Günaha girmek istemiyorum ama :((

kimse kimseyi sevmek zorunda değil size saygısızlık yapmasın yeter bunun için kimseyi ekmeğinden etmeyin ama arkanızdan her yerde konuşuyorsa onu uyarabilirsiniz çünkü bu hoş bir davranış değil:31:

Beni anlayan nadir arkdslardansin tskler :))Evet ben de onu diyorum madem esimin yanında çalışıyor o halde bana da saygılı davranmak zorunda ben sırf patron karısı oldugumu hissettirmemek için ona abla diyorum.. Diğer arkadaşların anlamadığı şey dürüst bı sekilde gelip bana elektrik alamadığını söylemedi benim arkamdan 15 kisinin önünde söylemiş benim hakkımda kötü olumsuz cümleler sarf etmiş ben bunları duyunca işyerine gittim öylesine konuşup söylediklerini duyduğumu ima ettim oylelikle itiraf etti..

bu tarz insanları çok iyi bilirim
o yüzden sana hak verıyorum

benım takıldığım nokta
nıye sevmedığını söyluyorsun?? sevmek zorunda elbette değilsin
ama belırtmek zorunda hiç değilsin...
kadın belki kahramanlık yapmaya bıle calısmıstır diğer calısanlara...
bakın ben herseyı söylerım tarzında..

Ben seni haklı buldum tatlım annen yaşında kadın senden ne elektrik bekliyoki? 4 senelik evliysen o patronumdur gençlerdir deyip ilk kendisi davet etseymiş bunca zaman niye senden beklemiş?
Hem arkandan konuşuyo hem suratına söylüyo kıskanmasa takıntı yapmaz bu kadar. Maddi durumunu gençliğini eşini vs kıskanıyo olabilir hiçte ezik bi tipe benzemiyo çünkü anlattığına bakılırsa.
Ama burdakiler hemen yazııkk yaşlı kadın demişler yaşlıysa yaşlılığını bilsin o yaşlarda olan kayınvalideler böyle yaptımı topa tutuyoruzda işyerindeki yapınca masummu oluyo?
Sen eşine söylemekle iyi etmişsin en azından kadının yaptıklarını öğrenmiş ama sonra zaten çıkarma işten demişsin bencede çıkarmasın ahlarını alma hem eski tanıdıklarıymış kayınvalidenlere karşı falanda kötü olma sen mesafeni koru giyin süslen havanıda bas oohh sefan olsun acıyıp yardım edilmiş şımarmasınlar ben eşimin patronunun eşini bayramdan bayrama görüyorum vıcık vıcıklığa gerek yok.

Canım evet aynen böyle..hurdamı arkdslar dürüst yazmışlar ama Korkusundan ortaya çıkacak diye yüzüme söyledi ne dürüstlüğü :)) neyse CNN anladığın için tekler ben de öyle yapmayı düşünüyorum giyinip suslenip catlatmayi ;))

Kızlar esimin is yerinde çalışan kadın (esimin 30 senelik aile dostları) ben evlendiğim günden beri bana acayip soğuk davranıyor kıskanç bakışlarını üzerimde hissediyorum bunu esime söylediğimde kabul etmiyordu..esın benle evlenmeden önce he hafta evine davet eden kadın ve kocası (kocası da esimin yanında çalışıyor) biz evlendikten sonra bir kere bile evine davet etmedi..neyse ben anlıyordum benden hoşlanmadığını takmiyordum açıkcası taa ki düne kadar..dün bı yerde benim icin demiski "ben bu kızdan hiccc elektrik alamıyorum,uyusmuyoruZ" ben bunu duydum ve soluğu esimin is yerinde aldım bahanem de internette isim var oldu..neyse öylesine kadınla sohbet etmeye başladım konuştum konuştum en son benim hakkımda söylediklerini itiraf ettirdim.dediki "canım senle neden elektriklerimiz tutmuyor ya yanlış anlama belki duymussundur 4 senelik evlisin hiçbir aksam bulusamadik" tabii ben ona duyduğumu ima ettim ondan sonra itiraf etti..ben de kibarca bunun kendisinden kaynaklandığını açıkladım..şirketimizde çalışan bir kadın nasıl bana senden elektrik alamıyorum diyebilir diye esimin yanına gittim esım de çok sinirlendi dediki seni sevmediğini taım ediyordum ama haddini bildirecem kadına dedi..kocası da esimin zamanında çok yakın arkdsiymis çok zenginlermis iflas etmişler esım de kari koca ikisini ise almış..bir de benim yaslarında bir kızları var..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bu kadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum esım de tamam 1-2 ay icinde çıkarcam dedi şimdi de vicdan yaptım esime dedimki çıkarma allahından bulsun ama her gittiğimde o kadını görünce tüylerim urperiyor o kıskanç bakışlarından dolayı..annem yasında kadın ne diye benimle uğraşıyor!! Nasıl davranmam lazım bilemiyorum bir de esım ve ailesi bu kari-kocaya çok önem veriyorlar çok simartmislar!!!! Ama ben ne kadını ne kocasını görmek istemiyorum onun yüzünden esimin is yerine bile gitmek istemiyorum :26:

