Güncel tüp bebek fiyatları

Merhaba, şişli memorial şu an ilk kez gidecekler için 105 Bin TL. Genetik için de embriyo başına 305 dolar alıyorlar. Transfer ğcreti bu ücretin yanılmıyorsam %20’si. Onu transfer aşamasına geldiğinizde ödeyebiliyorsunuz. Sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Merhaba bu 105 binin icinde muayene ücretleri ve tahlil ücretleri dahil mi? Bende arastiriyorum toplam olarak ne kadara mal olur bunu ögrenmeye calisiyorum 4 basarisiz denemem var en iyi yerde denemek istiyorum ama negatif almaktan da aşırı korkuyorum

Merhaba,
Bu hafta Acibadem Maslak hastanesi ile gorustum (Mayis 2025 fiyatlari). Yurtdisinda yasadigim icin Euro cinsinden fiyat verdiler. Fiyatlar su sekildeydi:

Gorusme: €200
PRP: €1.750 (Bulent hoca olursa €3.000)
Eksozom: €3.500 (Bulent Hoca olursa €7.000)
Tup bebek: €3.950 (Bulent Hoca olursa €6.000) arti ilaclar

Genetik tarama hakkinda:
Biyopsi €550 (eger 1den fazla embriyo olusursa tamami icin tek & toplam ucret 550)
Embriyo basina genetik test: €650

Embriyo cozme odemesi €1420

Yurtdisinda yasayanlara farkli fiyat veriyorlarmis, Turkiye icinde kac para oluyor bu islemlerin ucretleri ben de merak ediyorum.

ICSI mikroenjeksiyon, mikrocip veya piezzo elektrik uygulamalarinin fiyatlarini ayrica belirtmediler, eminim onlar da tanesi 2bin €'dan baslatirlar. Yanlizca gorusme ve PRP islemi yaptirdik saat sabah 10 da gidip aksam 19:00 da aglayraak ciktim, butun gun bekletildigim icin cok sinirlerim bozuldu. Hastane cok kalabalik, benim gibi yurtdisindan gelen o gun varmiydi bilmiyorum ama Turkiye'nin cesitli sehirlerinden gelen cok fazla hasta vardi, hatta sanki cogunlugu istanbul disi gibi bi izlenime kapildim (cunku herkes birbirine siz nereden siz nereden geliyorsunuz diye soruyordu)

Cem Celik'ten online randevu aldim.15-20 dk gorusme ucreti 6.000 TL, tup bebek ucreti 115.000 TL arti ilaclar ve genetik test icin €350 olarak fiyat verdiler. Acibadem genetik icin hem cozme dondurma hem de biyopsi parasi alacagi icin aslinda aradaki fark 650 eksi 350'den daha fazla olacak. Bir de Acibademde genel olarak dondurulmus transfer yaklasimini tercih ediyorlarmis, muhtemelen oncelikle embriyolarin genetigina bakip duzgun olduklarindan emin olduklarini daha sonra transfer edebilmek icin, bu da ayrica dondurma cozdurme parasi anlamina gelecek.

Sizlerin diger merkezlerden aldigi fiyatlar ve eger yasadiysaniz bu ve diger kliniklerdeki tecrubelerinizi paylasabilir misniz? Tesekkurler.

