gün güne artan Beta Hcg Değerleriniz neler?

Cnm ben 4 haziranda yaptirdim benim de 158716 çıktı ama değerim kac haftaya denk geliyor tam emin olamadım yaptirdigim yer o gün 5 haftalık demisti

son adet tarihin ne zmn bayagı yksek cıkmıs ikiz olabilir mi acaba dedim

Ikiz mi bir anda Heyecanlandim ama cnm bende pco var o yuzden yumurtlama tarihim belli olmuyordu doktor carsambaya randevu verdi artik doktor kac haftalik olduğunu söyler Allah hepimize sağlıklı hayirli evlatlar versin inşallah kucagimiza sapasağlam alalim

Merhaba herkese.. Uzun bir bekleyişten sonra pozitifi görmek muhteşemdi. Ama insan kalp atışını duymadan emin olamıyor. Ben reglime 3 gün kala evde idrar testiyle öğrendim. 2 gün kala da kan testim 156 idi. . 3 haftalık dediler. Doktor muayenede görünmez haftaya gel dedi. Bu oran çok mu az sizce. Bir haftada artar dimi. ?

Merhaba herkese.. Uzun bir bekleyişten sonra pozitifi görmek muhteşemdi. Ama insan kalp atışını duymadan emin olamıyor. Ben reglime 3 gün kala evde idrar testiyle öğrendim. 2 gün kala da kan testim 156 idi. . 3 haftalık dediler. Doktor muayenede görünmez haftaya gel dedi. Bu oran çok mu az sizce. Bir haftada artar dimi. ?
artıyor canım benim 100.6 ydı bi hafta sonra 2600leri gördüm

Merhaba herkese.. Uzun bir bekleyişten sonra pozitifi görmek muhteşemdi. Ama insan kalp atışını duymadan emin olamıyor. Ben reglime 3 gün kala evde idrar testiyle öğrendim. 2 gün kala da kan testim 156 idi. . 3 haftalık dediler. Doktor muayenede görünmez haftaya gel dedi. Bu ordan çok mu az sizce. Bir haftada artar dimi. ?

adetim 11 gün gecikince doktora gittim 453 çıktı. doktor biraz düşük dedi. 5 gün sonra tekrar gidiceğim. İnşallah bi sıkıntı yoktur

beta baktır 2 güne bi yükseliyorsa içindeki rahatlığı görürsün kuzum
6 gün sonra 1850 çıktı değerim doktor 3500 olmalıydı dedi %90 gebelik devam etmeyecek dedi. bebek biraz büyümüş ama haftasına göre küçük dedi... bu haftada olduğu için normal adet göreceksin dedi. adet olmazsan 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi:cry:
ertesi gün kanamam oldu 2 gün ama adet gibi değil normalden çok çok az çarşamba tekrar doktora gidicem:KK61:

6 gün sonra 1850 çıktı değerim doktor 3500 olmalıydı dedi %90 gebelik devam etmeyecek dedi. bebek biraz büyümüş ama haftasına göre küçük dedi... bu haftada olduğu için normal adet göreceksin dedi. adet olmazsan 15 gün sonra gel tekrar bakalım dedi:cry:
ertesi gün kanamam oldu 2 gün ama adet gibi değil normalden çok çok az çarşamba tekrar doktora gidicem:KK61:[/QUOTE

canm dua et rabbim dilerse hersey olur

bu sefer başka doktora gittim hcg 1400 çıktı yarın tekrar yapalım dedi ben düşmesini bekliyordum açıkçası... bgn sonucu bi aldık hepimiz şok 2000 çıktı. direniyor bebişimiz... şimdi de dış gebelik mi endişesi var... yarın tekrar ultrasonda bakacak... hakkımızda hayırlısı..

Merhabalar son adet tarihim 22 mayıs buna baglı olarak idrar testi yaptım pozitif çıktı ardından beta hcg yaptrdım 18.06.15 de sonuc 665 çıktı,ertesi gün tekrar yaptrdm 998 çıktı,farklı hastanelerde yapıldı,ve doktorum yavaş ilerlediğini söyledi,bununda 2 sonucu olacagını söyledi ya dış gebelik yada boş gebelik,henüz ultrasonla bakılmadı,böyle bir durumla karşılaşan varmı arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum

X