"..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bu kadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum " harika bir kafa yapınız var. aferin!maaşını kocanız veriyor ya, kadın tapmalı size! buldumcuk olmuşsunuz bence. müdürüne senden elektrik alamıyorum diyemezsin de müdüründen elektrik almak zorunda mısın bir düşün bakalım. zihniyetinize uygun davranmışsınızdır, kadın da sevmemiştir haklı olarak. işçiyse köle değil ya,inşallah çıkar da karısının kaprisleriyle elaman koan bir patroncuk yerine adam gibi bir şirkette işe başlar. kadıncağız için üzüldüm. 12 yıldır özel sektörde çalışıyorum, kimseye de eyvallahım olmadı. ne ben tek işçiyim ne o tek işveren diye düşündüm. düşmez kalkmaz bir allah, bakın onlar da iyi durumdan sürüklenip bu hale gelmişler. gün olur devran döner, kimseyi hor görmeyin. eşiniz "maaşını veriyor"sa O da emeğini veriyor yattığı yerden para kazanmıyor ya. 30 yıllık dostluğu eşinizi işleyerek yıkmanız ne kadar ayıp.

Uffff bu ne ya..!! Öyle ya da böyle verdiğiniz 3 kuruşla kimseyi birşeyler yapmak zorunda bırakamazsınız.. Köleniz değil çalışanınız.. Onun yerinde olsaydınız eminim o kadın gibi dürüstçe sevmediğini söyleyemezdiniz.. Hatta poh pohlamak için "canımmmmmmmmm severim ben senii şekerimmmmm" derdiniz.. Delikanlıymış kadınmış.. Bunca tepkiyi gördükten sonra da yok işin aslı şu böyle yapıyor bunları ediyor falan diye de senaryolaştırmayın olayı.. Açık açık ortada kıskançlıktan nereye saldıracağınızı şaşırmışsınız.!! Sizin yaşınızda kızı var ise, o kadın anneniz yaşında!! O yaşta anneniz biri yanında çalışıyor olsa, ve içi ısınmamış olsa işten atılmak istense bu yüzden memnun mu olacaksınız.. Bırakın bu işleri.. Allah sizin gibi işverenden bin kat uzak tutsun yollarımı...

Ne kiskanclİgi yaa :)))))))))))) çok güldürdün beni :))))))))))))))))))))))))) 50 yasında bir kadını neden niçin niye kiskanayimmmmm :)))))))))))))))))))) senaryo konusuna gelince yazdıklarımdan çıkardığın sonuc ne kadar geniş bir hayal gücüne sahip olduğunu gösteriyor sen daha iyi senayo yazarsın beni hicc karıştırma severim seni sekeerrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))

"..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bukadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum "

Maaş veriyorsunuz diye seni sevmek zorunda değil.Ne yaparsın nasıl davranırsın bilmiyorum.
Ama işten çıkarılmasını sağlayıp ekmeğiyle oynarsan o şirketten bir daha hayır gelmez size.
Çok büyük günahtır.Çünkü kişisel sebepler için yapmak istiyorsun.
Kadın işini yapıyorsa seni sevmiyor olması işten çıkarma sebebi olamaz.

"..neyse esime dedimki beni sevmeyen bir kadına her ay maaş veriyosun saygisiz bı insan ben kötü bile olsam patronunun karisiyim (bu lütfen yanlış anlaşılmasın kendimi üstün görmüyorum kimseyi de kucumsemiyorum mesela ben öğretmenim ve müdürüme diyemem ki senden elektrik alamıyorum) neyse esime dedimki bu kadını isten çıkar nefret dolu bakışlarını görmek istemiyorum " harika bir kafa yapınız var. aferin!maaşını kocanız veriyor ya, kadın tapmalı size! buldumcuk olmuşsunuz bence. müdürüne senden elektrik alamıyorum diyemezsin de müdüründen elektrik almak zorunda mısın bir düşün bakalım. zihniyetinize uygun davranmışsınızdır, kadın da sevmemiştir haklı olarak. işçiyse köle değil ya,inşallah çıkar da karısının kaprisleriyle elaman koan bir patroncuk yerine adam gibi bir şirkette işe başlar. kadıncağız için üzüldüm. 12 yıldır özel sektörde çalışıyorum, kimseye de eyvallahım olmadı. ne ben tek işçiyim ne o tek işveren diye düşündüm. düşmez kalkmaz bir allah, bakın onlar da iyi durumdan sürüklenip bu hale gelmişler. gün olur devran döner, kimseyi hor görmeyin. eşiniz "maaşını veriyor"sa O da emeğini veriyor yattığı yerden para kazanmıyor ya. 30 yıllık dostluğu eşinizi işleyerek yıkmanız ne kadar ayıp.[

