- 26 Aralık 2016
- 37
- 23
- 18
- 45
- Konu Sahibi Esra_Baydan
Kızlar gunaydinlar , erkekler bacaklarını açıp oturması o ön kabarıklığa belirgin bi şekilde pantolon üstünden belli belirgin olmasına bakış açınız nedir ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kabariklikla ilgilenmiyorum da daha cok pergel gibi iki yana acilan bacagi saygisizlik olarak goruyorum. Toplu tasimada heleKızlar gunaydinlar , erkekler bacaklarını açıp oturması o ön kabarıklığa belirgin bi şekilde pamtolon üstünden belli belirgin olmasına bakış açınız nedir ?
Ay her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık .![]()
Demeyeydin iyiydi. Kahvalti yapacagiz be arkadasAy her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık .![]()
Dert degil o zaman....Ay her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık .![]()
hm okAy her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık .![]()
Hoşuna gidiyorsa iletişime geçeceğin yer burası değil ..malum kadınlar hamamı gibi bir yerdesin .. herifler bide herif gibiler giremez .kapı önünde kuralları okumadın mi ? İyyy sabah sabah midemi allak bullak ettin .içtiğim kahveden soğudum. .Ay her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık .![]()
Ne zamandır sık sık ugrayamiyorum buraya .sayende banlanacagim .. sen erkek uye çıkmazsan ben kesin erkeğim .. oturunca bir kabariklik da oluşmuyor ama b.k yoluma gidicem. .Okudum , burası sosyal açık olan yer ! Ben fikirleri bilmek istedim art niyet olarak değil !
Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?