Merhaba,
Bu hafta Acibadem Maslak hastanesi ile gorustum (Mayis 2025 fiyatlari). Yurtdisinda yasadigim icin Euro cinsinden fiyat verdiler. Fiyatlar su sekildeydi:
Gorusme: €200
PRP: €1.750 (Bulent hoca olursa €3.000)
Eksozom: €3.500 (Bulent Hoca olursa €7.000)
Tup bebek: €3.950 (Bulent Hoca olursa €6.000) arti ilaclar
Genetik tarama hakkinda:
Biyopsi €550 (eger 1den fazla embriyo olusursa tamami icin tek & toplam ucret 550)
Embriyo basina genetik test: €650
Embriyo cozme odemesi €1420
Yurtdisinda yasayanlara farkli fiyat veriyorlarmis, Turkiye icinde kac para oluyor bu islemlerin ucretleri ben de merak ediyorum.
ICSI mikroenjeksiyon, mikrocip veya piezzo elektrik uygulamalarinin fiyatlarini ayrica belirtmediler, eminim onlar da tanesi 2bin €'dan baslatirlar. Yanlizca gorusme ve PRP islemi yaptirdik saat sabah 10 da gidip aksam 19:00 da aglayraak ciktim, butun gun bekletildigim icin cok sinirlerim bozuldu. Hastane cok kalabalik, benim gibi yurtdisindan gelen o gun varmiydi bilmiyorum ama Turkiye'nin cesitli sehirlerinden gelen cok fazla hasta vardi, hatta sanki cogunlugu istanbul disi gibi bi izlenime kapildim (cunku herkes birbirine siz nereden siz nereden geliyorsunuz diye soruyordu)
Cem Celik'ten online randevu aldim.15-20 dk gorusme ucreti 6.000 TL, tup bebek ucreti 115.000 TL arti ilaclar ve genetik test icin €350 olarak fiyat verdiler. Acibadem genetik icin hem cozme dondurma hem de biyopsi parasi alacagi icin aslinda aradaki fark 650 eksi 350'den daha fazla olacak. Bir de Acibademde genel olarak dondurulmus transfer yaklasimini tercih ediyorlarmis, muhtemelen oncelikle embriyolarin genetigina bakip duzgun olduklarindan emin olduklarini daha sonra transfer edebilmek icin, bu da ayrica dondurma cozdurme parasi anlamina gelecek.
Sizlerin diger merkezlerden aldigi fiyatlar ve eger yasadiysaniz bu ve diger kliniklerdeki tecrubelerinizi paylasabilir misniz? Tesekkurler.
#acibademmaslak #acibedemmaslaktupbebek #acibadem #tupbebek # istanbultupbebek # tupbebekfiyat #cemcelik #brukselivfcenter #brukseltupbebek