- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi Ikimelekannesi22
Önce kuzu inciklerimizi muhurluyoruz.
Sonra
: p
Sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende merak ettimBu gırgır olayi nedir çok merak ettim![]()
Gırgır araç ,konu mankeniAyaktayken eğilip koca kişisine arkayı dönüp halıyı mi gırgırlıyorsunuz??![]()
İş çıkışı bir gırgır alayım bari bendeBu konuyu önceden, enine boyuna burada tartıştık ve sizin konuda da aynı sonuç çıkacak:
Gırgır. Cilvenin nirvanasıdır, gırgır.
Coook doğru...Cilve nasıl yapılır diye tartışma konusu mu olur? Bir kere bu içgüdüseldir. Karşındaki insan seni fiziken çekiyorsa elde etmek için bir takım şeyler yaparsın o da aynı şekilde. Karşılıklı cilveleşirsiniz.
Eşi hanzo bey tarafından "accuk cilveli ol gı" diyen kadınlar da onlar istedi diye cilve yapmamalı. Karşındakine göre davranırsın. Adam içinden cilve milve getirmiyorsa "accuk sen karizmatik olsan ben cilveli olurum" deyiverin.
Dersimizin sonuna geldik iyi forumlar cümleten.![]()
İş yerinde her gün böyle konular mı işliyorsunuz
Bugünkü derken![]()
Gang gırgır konusunu merak eden arkadaşlara özet geçsene![]()
Zenginsiniz galibaEvde seksi çamaşır ve taytlarıma takım olarak kombinlediğim gırgırlarım var (kocam renkli seviyor o sebepten tek düze değil gırgırlarım) akşam kocam gelince halılarımı ilmek ilmek gırgırlıyorum![]()
Yav konu dışı değil kiGözünü sevem konu dışından banım daha yeni açıldı, yakma beni![]()
Aa şu gırgır olayını biri anlatsın çatladık meraktaann!![]()
Evde seksi çamaşır ve taytlarıma takım olarak kombinlediğim gırgırlarım var (kocam renkli seviyor o sebepten tek düze değil gırgırlarım) akşam kocam gelince halılarımı ilmek ilmek gırgırlıyorum![]()
Yav konu dışı değil ki
Temsil misal vereceksin sadece
Konu sahibi ve iş arkadaşlarının ufku açılacak
Öyle düşün![]()
Benim de eşim geçen gün uğur böceği şeklinde gırgır almış gelmiş. Dedim gırgır vardı.Uğur böceği gibi değişik gırgırları tavsiye ederim![]()
Gırgır özete gelir mi hiç? Öyle büyük bir cilve materyali hiç geçiştirilir mi?
171 sayfalık incelikleri burada
Konuyu buldum getirdim. KK kadınlarına armağanım olsun
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esinize-nasil-cilve-yapiyorsunuz.1002171/