- 5 Haziran 2017
- 5.111
- 12.531
- 178
Kaygi duymanizi gerektiren durum seni seviyorum dememesi olmamali ama. Siz bunu belirtince ben kiskaclik oldugunu dusundum. Bu yuzden sizi yargilamiyorum. Benim kizimda bu tavri sergilese ben kiskanirim acikcasi. Nedir bana bu kadar bagli olan cocugu birden alikoyan derim. Ama yuz donmek gibi bir secenegimiz yok bizim. Bunu yansitma hakkimiz yok cocuklarimiza.Kiskanclik degil durumdan kaygi duyuyorum.
Bu gelen kayinvaldeydi, bnmde annem olabilirdi,ya da arkadasim ama oglum ayni tavirda olurdu, bu gelen her misafirde basima geliyor.
Kizim var, bu tavrin onda biri dahi yok, cok farkli, ikisini de bn buyutuyorum ama karakterleri farkli yani ne verirsen alirsin kisminda size tam anlamiyla katilmiyorum.
Bn evde kati kuralli biri asla degilim, evim oyun bahcesi gibidir cocuklarim ozgurdur.
Okul cikisi parka goturme niyetindeydim direkt eve geldim, oynarim onlarla..
Elbet bi yerde yanlis yapiyorumdur ama bu sostlyal iliskilerimi burnumdan getirince cok bunaliyorum
Gayet guzel bir anlatiminiz var. Cok kati kuralli biri oldugunuzu dusunmuyorum olaylari anlatis biciminize bakarak. Kurallar hepimizin evinde var. Olmak zorunda. Cocugun hareketlerininde bir siniri olmali. Ama baska insanlar saglikli-sagliksiz, faydali-faydasiz cok dusunmeden hareket edebiliyor. Belkide bu noktada kayinvalideniz cocugunuzu ihya etmistir.
Eminim bu tavrinizdan pisman olucaksiniz, belkide oldunuz. Ben sadece ona uzuldum. Daha fazla vakir gecirin. Guzelce gozlemleyin. Kimseye kalmaya gondermeyin bir sure. Bakalim nedir bu degisimin sebebi.