gunaha mi giriyorumm acabaa...

ISSIZZ

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2012
3.793
15.482
408
merhaba kizlarrr...ben 3 yillik evliyimmm ve artik yavas yavas bebek dusunmeye basladik...amaa benim bi sorunumm var...kiz cocuklarina asiri derecede ilgiliyimmm...o kadarki bi kiz bebek gorsem gozlerimmm doluyor hep dua ederimm saglikli hayirli bi kizimm olsun diyee...kendime de arkadas olur diye cok istiyorumm kizimm olmasini kiz elbisesi bile gorsemm icimmm kabariyor o derece...gunahami giriyorumm bilmiyorummm...2 gun once bi arkadasimin kizini kucagimaa almistimmm yine gozlerimm doldu icimmm bi tuhaf oldu...2 gundur ruyalarima giriyor...bu cok tuhaf bu kadar kiz manyagi olani duymadimm hicc...bigun oglumm olursa ne tepki veririmm bilmiyorumm tabi allah tan gelennn...amaa kizlara karsi bu ilgimi anlayamiyorummm...benimm gibi olanlar varmi acaba???

Günahlık bir durum yok bence, siz istiyosunuz Allah da nasip eder inşallah

ben de kız bebek hastasıyım,halen kız bebek giysileri için ölürüm,saatlerce bakabilirim.2 oğlum var.yeğenlerim de erkek

Bende kız. Çocuğu çok severim eşimle çok istiyorduk ama duamızda sağlık hayırlı olsun dedik bir oğlum oldu ve inan öyle güzel bir duygu ki oğlan yada kız fark etmiyor.

Bunun ne gibi bi günahı olabilir ki. Ben de erkek cocuklarini daha çok severim mesela, evli degilim ama böyle yani

Ama kız cocuklarini da sevimli buluyorum o ayrı. Bu sizin tercihiniz, tabi bazı evlat ayiranlar gibi erkek çocuklarına düşman olmadığınız surece.

Kız çocukları çok sevimli oluyor evet hele hele tombik olanları :) bunun günah olduğunu sanmıyorum ama bir bebeğiniz olursa kız oğlan farketmez ikisinde de mutlu olacaksınızdır

esimlede konustum bu konuyu...suan hamile olsam ve doktora gittigimde bi oglum olacagini duysam nasil bi tepki veririmm bilmiyorummm...uzulurmuyumm acabaaa...allaha asilik yapmis olmak istemem amaaa kizimmm olsaaa sevincten hickirarak aglayacagima eminimmm...baskasinin kizini kucagimaa aldigimda bileee cok hassaslasiyorumm...

Bende eşimde kız çocuk çok istedik. 5 yaşında oğlum var. Kanimdaki bebisim de erkekmis. Bize nasıp olmadı kız. Ama en önemlisi sağlık.

Allah bağıslasn benim bi kızm var 2yasnda çok tatlı yavrum. Tabi kızı erkeği yok ta. Bizde kız istemştk nasp oldu... ins sanada nasp eder cnm. Bence hemen çock yap:) akıllı düsünene kadar delinin çocuğu olurmuş... bende 3yıllk evliyim...

Kiz bebek annelere daha tatli gelir belki süsütokalari giydirmesi bbüyüyünce anneye olan sadakati iyiliği Allah nasip eder inşallah ama erkek de olsa canindan çok sevcegne eminim senin kanindan canindan olucak Allah gönlüne gore versin

ben de kız istiyorum, Allah'tan hayırlı, akıl ve beden sağlığı yerinde bi kız evlat için dua ediyorum napim :)
ama ağlamak filan abartılı yahu

Ben de erkek çocuklarını hiç sevmem
küçüklükten beri bi kızım olur herhalde diyorum eşim de kız bebekleri çok sever
Kardeşim erkek olunca da çok üzülmüştüm inşallah sizin de sağlıklı bi kızınız olur

Ben de çok istiyorum kızımın olmasını ya...
Ama bunun günahlık bir tarafı yok ki

bende çok ama çok severim kız çocuklarını bir kız yigenim var süslerim giydirimgünde kaç kez değişim yaparım çocuğu sevgi delisi yaparım bunda günah bir şey yok ki erkek olursa onlarında sevgisi bambaşka allah sevgisini veriri canım inşallah hayırlı bebelerin olur

bir şeyi bu kadar çok istemenin doğru bir şey olduğunu düşünmüyorum...
bir kızım olsa dünyalar benim olur demek yerine, bir evladım olsa demeyi tercih edin...

yani şöyle ki Allah sizi kız evladınızla sınamasın...
kız kız kız diye diye kız evlattan bulmayın sonra...

sağlıklı aklı fikri, eli ayağı düzgün olsun da demek lazım.. illa ki kız olsun demek diğer asıl gerekli olan şeyleri ikinci plana atmak gibi...

ve sizin ki abartılı... herkesin gönlünden bir şey illa ki geçer ve elbet Allahtan da istemeliyiz ki bize nasip etsin..
ama dengeyi kurmak çok önemli... hem istemek lazım hemde doğru şekilde istemek lazım..

imtihan dünyasında olduğumuzu da unutmamak gerek.. kız evlattan çektirmesin Allah..
saplantılı düşüncelerden uzak olmanızı tavsiye ediyorum...

cok tskler butun yorumlar icin amaa genelde tam tersi oluyor gozlemledigimm kadariylaa...eltim hep erkek istedi kiz oldu...arkadasimm erkek olsun diye dua ediyordu kiz olduu...bende hep onlara diyorumm cok sanslisinizz kimse sansinin farkinda bile degilll...kiz cocugu buyuk bi nimet bence cunku kiz halden anliyor daha duygusal daha cok bagli anneye babaya ... gozlemledigimm kadariyla bu boylee...ama tabiki hayirsiz olanida cikiyor...allah kimseyi evladiyla sinamasinnn...herkese hayirlisini nasip etsin mevlammm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…