- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.800
- 298
- Konu Sahibi gulumsekaderine69
Mantık aramıyorum zaten yaptığımda ama kızın üzülmesini istedim
Geleceğin kocamı ayarttıcılarındansın

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mantık aramıyorum zaten yaptığımda ama kızın üzülmesini istedim
merhaba.. Ben bişey yaptım Sevgilim benden ayrı olduğu dönemde bi kızla sevgili oldu sonra ben bu kızın instagram hesabını buldum. Bi güzel fake hesap açtım kızı kendime aşık ettim sonra kız bana güvendi -15 gün içinde oldu hepsi- instagram şifresini verdi ve ben kızın hesabına girip hesabını sildim komple. İntikamımı almış gibi hissediyorum ama kendimden de korkuyorum ayy imdat
ülüba bak ya kendinden bile korkuyormuşmerhaba.. Ben bişey yaptım Sevgilim benden ayrı olduğu dönemde bi kızla sevgili oldu sonra ben bu kızın instagram hesabını buldum. Bi güzel fake hesap açtım kızı kendime aşık ettim sonra kız bana güvendi -15 gün içinde oldu hepsi- instagram şifresini verdi ve ben kızın hesabına girip hesabını sildim komple. İntikamımı almış gibi hissediyorum ama kendimden de korkuyorum ayy imdat
komik bir intikamgördüğüm en harika intikam![]()
Ayyy aman ne büyük olaymerhaba.. Ben bişey yaptım Sevgilim benden ayrı olduğu dönemde bi kızla sevgili oldu sonra ben bu kızın instagram hesabını buldum. Bi güzel fake hesap açtım kızı kendime aşık ettim sonra kız bana güvendi -15 gün içinde oldu hepsi- instagram şifresini verdi ve ben kızın hesabına girip hesabını sildim komple. İntikamımı almış gibi hissediyorum ama kendimden de korkuyorum ayy imdat