Gebeliğe Hazırlık GÜNCEL HSG FİYATLARI.... İSTANBUL AVRUPA YAKASI....

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aknhn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
695
492
33
39
Merhaba arkadaşlar,

Bugün hsg fiyatlarını araştırdım. Sizlerin de işine yarar belki diye yazmak istedim.

ECHOMAR 570,00 TL
HEKİMOĞLU 350,00 TL
BİLÇEK 350,00 TL
BETATOM 300,00 TL
RADYOEMAR 450,00 TL
RADYOMAR 600,00 TL ( hastaneden yönlendirme var ise fiyat 300,00 TL ye düşüyor. İlacı eczaneden kendiniz alıyorsunuz.)

Umarım faydalı olur. Ben betomar ya da hekimoğlunda çektirmeyi düşünüyorum.

Bende çektirmeyi düşünüyorum ilk gittiğim doktor aralık ayında istedi ekhomar a yönlendirdi cektirmedim 13 ay oldu bebeğimiz olmuyor .Şimdiki doktorumda talep etmedi ben istiycem

Evet ben hekimoglunda cektirdim arkadaslar. Sukur temiz cikti gecen ay gebelik olmadi. 4 gun oncede hemoroid ameliyati oldum malesef bu ay da es gectik. Hayirlisi artik. Insallah sizlerin llur hemencik.

İnşallah ama ben pes etme üzerine geldim artık 5 farklı doktora gittim 4 ü sıkıntı yok deyip gönderdi 1i pcos var dedi. Eşimde de sperm testinde normal morfoloji görülemedi yazısını dr inceleyince tekrar test istedi... Psikolojik olarak çok yıprandım sinirlerim çok gergin. Hep etrafıma küsmeye başladım. Kendimi çok eksik hissediyorum..ben pes edicem galiba kızlar bu çocuk meselesini gündeme getirmek istemiyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor ..

Bende aynı durumdayım bilmiyorum ne yapacağım bende son bi kez rahim filmi çektirip artık doktora gitmeyecegim her ay gunlerce git gel bıktım
İnşallah ama ben pes etme üzerine geldim artık 5 farklı doktora gittim 4 ü sıkıntı yok deyip gönderdi 1i pcos var dedi. Eşimde de sperm testinde normal morfoloji görülemedi yazısını dr inceleyince tekrar test istedi... Psikolojik olarak çok yıprandım sinirlerim çok gergin. Hep etrafıma küsmeye başladım. Kendimi çok eksik hissediyorum..ben pes edicem galiba kızlar bu çocuk meselesini gündeme getirmek istemiyorum sanki hiç çocuk sahibi olamayacakmışım gibi geliyor ..

Nerde çektirdin canım ve ne zaman regl den sonra mi önce mi anestezi aldın mi
Evet ben hekimoglunda cektirdim arkadaslar. Sukur temiz cikti gecen ay gebelik olmadi. 4 gun oncede hemoroid ameliyati oldum malesef bu ay da es gectik. Hayirlisi artik. Insallah sizlerin llur hemencik.

bende geçen ay echomar da çektirdim.çektirmez olaydım.

Ben medilife beylikdüzünde çektirmeyi düşünüyorum ilk doktorum echomara yönlendirmişti gitmemiştim

Canım bir kaç şey soracağım bilgi verirsen sevinirm benim canım doktorum haftasonu eşim in değerlerinden dolayı tüp bebek diyerek gönderdi ısrarla aylardır rahim filmi istedim sana gerek yok deyip durdu artık onunla tedaviyi kestim yakın zamanda tüp bebek tedavisi içinde istiyenler rahim filmi. Sana sormam istediğim betatom bana yakın oraya gidebilirim telde bilgi vermediler 300 tl yazmışsın herşey içinde mi yoksa ilaç vs alınıyor mu haftasonu çektirmek istiyorum saat aralığını biliyor musun calistigim için izin almak istemiyorum .birde son sorum medilife çektirmek istedim önce doktor görmesi gerek dedi burada öyle bir kural var mi yani randevu alıp direk çekme işlemi yapıyorlar mi ve sonuçlara orda mi bakıyorlar .Çok soru sordum hakkını helal et
Merhaba arkadaşlar,

Bugün hsg fiyatlarını araştırdım. Sizlerin de işine yarar belki diye yazmak istedim.

ECHOMAR 570,00 TL
HEKİMOĞLU 350,00 TL
BİLÇEK 350,00 TL
BETATOM 300,00 TL
RADYOEMAR 450,00 TL
RADYOMAR 600,00 TL ( hastaneden yönlendirme var ise fiyat 300,00 TL ye düşüyor. İlacı eczaneden kendiniz alıyorsunuz.)

Umarım faydalı olur. Ben betomar ya da hekimoğlunda çektirmeyi düşünüyorum.

Bu arada betatom bahçelievler bana 500 tl fiyat verdi mayıs ayında 300 tl fiyat almışsınız kişiye göre sanırım fiyat veriyorlar

Canım geçmiş olsun. Hemoroid ameliyatını acil mi oldun yoksa şikayetin mi vardı? Yoksa çocuk isteğinden önce yapılmalı mi?

bende geçen ay echomar da çektirdim.çektirmez olaydım.

Neden? Zor mu oldu.

Hazır burda konu varken anadolu yakasında var mi bildiğiniz iyi bir yerler.

