- Konu Sahibi sheker_qirl
Kızlar esimin is yerinde çalışan kadın (esimin 30 senelik aile dostları) ben evlendiğim günden beri bana acayip soğuk davranıyor kıskanç bakışlarını üzerimde hissediyorum bunu esime söylediğimde kabul etmiyordu..esın benle evlenmeden önce he hafta evine davet eden kadın ve kocası (kocası da esimin yanında çalışıyor) biz evlendikten sonra bir kere bile evine davet etmedi..neyse ben anlıyordum benden hoşlanmadığını takmiyordum açıkcası taa ki düne kadar..dün bı yerde benim icin demiski "ben bu kızdan hiccc elektrik alamıyorum,uyusmuyoruZ" ben bunu duydum ve soluğu esimin is yerinde aldım bahanem de internette isim var oldu..neyse öylesine kadınla sohbet etmeye başladım konuştum konuştum en son benim hakkımda söylediklerini itiraf ettirdim.dediki "canım senle neden elektriklerimiz tutmuyor ya yanlış anlama belki duymussundur 4 senelik evlisin hiçbir aksam bulusamadik" tabii ben ona duyduğumu ima ettim ondan sonra itiraf etti..ben de kibarca bunun kendisinden kaynaklandığını açıkladım..şirketimizde çalışan bir kadın nasıl bana senden elektrik alamıyorum diyebilir diye esimin yanına gittim esım de çok sinirlendi dediki seni sevmediğini taım ediyordum ama haddini bildirecem kadına dedi..kocası da esimin zamanında çok yakın arkdsiymis çok zenginlermis iflas etmişler esım de kari koca ikisini ise almış..bir de benim yaslarında bir kızları var..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bu kadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum esım de tamam 1-2 ay icinde çıkarcam dedi şimdi de vicdan yaptım esime dedimki çıkarma allahından bulsun ama her gittiğimde o kadını görünce tüylerim urperiyor o kıskanç bakışlarından dolayı..annem yasında kadın ne diye benimle uğraşıyor!! Nasıl davranmam lazım bilemiyorum bir de esım ve ailesi bu kari-kocaya çok önem veriyorlar çok simartmislar!!!! Ama ben ne kadını ne kocasını görmek istemiyorum onun yüzünden esimin is yerine bile gitmek istemiyorum :26: