Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana normal geldi. Adet öncesi tartıda +7 gördüğümü bilirim ve kilom 58. Ya da tokken artı iki artı üç rahat görürüm biraz yemeyi kaçırdıysam da artı beş. Ama ertesi sabaha ya da limonlu su vs içince geçer genelde. dert etmeyinSabah aç iken tuvalete çıktığımız kilo ile yine acıkmış olmama rağmen akşam tartılmamın arasında 2 kg oynaması normal mi?
İçtiğimiz su olabilir mi acaba? Bana da böyle oldu.19 saat açlıktan sonra bu sabah tartıda +400 gr gördüm asabım bozuldu ciddi şekilde.
Yok sabah kalktıktan 15 20 dk sonra tartıldım ne kahve ne su. Dün biraz karbonhıdratı fazla kaçırdım ama yeme olayını 15.30 gibi bitirdim yani vucudumunun bunu tolere etmesi ve az da olsa eksi görmem gerekiyordu. Uyuz oldum suanİçtiğimiz su olabilir mi acaba? Bana da böyle oldu.
En son 16 da yedim, bakalım sabah tartıda oynama olacak mı?Yok sabah kalktıktan 15 20 dk sonra tartıldım ne kahve ne su. Dün biraz karbonhıdratı fazla kaçırdım ama yeme olayını 15.30 gibi bitirdim yani vucudumunun bunu tolere etmesi ve az da olsa eksi görmem gerekiyordu. Uyuz oldum suan![]()
16 Cok ideal bir zaman. 16 da bırakınca vucudum güzel kilo atıyor biraz daha erkene cekince sanırım savunmaya gecip kendini tutuyor ve direniyor. Bende bugünden sonra 16 da bırakıcam sanırım benim olayım karbpnhidratı azaltmak.En son 16 da yedim, bakalım sabah tartıda oynama olacak mı?
dilerseniz bir önceki konuma bakabilirsiniz günde bir öğün yemeye çalışıyordum kendimi kaybedip gece pizza yedim16 Cok ideal bir zaman. 16 da bırakınca vucudum güzel kilo atıyor biraz daha erkene cekince sanırım savunmaya gecip kendini tutuyor ve direniyor. Bende bugünden sonra 16 da bırakıcam sanırım benim olayım karbpnhidratı azaltmak.
Doğum gününe katılmam gerekti. Bir dilim pasta yedim. Bunun dışında devam ediyorum. Sizin nasıl gidiyor?Selam kızlar nasıl gidiyor rejimler?
Yavaş ama istikrarlı Pazarları genelde bozuyorum malesef.Doğum gününe katılmam gerekti. Bir dilim pasta yedim. Bunun dışında devam ediyorum. Sizin nasıl gidiyor?
Cumartesi veya pazar günleri, gezmeye gittiğim yerlere göre ben de bozuyorum. Haftada bir öğün kaçamak iyidir.Yavaş ama istikrarlı Pazarları genelde bozuyorum malesef.