• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydınlar .

Esra_Baydan

KAPiTO BABY .
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2016
37
23
18
45
Kızlar gunaydinlar , erkekler bacaklarını açıp oturması o ön kabarıklığa belirgin bi şekilde pantolon üstünden belli belirgin olmasına bakış açınız nedir ?

Kızlar gunaydinlar , erkekler bacaklarını açıp oturması o ön kabarıklığa belirgin bi şekilde pamtolon üstünden belli belirgin olmasına bakış açınız nedir ?
Kabariklikla ilgilenmiyorum da daha cok pergel gibi iki yana acilan bacagi saygisizlik olarak goruyorum. Toplu tasimada hele

Ay her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık . ☺️

Ay her erkek için geçerli değil zate yazdığım , benı bazen hoşuma gider çünki kabarıklık . ☺️
Mune Mune aramızda bacak arası fantezisi olan bir kadın ya da erkek artik ne haltsa tatmin peşine düşmüş, ilgi istiyor.
Hoşunuza gidiyorsa içinizde kalsın ayrıca.
Içinizde kalıp patlayama meyil verecekse uygulamaya geçin, millet iyice zivanadan çıkmış.

Hoşuna gidiyorsa iletişime geçeceğin yer burası değil ..malum kadınlar hamamı gibi bir yerdesin .. herifler bide herif gibiler giremez .kapı önünde kuralları okumadın mi ? İyyy sabah sabah midemi allak bullak ettin .içtiğim kahveden soğudum. .

Okudum , burası sosyal açık olan yer ! Ben fikirleri bilmek istedim art niyet olarak değil !

Bu kadar rahat olmaları sinir bozucu. Hatta bununla ilgili kampanya var, toplu taşımalarda. Bacaklarını topla diye ama sizin aksine hoşunuza gidiyor sanırım. Allah başka dert vermesin

Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?

Okudum , burası sosyal açık olan yer ! Ben fikirleri bilmek istedim art niyet olarak değil !
Ne zamandır sık sık ugrayamiyorum buraya .sayende banlanacagim .. sen erkek uye çıkmazsan ben kesin erkeğim .. oturunca bir kabariklik da oluşmuyor ama b.k yoluma gidicem. .

Back
X