Kızlar meraba sevgilim askerden geleli 6 ay olcak girmek istedigi ise girebilmek için ehliyetini yuksletmesi felan lazımdı iki üç sınıf ehliyet isteniyordu o işleri hallettigi için ise giremedi şu an parası yok ve bana aylardır birazcik anlayış göster diyor ya bende buluşmak istiyorum askerden geldi geleli gerçekten anlayış gösteriyorum 6 ay oldu zaten 6 ayda askerde bekledim e biz söz düşünüyorduk bu işe girme mevzusu yüzünden o da ileri tarihlere ertelenicek ya cidden para göz de biri değilim buluşalım ben yemek yapipta götürürüm asla harcatmam parasını ama biktiriyor insanı bu biraz anlayış göster mevzusu bu ehliyet işi bitene kadar girseydi geçici ise onuda yapmadı sürekli param yok lafı evet anlayışta gosteririm benim için sıkıntı değil ama nereye kadar ya altı ay oldu o zaman diyorum biz senin paran olana kadar gorusmezsek aylarca gormiycez birbirimizi birde aynı yerde oturuyoruz o sanıyor ki telefondan canım cicim demeyle ilişki yürür ya bı bana akıl verin ben çok mu üstüne gidiyorum bulusalim diye siz olsanız ne tepki gösterirdiniz canımı çok sıkıyor artık