Günaydın güzel insanlar...

Turaneee

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
13
2
1
26
Merhaba arkadaşlar hepinize iyingünler diliyorum... normal adet düzenim 31-33 gün arasıdlr bu gün 37ci günüm ve hala olmadım yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Şu an yalnız göğüs hassasiyyetim var bir de yüzümde akne gibi şeyler çıktı 1 haftadan çok beyaz akıntım var. Sizce hamilelik olabilirmi ilk defa adetim bu kadar gecikiyor 6 gün önce test yaptım negatifdi. Bir daha negatif ollur diye yapmaya korkuyorum. teşekkür ederim şimdiden

Merhaba arkadaşlar hepinize iyingünler diliyorum... normal adet düzenim 31-33 gün arasıdlr bu gün 37ci günüm ve hala olmadım yumurtlama günlerimi değerlendirdik. Şu an yalnız göğüs hassasiyyetim var bir de yüzümde akne gibi şeyler çıktı 1 haftadan çok beyaz akıntım var. Sizce hamilelik olabilirmi ilk defa adetim bu kadar gecikiyor 6 gün önce test yaptım negatifdi. Bir daha negatif ollur diye yapmaya korkuyorum. teşekkür ederim şimdiden
Aynı şeyi yaşıyorum, 37.günüm ve adet olmadım. ovulasyon testi yaptım 1 haftadır akıntım var akıntıdan yumurtladıgımı düşünmüştüm hakkaten öyleymiş son adetten sonra 36.gün yumurtluyorum, bende ilk kez böyle bişey yaşadım. Adetlerim düzenlidir ovulasyon pozitif cıktıgı icin tekrar değerlendirecegim ilişki açısından. nadiren böyle olabiliyormuş. İlk baya umutlandım hatta şüphelenip hamilelik testi yapmıştım ancak negatif çıktı, koca bir hayal kırıklıgı tabi en son dün kan testi verdim yine negatif. Belki siz hamilesinizdir. Sadece böyle bir ihtimal de olabilir. Benim hamile kalmak isteidigimden beri her ay farklı bir oyun oynuyor vücudum.

Adet oldunuz mu, ben hala olamadım

Back
X