günahımı aldı

nehirimnehir

Asktan hep sancilarim
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2012
432
9
48
geçtiğimiz birkaç gün önce arkadaşımı arayıp okuldaysa yanına uğrayacağımı söylemek istedim fakat telefonu açar açmaz bana söylenmeye onu saçma sapan numaralardan neden aradığımı amacımın ne olduğunu.benim olduğum konusunda tahmin ettiğini hatta ben çocuk değilim. az çok tahmin edebiliyorum dedi. sordum ne oldu filan diye cevap vermedi aradım açmadı sonra yazdı neden beni deniyorsun başka numaralardan bana açıkça sormak istediğini sor dedi. ve ben şok oldum çünkü böyle birşey yapmamıştım.sadeece okuldaysan gelecem demek için aramıştım o da ısrarla sensin diyor. neyse dedim boşyere günahımı alıyorsun bilseydim aramazdım böyle olacağını. özür dilerim dedi günahını aldıysam. bende son olarak kırıklıklar öyle özürle geçseydi keşke. ve bende özel numaradan arandığım zaman sana kırıcı birlaf söylemeyi geç sormadım bile sen misin diye. çok kırdın benihiç tanımamışsın diye kapadım fakat dün özel numaradan arandım ve konuşan kimse yoktu ama dinlendim farkettim. bunu yapan normal bir erkek arkadaşım. sevgilimde değil.kızlar neden bana böyle davrandı ben anlayamadım:S ve ben onu kesinlikle denemedim bile. aklıma hiç gelmez o tür şeyler.

Kendisinden uzak durmanı tavsiye ederim.
"Sen benden hoşlanıyorsun ama ben seni istemiyorum" demek istemiş arkadaş.

Kendisinden uzak durmanı tavsiye ederim.
"Sen benden hoşlanıyorsun ama ben seni istemiyorum" demek istemiş arkadaş.

ee ama benim öyle bir düşüncem ona karşı hiç olmadı ki. öyle bir yaklaşımımda. benim biten ilişkimin daha kırıntılarıyla boğuşuyorum ben. ya zaten çok arayıp sormadığım biriydi ki.bu anlamı varsa zaten uzak dururum. teşekkür ederim laale.

Bana böyle bir muamele yapılsa ulaşana kadar arar sonrada" ne diyosun sen arkadaşım ben yanına uğrayacaktım sadece, ne olduğunu anlamadım senin amacınıda anlamadım..ama şunu bil kimse bana bu tarz bir muamele yapamaz" derdim bağırır çağırır kapatırdım telefonuda suratına daha da arasa da açmazdım..
Kendisi baya dengesizmiş nehircim bence de uzak dur..

canım az önce aradım ve açtı konuştuk beni dinle dedim. senin söylediklerinide ekledim haşladım ve sonrada neyse artık bunları söylediğin için seninle görüşmeyi düşünmüyorum artık dedim. ve ne tesadüfse dün gece benide aradılar kimse dedim ve olayı kapadım. ne söylediğinide pek duyamadım herhalde bi hışımla aradım anzercim:)

iyi yapmışsın canım bu ne böyle milletin dengesizliğiyle mi uğraşıcaz bide..
bize kendi derdimiz yetiyorken..

iyi yapmışsın canım bu ne böyle milletin dengesizliğiyle mi uğraşıcaz bide..
bize kendi derdimiz yetiyorken..

aynen nasıl dengesizler ya. sınav haftamda ve bir sürü derdimiz var hiç uğraşamam. ama şunu belirtmek istiyorum anzercim bu lafları ona söylemeseydim içimde kalırdı.

cnm laale arkadasımıza katılıyorum .bu cocuk senın ondan hoslandıgını

dusunuyor ,hınt kuması yaa kendılerı oyle kendı kendıne havaya gırmıs .

yoksa dıger turlu kımın aklına gelır kı benı sen ısletıyorsun demek .

yanı benım aklımın ucundan gecmez arkadasımın benı ısletecegı ,

aynı sekılde arkadaslarımında gecmez .hem arkadas arkadası nıye ısletsın

cok sacma yahuu .ancak sevgılıler bırbırını ısletır.hı ugrasma bu dengesızle

bırak kendı kendıne havaya gırsın o

canım hiç anlamadım zaten neden böyle yaptığını bir arkadaşım senden hoşlandığı için ilk senden şüphelendi diye ekledi.
o çocuk istediğini düşünsün. bende yani biri beni işletsede ben dönüp sormam kim diye hani o kadar meraklıda değilimdir. dün gece özelden arandım bugün konuşurken bende ona onu söyledim ne tesadüf beni işletiyorsun diyorsun ama öyleyse sende beni işletiyorsun demek istedim. ama kimin aradığıysa hiç umrumda değil:)

böyle dengesiz insanlara hayatında yer vermeyeceksin.arama sorma görüşme kafan rahat etsin canını sıkana yol vereceksin

böyle dengesiz insanlara hayatında yer vermeyeceksin.arama sorma görüşme kafan rahat etsin canını sıkana yol vereceksin

canım hani gerçekten rahatsız eden bir tip olsam tamam diyecem zaten o yüzden zoruma gitti açıkçası ki hani arkadaşımdı bu durumu şüphe uyandırdı acaba diyorum kendimi benden hoşlanıyordu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…