- 25 Ekim 2012
- 432
- 9
- 48
- Konu Sahibi nehirimnehir
geçtiğimiz birkaç gün önce arkadaşımı arayıp okuldaysa yanına uğrayacağımı söylemek istedim fakat telefonu açar açmaz bana söylenmeye onu saçma sapan numaralardan neden aradığımı amacımın ne olduğunu.benim olduğum konusunda tahmin ettiğini hatta ben çocuk değilim. az çok tahmin edebiliyorum dedi. sordum ne oldu filan diye cevap vermedi aradım açmadı sonra yazdı neden beni deniyorsun başka numaralardan bana açıkça sormak istediğini sor dedi. ve ben şok oldum çünkü böyle birşey yapmamıştım.sadeece okuldaysan gelecem demek için aramıştım o da ısrarla sensin diyor. neyse dedim boşyere günahımı alıyorsun bilseydim aramazdım böyle olacağını. özür dilerim dedi günahını aldıysam. bende son olarak kırıklıklar öyle özürle geçseydi keşke. ve bende özel numaradan arandığım zaman sana kırıcı birlaf söylemeyi geç sormadım bile sen misin diye. çok kırdın benihiç tanımamışsın diye kapadım fakat dün özel numaradan arandım ve konuşan kimse yoktu ama dinlendim farkettim. bunu yapan normal bir erkek arkadaşım. sevgilimde değil.kızlar neden bana böyle davrandı ben anlayamadım:S
ve ben onu kesinlikle denemedim bile. aklıma hiç gelmez o tür şeyler.