• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydınlar .

Ben bi şey payşalıyım dedim konu saçmalandı sadece , hemen hemen her kadın severde ondan , ayrıca be turkıyede değil ! Almanyada yaşıyorum , burada toplu oturun diye bi şey yazmıyor .
 
Sizlerin hoşunuza gitmiyorsa sizlerin kadınlığınızdan şüphe duyarım , çünki her kadın sever anlatabildim mi ?
Her ayiran erkegin kabarigini sever, bundan hoslanirsaniz bende sizin zihninizden suphe duyarim.

Hastaneye gitmissiniz doktor randevunuzu bekliyorsunuz ve karsida bir adam ayirmis aman allahim o ne kabaran sey deyip, sularimizi akitmiyoruz.
Ise, okula vb. yerlere giderken binmisiz metroya yer yok zaten, taciz edilmeden, bir seyimiz calinmadan insek yine iyi ama o da ne? yine kabaran bir seyler. ohh sizin sevdiginizden.
 
Back
X