- 15 Ocak 2024
- 828
- En iyi cevaplar
- 1
- 235
- 23
- 35
- Konu Sahibi CerkesMaria
Kalbim durmak üzere 3.4 dk içinde böyle ikinci çizgiler belirmeye başladı olma ihtimali var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahhh inşallah o kadar çok istiyorum kiKan vermeye gitmelisiniz ortadaki bozuk diğerleri pozitif görünüyor. Hayırlı olsun.![]()
2 gün geçti dün hafif bir akıntı ile kahvelik geldi adet ölüyorum sandım ama bı daha gelmediYa evet pozitif görünüyorGünün geçti mi canım
Ya evet pozitif görünüyorGünün geçti mi canım
Ay elim ayağım titriyoEvet hayırlısıyla var . Benımde oyleydı kan verın hemen cıkar
Çıktım şimdi gidiyorum dua edin çok istiyoruzOh günün de geçmiş hemen bı kan testi vermelisin. Çok heyecanlı evet titremen normalRabbim gönlüne göre versin sonucu yaz mutlaka hadi inşallah
![]()
Kan verdim şimdi geçmez o 2 saatİnşallah dualarım seninle.. Böyle hayırlı bı günde hayırlı bı haber alıcaksın inşallah kalbini ferah tut![]()
Naptın canım çıktı mı sonucun? Hadi inşallahKan verdim şimdi geçmez o 2 saat![]()
Ayyy şimdi gördümKizlarrrrr
Eki Görüntüle 3399337
İnşallah kuzucummmmAyyy şimdi gördümHayırlı olsun canım çok çok sevindim gözün aydın İnşallah sağlıkla ilerler
![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimHayırlısı olsun sağlıcakla kucağına al inşallah
Hayırlı olsun tebrik ederimKizlarrrrr
Eki Görüntüle 3399337