- 4 Haziran 2015
- 91
- 38
- 32
- Konu Sahibi derinBzkrt
beta hcg değerleriniz neler kızlar? ilk öğrendiğimde 27 mayıstı 100,6 çıktı 5 haziranda 2653 oldu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
son adet tarihin ne zmn bayagı yksek cıkmıs ikiz olabilir mi acaba dedimCnm ben 4 haziranda yaptirdim benim de 158716 çıktı ama değerim kac haftaya denk geliyor tam emin olamadım yaptirdigim yer o gün 5 haftalık demisti
son adet tarihin ne zmn bayagı yksek cıkmıs ikiz olabilir mi acaba dedim
ikiz olabilir canım yada 7 haftalıktan fazlada olabilir...
artıyor canım benim 100.6 ydı bi hafta sonra 2600leri gördümMerhaba herkese.. Uzun bir bekleyişten sonra pozitifi görmek muhteşemdi. Ama insan kalp atışını duymadan emin olamıyor. Ben reglime 3 gün kala evde idrar testiyle öğrendim. 2 gün kala da kan testim 156 idi. . 3 haftalık dediler. Doktor muayenede görünmez haftaya gel dedi. Bu oran çok mu az sizce. Bir haftada artar dimi. ?
canım benimde 10-11.günde 460 çıktı 4 gün sonra 2653 çıktıadetim 11 gün gecikince doktora gittim 453 çıktı. doktor biraz düşük dedi. 5 gün sonra tekrar gidiceğim. İnşallah bi sıkıntı yoktur
inşallah benim de öyle olur :) o kadar uzun bekleyişten sonra hamile kalınca hala gerçekmiş gibi gelmiyorcanım benimde 10-11.günde 460 çıktı 4 gün sonra 2653 çıktı
beta baktır 2 güne bi yükseliyorsa içindeki rahatlığı görürsün kuzuminşallah benim de öyle olur :) o kadar uzun bekleyişten sonra hamile kalınca hala gerçekmiş gibi gelmiyor
6 gün sonra 1850 çıktı değerim doktor 3500 olmalıydı dedi %90 gebelik devam etmeyecek dedi. bebek biraz büyümüş ama haftasına göre küçük dedi... bu haftada olduğu için normal adet göreceksin dedi. adet olmazsan 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedibeta baktır 2 güne bi yükseliyorsa içindeki rahatlığı görürsün kuzum
6 gün sonra 1850 çıktı değerim doktor 3500 olmalıydı dedi %90 gebelik devam etmeyecek dedi. bebek biraz büyümüş ama haftasına göre küçük dedi... bu haftada olduğu için normal adet göreceksin dedi. adet olmazsan 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi
ertesi gün kanamam oldu 2 gün ama adet gibi değil normalden çok çok az çarşamba tekrar doktora gidicem[/QUOTE
canm dua et rabbim dilerse hersey olur