Canım kadın part time ve evde sıkıldığı için çalışıyor hakkını vererek değil .. Lütfen konuyu işçi -patron meselesine saptırma elbetteki hakkıyla çalışan kisiler var en basta ben emekçiyim sonuna kadar da çalışacam ama müdürlerimin ya da benden üst kademede yer alan yoneticilerin karılarını kiskanip tu ka ka yaparak değil adam gibi isimi yaparak!!!

bu tarz insanları çok iyi bilirim
o yüzden sana hak verıyorum

benım takıldığım nokta
nıye sevmedığını söyluyorsun?? sevmek zorunda elbette değilsin
ama belırtmek zorunda hiç değilsin...
kadın belki kahramanlık yapmaya bıle calısmıstır diğer calısanlara...
bakın ben herseyı söylerım tarzında..

Olldu başka :37::37: ;
Takmışsınız ne gerek vardı ne gerek vardı falan filaaaaaaaaann.. Kadın durduk yerde sevmiyorum dememiştir yani.. Elbet o 15 kişi ile konuşma sırasında bununla alakalı bir konu geçmiştir ve orada belirtmiştir.. Ordaki insanları yollarından çevirip " Baksana, ben patron karısını sevmiyorum hee ! " diyecek hali yok.. Bu lafı ona getirenler de masum değildir.. Ayrıca ben de birini sevmesem sevmediğimi belirtirim konu geçince.. Ne var bunda... Konu sahibi gibi yüzüne söyleyememezlik yapmam..

canım belkide seninle kişisel bir sorunu yoktur daa zamanında varlıklı olan insanlar birden yokluğa düşüp geçirdiği sıkıntılardan dolayı bir takım hazımsızlıklar yaşıyor olabilir.kendi durumuyladır problemi bence.kolay bir psikoloji olmasa gerek.yoksa o yaşta bir kadının ne işi olur seninle.hadi genç olsa çeşitli şeyler gelir akla fakat bu durumda boşver uğraşma derim ben...takmaya değmez.yarın vicdan azabı duyacağın bişey yapma...seninde söylediğin gibi madem patron karısısınn...e taş yerinde ağırdır bunlarla mı uğraşıcaksın...:ssz:

Güclü kimdir biliyormusunuz?
Güclü olan, sizi öldürebilecek güce sahip oldugu halde bunu yapmayan insandir.
O kadinin calistigi yerin sahibi esiniz olabilir, ama siz o kadini isten attirirsaniz, bu sizin ne kadar gücsüz oldugunuzun göatergesi olur.

Olldu başka :37::37: ;
Takmışsınız ne gerek vardı ne gerek vardı falan filaaaaaaaaann.. Kadın durduk yerde sevmiyorum dememiştir yani.. Elbet o 15 kişi ile konuşma sırasında bununla alakalı bir konu geçmiştir ve orada belirtmiştir.. Ordaki insanları yollarından çevirip " Baksana, ben patron karısını sevmiyorum hee ! " diyecek hali yok.. Bu lafı ona getirenler de masum değildir.. Ayrıca ben de birini sevmesem sevmediğimi belirtirim konu geçince.. Ne var bunda... Konu sahibi gibi yüzüne söyleyememezlik yapmam..

ah cnm ahhh
insanları hiç tanımıyorsun bence..
:37::37::37:

Arkadaslar bu kadın sadece esimin çalışan işçi değil anlamıyorsunuz ki esimin özel hayatında da her zaman arkasında olduğu bir aile ve çok çok samimiler..esimin sinirlendiği nokta diyorki bu kadar iyilik yap samimi ol dost bil sonra gelsin karımı toplumda küçük düşürsün.. Peki ben kaptır yapıyorum diyelim esim neden bir anda kadından soğudu çok sevdiği halde???

kızlar belki arkadaş yazarken , kelimelerin bazılarını yanlıs kullanmıs olabılır
hemen topa tuttunuz valla..
kadına hem yardım edılıyor, hem yaşlı, hem de haddını bılmıyor
bu tarz insanları hiç mi tanımadız yaaa...

canim peki yardim ne icin yapilir,Allah rizasi icin yapilir ve bu yardimlar edilirken

karsilik beklenmez arti bir elin verdigini diger bilmez karsidaki kisiyi mahcup etmemek icin...

peki her yardim ettigimizin bizi sevmesini mi beklemeliyiz ya da sirf yardim ediyor ve yanimizda calisiyor diye,

o insaninda her insan gibi birilerine isinamama hakki yok mu?

evet dünya aslinda böyle degil yardim ederiz ya herseyi yapmak zorundalar yalandan sevgi gösterisinde bulunsaydi daha mutlu olurdu belki arkadas ama kadin neden acaba diye sormus..

haa konu sahibi olanlari zaten normal görüyor yani esine cikar diyebiliyor ya da biz yardim ediyoruz diyebiliyor peki istedigi ne burda,ne yapmaliyim demiyior mu

madem herkes fikrine bu kadar sadik hicbir sey degismyecek konunun amaci ne?

