• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Günaydin sorunu

whitepapatya

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2017
13
5
6
33
Merhaba hanimlar :KK54:
Kafami karistiran bir konu var
Bende size danismak istedim
Disaridan bakan gözler olarak
Bana fikrinizi söylerseniz sevinirim
Ben kendi halinde bi insanim
Kimseye bulasmam
Kimsede bana bulassin istemem
Beni seveni severim sevmeyenlede Hic muhattap olmam Böyle bi insanim
Oglum krese yeni basladi
Ordada bi anne cocugunu iste Böyle cocugum her istedigini alir iter bagirir diye övünüyor cocuk bunu yapinca orda cocugum yapma yanlis demiyor
Buda bana örnek gelmedigi icin Ben hoslanmadim Kadindan zaten kimseylede muhattap olmadi alisma günlerinde olabilir
Ama sabahlari yüzüme bakiyor sanki ona laf atmami bekliyor günaydin dememi bekliyor sanirim
Ama isinamadim icimden gelmiyor
Cünki bi insanin egosu yüksekse Ben genelde o egosu ile bas Basa birakirim
Rahat rahat gidip oglumu birakip Almak istiyorum
Ama bakislari beni rahatsiz ediyor
Sizce napmaliyim?
Hata bendemi?

baş selamı verin yeter
hayırlı olsun bu arada kaç yaşında çocuğunuz?
benim kızım da 3 yaşında 2 3 hafta oldu başlayalı

Herkesle konuşup sohbet etmek zorunlulugnuz yokki belki dışardan öyle görünüyordur belki tam tersidir belki de analttignz gibidir önyargı ve gozlemlerimizle taniyamayiz insanlari ama iciniz alamadıysa illa slm vereceksnz diye bir kural yok

Bayağı bayagi göz hapsindeysen bir tebessüm edebilirsin ,yarım ağız :) ben hoşlanmadığım kişilere öyle yapıyorum .anlattığın tipteki kadınlardan ve adamlardan da nefret ediyorum .çocuk az ergenliği geçsin tepelerine s.çacak haberleri yok ..

günaydın demek bir muhabbet değil ki. servise bindiğim yerde iki kişi daha biniyor benimle aynı arabaya biniyoruz. ben genelde erken orada olurum. önümden geçip arkamda durup servis bekliyorlar ve geçerken günaydım dememeleri tuhafıma gidiyor. bana günaydın deseler onları yemem yani. tanımadığım biri bile olsa aynı yerde bekliyorsak günaydın merhaba derim yani. bakkala mağazaya girdiğimde kapıda kasada iyi günler derim. bu onunla samimi olmamı gerektirmez. günaydın diyin sohbete başlarsa yüz vermezsiniz olur biter

Benim oglumda 3 yasinda
Allah bagislasin :KK200: alistimi biraz:anne: ?
amin cümlemizinkini
ehhh işte :) sabah babaannesine ağlamış biraz servise binmeyeceğim gitmeyeceğim diye sanırım
yol yapıyor kuzum

sizde durumlar nasıl
bide bişey sorayım beni hiç sınıfa almadılar yaa diğer çocuklar çok etkileniyor diye
sizde nasıl oldu

Bayağı bayagi göz hapsindeysen bir tebessüm edebilirsin ,yarım ağız :) ben hoşlanmadığım kişilere öyle yapıyorum .anlattığın tipteki kadınlardan ve adamlardan da nefret ediyorum .çocuk az ergenliği geçsin tepelerine s.çacak haberleri yok ..

Hemde Bayağı Bayağı cok rahatsiz Verici :)
Aynen Bendede yarim agiz oluyor

Sonradan giren günaydın der

Soğuk bir tipim oğlumun kreş arkadaşlarından birinin annesi ile yıldızımız barıştı

O da soğuk bir tip

Mesela eşim ne gıcık kadın diyor onun için çoğunluk benim için de der

Etliye sütlüye Canım cicim muhabbetine katılmam

örneğin her öğretmeni gördüğüm an öpmeye kalkmam neden öpeyim o işini yapıyor ben de veliyim çocuk Hakkında görüşecek isek neden öpüşelim

Soğuğum gıcığım ama mesafem olmadı kötü bir insan yapmaz beni siz de günaydın deyin ortaya kapıdan girerken bırakın çocuğunuzu çıkın

amin cümlemizinkini
ehhh işte :) sabah babaannesine ağlamış biraz servise binmeyeceğim gitmeyeceğim diye sanırım
yol yapıyor kuzum

sizde durumlar nasıl
bide bişey sorayım beni hiç sınıfa almadılar yaa diğer çocuklar çok etkileniyor diye
sizde nasıl oldu

Bizde Ilk alismalarda aliyorlardi oturuyorduk bi kösede zamanla bizide artik almiyorlardi
Buda alismanin tek caresiya :cry::KK51:

Sonradan giren günaydın der

Soğuk bir tipim oğlumun kreş arkadaşlarından birinin annesi ile yıldızımız barıştı

O da soğuk bir tip

Mesela eşim ne gıcık kadın diyor onun için çoğunluk benim için de der

Etliye sütlüye Canım cicim muhabbetine katılmam

örneğin her öğretmeni gördüğüm an öpmeye kalkmam neden öpeyim o işini yapıyor ben de veliyim çocuk Hakkında görüşecek isek neden öpüşelim

Soğuğum gıcığım ama mesafem olmadı kötü bir insan yapmaz beni siz de günaydın deyin ortaya kapıdan girerken bırakın çocuğunuzu çıkın[/QUOTE

•Ortama girdigmde Onu Bende diyorum
Ama karsidan karsiya tek gelince
Kisisel olarak icimden gelmiyor

Bizde Ilk alismalarda aliyorlardi oturuyorduk bi kösede zamanla bizide artik almiyorlardi
Buda alismanin tek caresiya :cry::KK51:
bizde beni hiç sokmadılar
gerçi hepsi aynı anda başlamadı odan belki dedim ben
servise bindikten okula girdikten sonra sıkıntı yok deniyor
giderken mesele şimdilik babaannesi var çok üzülüyor kadıncağız :(

Back
X