunlarla yaşamak zorundayım. Bu konudan sorunum yok .gelelim sorunlarıma:)
Eşim başka bir kamu kurumunda insanlarla teması yok denecek kadar az. Ama 4 aydır hergün akşam eve gelir ah tüh vah oram ağrıyor buram ağrıyor korona oldum ne olacak şimdi ateşim mi var. ya tamma 1 gün dinledik yok 2. gün dinledk yok adam rutine bağladı. 4 ay yani çekilecek çile değilki . Zaten akşama kadar tek konu korona eve gidince bu konudan uzaklaşmak istiyorum. ama yok izin vermiyor. kendini dinleyip oturuyor. Ya tamam benimde zaman zaman kendimi dinlediğim anlar olabiliyor özellikle yakından biri pozitif olunca ama bir kez söylüyorum sonra hayatıma dönüyorum akışına bırakıyorum. Hepimiz ülke olarak bu durumda değil miyiz zaten ? zate çok yoğun bir hayatım var iş ev yemek temizlik çocukla ilgilen hiç dinlememe fırsat yok ki.. artık piskolojimden ses gelmeye başladığını duyar gibiyim. kendimi yemek yemeye verdim resmen kilo almaya başladım. Zaten koronadan dolayı sosyla faliyet yok , sosyal çevre yok, sürekli hastalık lı bir adam .. ama artık kafamı dağıtmam gerekiyor. kendimi toparlamalıyım. Bana önerileriniz nelerdir kafayı iyice sıyırmadan kendime ceki düzen vermeliyim :KK43:
Ahh bulaşmadan anlatamayacak gibiyiz ben de hemşireyim su süreçte bazilari rahat geçirirken bazilari mahvoluyor yeni geldiğim yerde covid yoğun bakimdaydim kaç defa içeri girdiğimi bilmiyorum sayısızdır. mobing bir taraftan sonra hamile olduğumu öğrendim bu süreçte covidde olmasam bile nöbet ya da hastane ortamı olacak ve işe başlayacağim. düşünmüyorum allah sağlik versin çocuğuma bebeğime çalişiriz beklemek sabır ve duadan başka hiç bir şey gerçekten yok bi çok kişi dişardan kapiyor tedbiri alalım gerisi allahtan sakin kalalım mümkünse içerde 😀

Son düzenleme:

Allah yardimciniz olsun.
Şahsen sizlerden hepimizin helallik almasi gerektiğini düşünüyorum.
Eşimde sağlık çalışanı oda cok fazla hasta ile temasta olmasada yinede hastane ortaminda olmasi dahi bir tehdit..
Dedim ya hakkınızı nasil öder, nasıl bilinclenir toplum bilmiyoruz..

Eşim başka bir kamu kurumunda insanlarla teması yok denecek kadar az. Ama 4 aydır hergün akşam eve gelir ah tüh vah oram ağrıyor buram ağrıyor korona oldum ne olacak şimdi ateşim mi var. ya tamma 1 gün dinledik yok 2. gün dinledk yok adam rutine bağladı. 4 ay yani çekilecek çile değilki . Zaten akşama kadar tek konu korona eve gidince bu konudan uzaklaşmak istiyorum. ama yok izin vermiyor. kendini dinleyip oturuyor. Ya tamam benimde zaman zaman kendimi dinlediğim anlar olabiliyor özellikle yakından biri pozitif olunca ama bir kez söylüyorum sonra hayatıma dönüyorum akışına bırakıyorum. Hepimiz ülke olarak bu durumda değil miyiz zaten ? zate çok yoğun bir hayatım var iş ev yemek temizlik çocukla ilgilen hiç dinlememe fırsat yok ki.. artık piskolojimden ses gelmeye başladığını duyar gibiyim. kendimi yemek yemeye verdim resmen kilo almaya başladım. Zaten koronadan dolayı sosyla faliyet yok , sosyal çevre yok, sürekli hastalık lı bir adam .. ama artık kafamı dağıtmam gerekiyor. kendimi toparlamalıyım. Bana önerileriniz nelerdir kafayı iyice sıyırmadan kendime ceki düzen vermeliyim :(
Çok ciddi belirti vermeden test yaptırmak demissiniz gecen saglik ocağına giden kaynvalidemede sakin gitme hastaneye değilsen bile olursun demişler ne gibi bi sorun yaşarsak teste gitmeliyiz biraz acarmisin konuyu mesela benm boğazda yanma var göğsümde arada batma hissediyorum evden çıkmamaya karara verdim varsa birine bulastirmayayim diye ama boyle belirsizde olmuyor yani kesin koronayim yada degilim diyemiyorum hangi durumda test yaptırmak mantıklı sizce

Back
X