Son düzenleme:
kocasına, 'beni sevmeyen bir kadına maaş mı veriyorsun' diyen bir kadını haklı bulamıyorum.
iş yerinde çalışanların maaşları, seni sevip sevmemelerine göre mi verilecek.
görüşmezsen kıskançlık dolu bakışlarına maruz kalmazsın.

sen öyle istedin diye kadını işten çıkaracağına göre.
kocanla tencere kapak birbirinizi bulmuşsunuz işte ne güzel.

Çok kompleksli bi insansınız anlaşılan, eşinizin onları acıyıp(!) işe almaları sizi de sevmelerini gerektirmez,sizi sevmeleri için maaş almıyorlar:19:

Son düzenleme:
Ne kiskanclİgi yaa :)))))))))))) çok güldürdün beni :))))))))))))))))))))))))) 50 yasında bir kadını neden niçin niye kiskanayimmmmm :)))))))))))))))))))) senaryo konusuna gelince yazdıklarımdan çıkardığın sonuc ne kadar geniş bir hayal gücüne sahip olduğunu gösteriyor sen daha iyi senayo yazarsın beni hicc karıştırma severim seni sekeerrrrrrrrrrrrrrr:))))))))))

Evet kıskançlık... Hatta kendini yüksekten görmek de dahil buna.. Efendicilik oynuyorsun.. Benim hayal gücüne sahip olduğuma ne kadar inancın varsa, sende de aynı oranda burnu havadalık var.. :9: Eğer problem çalışmaması vs. olsaydı en başta yazardın bunu.. Demek ki değilmiş.. İnsanların seni sevmemesi sana dokunuyor çünkü seni kimse sevmiyooooooooooooooor :1::1::9:

canim peki yardim ne icin yapilir,Allah rizasi icin yapilir ve bu yardimlar edilirken

karsilik beklenmez aritk bir elin verdigini diger bilmez karsidaki kisiyi mahcup etmemek icin...

peki her yardim ettigimizin bizi sevmesini mi beklemeliyiz ya da sirf yardim ediyor ve yanimizda calisiyor diye,

o insaninda her insan gibi birilerine isinamama hakki yok mu?

evet dünya aslinda böyle degil yardim ederiz ya herseyi yapmak zorundalar yalandan sevgi gösterisinde bulunsaydi daha mutlu olurdu belki arkadas ama kadin neden acaba diye sormus..

haa konu sahibi olanlari zaten normal görüyor yani esine cikar diyebiliyor ya da biz yardim ediyoruz diyebiliyor peki istedigi ne burda,ne yapmaliyim demiyior mu

madem herkes fikrine bu kadar sadik hicbir sey degismyecek konunun amaci ne?

elbette bir elin verdiğini öteki bilmez...
ama kaç yasında ki kadın, ne gerek var senden elektrık alamıyorum demesıne??
daha yapıcı olması gerekmez mı??
ve bu arada
insan o bakısları hisseder
helekı o bır kadınsa..vardır hissettiği bir şey

belkı bazı kelıme hataları kullanmıstır, onu da sınırlendığıne verıyorum
ben olsam bende sinirlenirim..
aynı seyı kendın için düşün

konu sahibi
keşke
yazarken daha dikkatli yazsaydın
şuan herkes sana hak verirdi :27::27:

hele ki benı sevmeyen bır kadını neden calıstırıyorsun gibi :37::37:

yani konu sahibi kendi demiş itiraf ettirdim diye ona göre konuşuyoruz Evanescence87
bir de neden bu kadar sahiplendiniz konu sahibini :27:

evet kıskançlık... Hatta kendini yüksekten görmek de dahil buna.. Efendicilik oynuyorsun.. Benim hayal gücüne sahip olduğuma ne kadar inancın varsa, sende de aynı oranda burnu havadalık var.. :9: Eğer problem çalışmaması vs. Olsaydı en başta yazardın bunu.. Demek ki değilmiş.. Insanların seni sevmemesi sana dokunuyor çünkü seni kimse sevmiyooooooooooooooor :1::1::9:

kesınlıkle aynı fıkırdeyım

Back
X