Canım geçmiş olsun. Hemoroid ameliyatını acil mi oldun yoksa şikayetin mi vardı? Yoksa çocuk isteğinden önce yapılmalı mi?

Neden? Zor mu oldu.

Hazır burda konu varken anadolu yakasında var mi bildiğiniz iyi bir yerler.

beni hastane yönlendirdi
internetten de araştırmıştım
evet temizlik vs. çok iyiydi
ama çok ağrım oldu.
ağrı kesici almamıştım almana gerek var demediler çünkü. anestesi de yapmadılar bende istemedim.
onun dışında bi kağıt imzalattılar enfeksiyon kapma durumu hastaya anlatıldı diye halbuki hiç kimse bişey anlatmadı.
aletleri yerleştiriken hiç acı olmadı ama o ilacı verirken çok ağrım oldu. bağırdımmm bağırma neden bağırıyosun dışardaki hastaları korkutuyosun diyolar bana kapıyı kapatmak akıllarına gelmiyo tabi. benim aşırı ağrım oldu filmi çeken bayan bi taraftan bilgisayarın başında oturan iki bayan diğer taraftan hepsinden azar yedim ne bağırıyosun diye.
yani bildiğin devlet hastanesi gibiydi.
hee benden sonra bi bayan girdi o hiç ağrım olmadı dedi
kişiden kişiye değisiyo sanırım.
ama ilgilerini pek beğenmedim.
neyse sonucum çıktı ortada dolanan birinden sonucumu yolladılar kız elime verdi ee sonuç dedim.
he sonucu öğrenmek isterseniz bekleyin diyo bana. :sinirli:

yok keyfiyetten geldim bi hsg çektireyim dedim işim gücüm yokta dedim o ağrıyla kızın surat düştü tabi.
gitti doktora söyledi gelip açıkladı sonucumu.
fiyatı da 570 tl di.
yani ben pek memnun kalmadım.
anadolu yakasını hiç bilmiyorum.

beni hastane yönlendirdi
ama çok ağrım oldu.
ağrı kesici almamıştım almana gerek var demediler çünkü. anestesi de yapmadılar bende istemedim.
onun dışında bi kağıt imzalattılar enfeksiyon kapma durumu hastaya anlatıldı diye halbuki hiç kimse bişey anlatmadı.
aletleri yerleştiriken hiç acı olmadı ama o ilacı verirken çok ağrım oldu. bağırdımmm bağırma neden bağırıyosun dışardaki hastaları korkutuyosun diyolar bana kapıyı kapatmak akıllarına gelmiyo tabi. benim aşırı ağrım oldu filmi çeken bayan bi taraftan bilgisayarın başında oturan iki bayan diğer taraftan hepsinden azar yedim ne bağırıyosun diye.
neyse sonucum çıktı ortada dolanan birinden sonucumu yolladılar kız elime verdi ee sonuç dedim.

yok keyfiyetten geldim bi hsg çektireyim dedim işim gücüm yokta dedim o ağrıyla kızın surat düştü tabi.
fiyatı da 570 tl di.

Anladim canım sağol.
Peki o kadar ağrıya bişey varmıydı. Tüplerin tıkanıklığı gibi bir durum peki. Yoksa tüpler açık boşa ağrımi çektin.

Benim bir kimyasal gebeliğim oldu gittiğim doktor hiç hsg istemedi gebelik oluşmuş çünkü diye. Sonra başka bi doktora gittim. Direkt iğne tedavisi yaptı. Ama tedaviye başlarken hiç hsgden bahsetmedi. Igneler bitti yarın film cekelim dedi 700 lira dedim bende istemedim. Küçük tıkanıklıklar olabiliyor onlar açılıyor dedi.

Şimdi gidip özel bir yerde cektirsem mi diye düşünüyorum. Ama öyle her biseyi de oralara sokmakta pek içimden gelmiyor.

Çektirdiğim yer neresi canım
beni hastane yönlendirdi
ama çok ağrım oldu.

fiyatı da 570 tl di.

Anladim canım sağol.
Peki o kadar ağrıya bişey varmıydı. Tüplerin tıkanıklığı gibi bir durum peki. Yoksa tüpler açık boşa ağrımi çektin.

Benim bir kimyasal gebeliğim oldu gittiğim doktor hiç hsg istemedi gebelik oluşmuş çünkü diye. Sonra başka bi doktora gittim. Direkt iğne tedavisi yaptı. Ama tedaviye başlarken hiç hsgden bahsetmedi. Igneler bitti yarın film cekelim dedi 700 lira dedim bende istemedim. Küçük tıkanıklıklar olabiliyor onlar açılıyor dedi.

Şimdi gidip özel bir yerde cektirsem mi diye düşünüyorum. Ama öyle her biseyi de oralara sokmakta pek içimden gelmiyor.

benim açık çıktı çok şükür.
Anladim canım sağol.

açık çıktılar çok şükür canım

temizlik konsunda iyiydi.
ben çekindiğim için bayan doktor tercih ettim
ama gidenlerin çoğu cevat beyden memnunlar.
bence sende gideceksen cevat beyi tercih et.
bu konuda inanki erkek doktorlar daha anlayışlılar.
kadınlar çektiğimiz acıyı bilmelerine rağmen umursamaz oluyorlar.
ve sonucunu mutlaka açıklasınlar.
acı olmadı bende dediğim gibi sadece ağrım oldu.
ama sen gitmeden bi aprı kesici al yinede.
benden sonra giren hiç ağrı çekmemişti.

Back
X