- 26 Mayıs 2024
- 68
- 35
- 3
- 29
- Konu Sahibi teletabiler
Kesinlikle canım. Bugün hoşuna gitmeyen şeylere sinir çekmez hatta alttan alıp görmezden gelirsen yarın ilişkide hatta evlilikte bile bunlar ilk problem oluyor.. Bunu bir kere yaptı umursamadım gözlemlemek istedim. Fakat gormezden gelmem işine gelmiş olacak ki bunu alışkanlık haline getirmeye çalışıyor, ben ikincisinde ve devamında yokum işte. Bu durumun farkına varacak kadar da gozlemledigimi düşünüyorum açıkçası. Ortada bi yanlış varsa hep kadınlar kendilerinde kabahat arıyor nerede yanlış yaptım diyorlar, hoşuna gitmeyen davranislari görmezden gelmesi seviyesini düşürmesi bekleniyor çünkü erkekler en az çabayla elde edebileceği her şeyi elde etmeye çalışıyorlar ve kadınları da bu düşünceye programlamaya çalışıyorlar. Burada karşıma cikmana çok sevindimçok doğru söylüyorsun çok takdir ettim seni
sakın bu düşüncenden bu bakış açından asla vazgeçme
bir şişe su büfede 7 tl, restoranda 40 tl, havalimanında 70 tl falandır muhtemelen
su aynı su ama durduğu konum onun değerini artırır
insan olarak biz de böyleyiz
kendimize neyi layık görüyorsak o konumda durmaya çalışmalıyız
özellikle ilişkilerde ne kadar "az"a razı gelirsen, o kadar "az" değer görürsün
sen hep çıtayı yüksek tutmaya devam et, kendini seven ve kendi değerini bilen insanlar daima daha fazla saygı görürler