• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güncel mesleğiniz/ işiniz, yapmak istediğiniz meslek ☀️

Akşamın sohbeti aklıma gelen 🐱

Mevcut kariyerinizden memnun musunuz? Memnun değilseniz değiştirmek için bir şey yapıyor musunuz 🌸ya da yaptınız mı… hayaller ile gerçekleriniz kesişti mı bla bla

Ben finansçıyım . Hostes ya da turist rehberi olmak güzel olurdu şimdi düşününce ✨ onun dışında mühendis olmak isterdim yani tüm meslekler jsjdjf
Çocukken meslek hayalim hiç yoktu oldukça fakirdik hep maaşım olsun derdim maaş almaktı hayalim yani her neyse sonra mühendislik okudum bir süre yaptım sevmedim formasyon alıp öğretmenliğe geçtim sporla alakalı şeyler olmak isterdim mesela beden eğitimi öğretmeni veya pilates eğitmeni

Turizm ve Otelcilik MYO okudum. Beş yıldır bir otelin hamamında ağdacı ve keseciyim. İşimi seviyorum; ağda yaptığım veya keseleyip yıkadığım kadınları pırıl pırıl, tertemiz görünce çok mutlu oluyorum:KK70::KK70:. Ağda veya kese sonrası deri onarıcı, dinlendirici, rahatlatıcı yüzeyel masaj da yapıyorum. Aslında işimden çok memnunum, müşterilerim mutlu ayrılıyorlar. Yapmak istediğim iki şey var; lazer epilasyoncu olup istenmeyen tüylere kalıcı çözüm üretmek, bir de tıbbi masaj yapabilmeyi çok isterdim. Her ikisi de extra ciddi eğitim gerektiriyor.
Süpersin tebrik ederim önemli olan işi severek yapmak 🫶

Matematik mühendisleri ne yapar ki hiç bilgi sahibi degilim. Ay oldum olası çok yapamam su matematigi böyle çerez gibi çözmeyi çok isterdim 🌸💜
Ortaokul ve lisede matematikte il geneli derecelere girerdim. O dönem Türkiyede 3 okulda vardı mühendisliği, istanbul teknik yıldız teknik ve gümüşhanede. Uzak yerler olduğu için maalesef kimyaya yöneldim.
Aklına gelebilecek birçok sayısal mesleği yapıyolar benim niyetim akademisyen olmaktı matematikte :) olmadı kimya öğretmenliği vs yaptım öğretmenlikte bana göre değilmişş :)

Ortaokul ve lisede matematikte il geneli derecelere girerdim. O dönem Türkiyede 3 okulda vardı mühendisliği, istanbul teknik yıldız teknik ve gümüşhanede. Uzak yerler olduğu için maalesef kimyaya yöneldim.
Aklına gelebilecek birçok sayısal mesleği yapıyolar benim niyetim akademisyen olmaktı matematikte :) olmadı kimya öğretmenliği vs yaptım öğretmenlikte bana göre değilmişş :)
İyi yerlere gelirmişsin muhtemelen hayat işte herkese adil davranmiyo 💔

İnsan kaynakları uzmanıyım, aktif olarak çalışıyorum fakat veteriner olmak isterdim. Bir keramet var ki olmamışım muhtemelen para kazanamazdım... Sokaktaki hayvanlar için 24 değil 25 saat çalışırdım <3

İnsan kaynakları uzmanıyım, aktif olarak çalışıyorum fakat veteriner olmak isterdim. Bir keramet var ki olmamışım muhtemelen para kazanamazdım... Sokaktaki hayvanlar için 24 değil 25 saat çalışırdım <3
Ben de veterinerlik okumayı çok isterdim ama sanırım ben de kazanamaz batardım.

Endüstri mühendisiyim yüksek lisansımı da aynı alanda yapıyorum. Bankada çalışıyorum. Resim ya da antropoloji okumak isterdim sosyoloji okumak isterdim. Bu alanda da çalışanları gördükçe hevesleniyorum işimi sevmiyorum çalışmak gerçekten yorucu. Seneye evleniyorum o zaman işten çıkıp bi süre ev hanımı olup doktora yapmayı düşünüyorum. Sen yazmamışsın

Endüstri mühendisiyim yüksek lisansımı da aynı alanda yapıyorum. Bankada çalışıyorum. Resim ya da antropoloji okumak isterdim sosyoloji okumak isterdim. Bu alanda da çalışanları gördükçe hevesleniyorum işimi sevmiyorum çalışmak gerçekten yorucu. Seneye evleniyorum o zaman işten çıkıp bi süre ev hanımı olup doktora yapmayı düşünüyorum. Sen yazmamışsın
Yazdım ilk gönderinin sonunda aslında finansciyim, onun dışında part time grafikçiyim, e ticaret yapıyorum ama hiçbir zaman yeterli hissetmiyorum kendimi
bankada ne iş yapıyorsunuz. Resim için hiç bir zaman geç değil bence

Turizm ve Otelcilik MYO okudum. Beş yıldır bir otelin hamamında ağdacı ve keseciyim. İşimi seviyorum; ağda yaptığım veya keseleyip yıkadığım kadınları pırıl pırıl, tertemiz görünce çok mutlu oluyorum:KK70::KK70:. Ağda veya kese sonrası deri onarıcı, dinlendirici, rahatlatıcı yüzeyel masaj da yapıyorum. Aslında işimden çok memnunum, müşterilerim mutlu ayrılıyorlar. Yapmak istediğim iki şey var; lazer epilasyoncu olup istenmeyen tüylere kalıcı çözüm üretmek, bir de tıbbi masaj yapabilmeyi çok isterdim. Her ikisi de extra ciddi eğitim gerektiriyor.
Aynı ilde olsaydık koşa koşa keseye gelirdim işini öyle bi zevkle anlatıyorsun çünkü 🤣

Back
X