Gün gün beta hgc değerleri

eftelyakaya11

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2024
11
8
6
30
Merhaba arkadaşlar. 26 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Henüz bugün ikinci günüm. Ama o kadar heyecanlıyim ki. Daha önce pozitif sonuç alan canım anneler size sesleniyorum. Zahmet olmazsa eğer gün gün beta hgc değerlerinizi yazabilir misiniz? Herkese bol şanslar arkadaşlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah ❣️

Hayırli olsun transferiniz 🌸🧿Transfer haric
6. gun 25
8. gun 55
11. gun 127
14. gun 461
16. Gun 971
18. Gun 2020
Sonra kese gorduk :)

Ben cok baktirmistim bu kadar gerek yokmus

Hayırli olsun transferiniz 🌸🧿Transfer haric
6. gun 25
8. gun 55
11. gun 127
14. gun 461
16. Gun 971
18. Gun 2020
Sonra kese gorduk :)

Ben cok baktirmistim bu kadar gerek yokmus
Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben heyecandan yerimde duramıyorum. Tahlil yaptiracam o yüzden sordum. Güzel bilgileriniz için tekrardan teşekkür ederim 🌸

Merhaba arkadaşlar. 26 ağustosta 5. Gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Henüz bugün ikinci günüm. Ama o kadar heyecanlıyim ki. Daha önce pozitif sonuç alan canım anneler size sesleniyorum. Zahmet olmazsa eğer gün gün beta hgc değerlerinizi yazabilir misiniz? Herkese bol şanslar arkadaşlar. Allah gönlünüze göre versin inşallah ❣️
9. Gün 98
11.gün 255
13. Gün 638
Ben sonra baktırmadım bir hafta sonra keseye gittim. Ama seninki çok yeni kaçıncı günü kan vereceksin? Doğum günümde transfer olmuşsun uğur getirsin inşallah bebişin seninle olur 💕

Merhaba hayırlı olsun☺️ ben de 25 ağustosta 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum benim de 3.günüm. İkimiz de pozitif sonuçlar alalım🩷

Selamlar ben 6. Gun 17 11.gun 177 başka kan vermedim 9 gün sonrada keseyi gördük

Çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Ben heyecandan yerimde duramıyorum. Tahlil yaptiracam o yüzden sordum. Güzel bilgileriniz için tekrardan teşekkür ederim 🌸
Cok erken yaptirmayin henuz kana karismayabiliyor , biliyorum test gununu beklemek cok zor ama en azindan 8. gunu falan bekleyin tavsiyem :) rica ederim 🌸

10.gün :404
12.gün:645
14.gün:1244 10 gün sonra kese gördüm
18.gün :5155 meraktan baktırmıştım😃
Ama sonuçlarınızı kimseyle karşılaştırmayın lütfen. Herkesin vücudun farklı sonuçta
Evet haklısınız. Herkesin vücudu farklı tepki veriyor. Sadece bir yol haritası olur diye yazdım. 🌸

Cok erken yaptirmayin henuz kana karismayabiliyor , biliyorum test gununu beklemek cok zor ama en azindan 8. gunu falan bekleyin tavsiyem :) rica ederim 🌸
Ya o kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum. Sabah suya benzer akıntım oldu. Çok korktum. Bu belirsizliklerle yaşamak çok zor. Evet belki 7de yaptırırım. Ama doktorum 12. Günde test günü vermiş 🤦🏻‍♀️

Evet bir sürü ilaç alıyorum günde 4tane progestan fitil. 3 tane estrofem fitil. 4 tane estrofem oral hap. Coraspin bir defa. Prolutex oral bir defa. Kan sulandırıcı iğne günde bir defa
.. yaz yaz bitmiyor
Olsun hepsi yarasın☺️ kan sulandırıcıyı neye göre verdiler acaba pıhtılaşmafa problem mi çıktı? Ve ilk denemen mi

Henüz ilk denemem. Neye göre verildi bilmiyorum. Ama bu kılcal damarlar için faydaliymis. Amin inşallah. Sizin ilaç protokolü nasıl bu kadar yoğun mu

Merhaba 15 agustos 5. Gün tek embriyo transferi
8. Gün 154
10. Gün 220
12. Gün 630
Sizce 14. Gün icin kan vermeli miyim doktorum 10 Gün sonra kese için gelebilirsin dedi

Merhaba 15 agustos 5. Gün tek embriyo transferi
8. Gün 154
10. Gün 220
12. Gün 630
Sizce 14. Gün icin kan vermeli miyim doktorum 10 Gün sonra kese için gelebilirsin dedi
Bence değeriniz çok güzel artmış maşallah🧿direkt keseye gidebilirsiniz ama çok merak ediyorsanız 1 kere daha verin ama doktor da gerek görmemiş

Back
X