Aynisini ben de yaşadım şu an baya salgın varmiş sanirim maskeleri cikarmaktan kaynakli bagisiklik dustugunden hava şartlari de günbe gün degistiginden soluk alginligi baya artti zencefil zerdeçal bal limon karisimli sicak su için baya rahatlatiyor insaniİyi pazarlar arkadaşlar, sağlıkla ilgili bir konu için doğru yerde değilim muhtemelen ama cidden 10 gündür dert edindim kendime.
Covid olduğumu düşünmüyorum açıkçası ama yine de evden çıkmıyorum. 10 güne yakındır öksürük, ara sıra gelip giden burun akıntısı, halsizlik ve en kötüsü boğaz ağrısı yaşıyorum. Bademciklerim o kadar şişti ki karpuzcuk formuna falan geldi artık.
Ama saçma olan şu ki gün içinde bazen hiç ama HİÇ hastalanmamış gibi hissediyorum, ağır ev işi yapıyorum falan. Boğazımda minicik bir acı ve şişlik hissetmiyorum, akşama doğru ise sanki hastalığın zirvesinde gibi oluyorum aniden.
İlaç falan da kullanmıyorum o etki ediyor diyeyim. Anlamadım halimi gerçekten. Var mı böyle bir şey yaşayan? Geçen gece koku-tat tamamen gitti, sabaha o da düzelmişti ve çok iyiydim
Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım.
Bilgisi, tecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Abimler gittiler, 1 kere dışarı çıktım o da markete. Nasıl bulaşmış olabilir kiTest yaptırsana, büyük ihtimal covid.
Salgın soğuk algınlığı için mi covid için mi söyleniyorAynisini ben de yaşadım şu an baya salgın varmiş sanirim maskeleri cikarmaktan kaynakli bagisiklik dustugunden hava şartlari de günbe gün degistiginden soluk alginligi baya artti zencefil zerdeçal bal limon karisimli sicak su için baya rahatlatiyor insani
Tam terlik atmalıksın kardeş, gitsene doktora, her boğaz enfeksiyonu kendi kendine geçmez. Ayrıca artık pek test de yapmıyorlar. Git al antibiyotiğini iyileş.İyi pazarlar arkadaşlar, sağlıkla ilgili bir konu için doğru yerde değilim muhtemelen ama cidden 10 gündür dert edindim kendime.
Covid olduğumu düşünmüyorum açıkçası ama yine de evden çıkmıyorum. 10 güne yakındır öksürük, ara sıra gelip giden burun akıntısı, halsizlik ve en kötüsü boğaz ağrısı yaşıyorum. Bademciklerim o kadar şişti ki karpuzcuk formuna falan geldi artık.
Ama saçma olan şu ki gün içinde bazen hiç ama HİÇ hastalanmamış gibi hissediyorum, ağır ev işi yapıyorum falan. Boğazımda minicik bir acı ve şişlik hissetmiyorum, akşama doğru ise sanki hastalığın zirvesinde gibi oluyorum aniden.
İlaç falan da kullanmıyorum o etki ediyor diyeyim. Anlamadım halimi gerçekten. Var mı böyle bir şey yaşayan? Geçen gece koku-tat tamamen gitti, sabaha o da düzelmişti ve çok iyiydim
Güleyim mi ağlayayım mı şaşırdım.
Bilgisi, tecrübesini paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim
Soguk alginliğiSalgın soğuk algınlığı için mi covid için mi söyleniyor
Ben hiç ateşlenmedim, akşam saatlerine kadar da gayet enerjik oluyordum, gece başlıyordu kulak ağrısı ve halsizlikAbimler gittiler, 1 kere dışarı çıktım o da markete. Nasıl bulaşmış olabilir kitest yaptıracağım o allahın emri ama covidde böyle saatlik iyileşme/bozulma oluyor mu ki? Ateş de yok bu arada
Kime ne yapacağı hiç belli olmuyor.Abimler gittiler, 1 kere dışarı çıktım o da markete. Nasıl bulaşmış olabilir kitest yaptıracağım o allahın emri ama covidde böyle saatlik iyileşme/bozulma oluyor mu ki? Ateş de yok bu arada
Arkadaşım doktor, ona anlattım online görüştük. Antibiyotik yazdı. 1 kutu bitirdim durum aynıTam terlik atmalıksın kardeş, gitsene doktora, her boğaz enfeksiyonu kendi kendine geçmez. Ayrıca artık pek test de yapmıyorlar. Git al antibiyotiğini iyileş.
Antibiyotiğin dozu da az gelmiş olabilir ya da türü uymamış olabilir. Belki iğne ile tedavi getekiyordur. Bu ara ciddi bir boğaz enfeksiyonu salgını var genellikle penisilin türevleriyle ve iğneyle tedavi ediyorlarArkadaşım doktor, ona anlattım online görüştük. Antibiyotik yazdı. 1 kutu bitirdim durum aynı
Bir de regl oldum daha kötüye gitti sanki her şey
Çoook teşekkür ederim Poyraz, gideceğim yarın mutlaka. Aslında cuma gidecektim ama zımba gibiydim, e iyileştim dedim kendi kendime, gecesine yine sürünmecelerSen yarın git gözüyle görüp ona göre ilaç yazsın, çok geçmiş olsun
Arkadaşım doktor, ona anlattım online görüştük. Antibiyotik yazdı. 1 kutu bitirdim durum aynı
Bir de regl oldum daha kötüye gitti sanki her şey
Yeni tür bi salgın mıdır nedir anlamadım vallahi, bi fırçayla fışır fışır banyo temizliyorum o kadar iyiyim.. bi nefes almaya mecalim yokEşim de hastaliktan cikamadi bir turlu. Bir iyilesiyor gibi bir yeniden basliyor. Antibiyotik kullandi duzeldi sandik bir iki gun sonra tekrar öksürmesi başladi filan. Bazen kesiliyor bazen basliyor gibi
İlginç bir durum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?