#acibademmaslak #acibedemmaslaktupbebek #acibadem #tupbebek # istanbultupbebek # tupbebekfiyat #cemcelik #brukselivfcenter #brukseltupbebek
Merhaba ben de şuan Acıbadem Maslak’ta tedavi görüyorum. Ben direkt Bülent Tıraş’ın hastasıyım. Mikroçip, piezzo, polip ameliyatı, rahime çizik atılması gibi bütün süreçlerinden geçtim. Rahim dinlendirme verdi ç transfer için regl olmayı bekliyorum. Acıbadem’in fiyatları ortalamanın çok çok üstünde fakat maddi imkanınız el veriyorsa şayet gönülden tavsiye ediyorum. Biz daha transfer, embriyo çözme aşamasına gelmeden şuan 500binin üzerini gördük ama doktorun başarısı ve çevremdeki herkesi tek seferde başarıya ulaştırması gibi etkenler içimi çok rahatlatıyor. Bizde maddi olarak çok zorlandık bu süreçte ama içim çok rahat bir süreç geçiriyorum. Doktorun başarısının sebebinin işini şansa bırakmamak olduğunu düşünüyorum yapılması gereken her şeyi yapıyorlar ve bu da başarı şansını çok artırıyor. Bu yüzden de sürekli ekstralar çıkıyor. Maddi manevi zor bir süreç inşallah sonu güzel olur hepimiz için🥰🙏🏻

Merhaba,
Bu hafta Acibadem Maslak hastanesi ile gorustum (Mayis 2025 fiyatlari). Yurtdisinda yasadigim icin Euro cinsinden fiyat verdiler. Fiyatlar su sekildeydi:

Gorusme: €200
PRP: €1.750 (Bulent hoca olursa €3.000)
Eksozom: €3.500 (Bulent Hoca olursa €7.000)
Tup bebek: €3.950 (Bulent Hoca olursa €6.000) arti ilaclar

Genetik tarama hakkinda:
Biyopsi €550 (eger 1den fazla embriyo olusursa tamami icin tek & toplam ucret 550)
Embriyo basina genetik test: €650

Embriyo cozme odemesi €1420

Yurtdisinda yasayanlara farkli fiyat veriyorlarmis, Turkiye icinde kac para oluyor bu islemlerin ucretleri ben de merak ediyorum.

ICSI mikroenjeksiyon, mikrocip veya piezzo elektrik uygulamalarinin fiyatlarini ayrica belirtmediler, eminim onlar da tanesi 2bin €'dan baslatirlar. Yanlizca gorusme ve PRP islemi yaptirdik saat sabah 10 da gidip aksam 19:00 da aglayraak ciktim, butun gun bekletildigim icin cok sinirlerim bozuldu. Hastane cok kalabalik, benim gibi yurtdisindan gelen o gun varmiydi bilmiyorum ama Turkiye'nin cesitli sehirlerinden gelen cok fazla hasta vardi, hatta sanki cogunlugu istanbul disi gibi bi izlenime kapildim (cunku herkes birbirine siz nereden siz nereden geliyorsunuz diye soruyordu)

Cem Celik'ten online randevu aldim.15-20 dk gorusme ucreti 6.000 TL, tup bebek ucreti 115.000 TL arti ilaclar ve genetik test icin €350 olarak fiyat verdiler. Acibadem genetik icin hem cozme dondurma hem de biyopsi parasi alacagi icin aslinda aradaki fark 650 eksi 350'den daha fazla olacak. Bir de Acibademde genel olarak dondurulmus transfer yaklasimini tercih ediyorlarmis, muhtemelen oncelikle embriyolarin genetigina bakip duzgun olduklarindan emin olduklarini daha sonra transfer edebilmek icin, bu da ayrica dondurma cozdurme parasi anlamina gelecek.

Sizlerin diger merkezlerden aldigi fiyatlar ve eger yasadiysaniz bu ve diger kliniklerdeki tecrubelerinizi paylasabilir misniz? Tesekkurler.

#acibademmaslak #acibedemmaslaktupbebek #acibadem #tupbebek # istanbultupbebek # tupbebekfiyat #cemcelik #brukselivfcenter #brukseltupbebek
Merhaba , ben acıbademde hiç görüşme yapmadan vazgeçtim fiyatları TR için bilmiyorum. Ama sanki fiyatlar Eur cinsinden olsa bile size extra fazla verilmiş. Yarın Şişli Memorial ile görüşmem var. Güncel fiyatları özelden yazarsanız size iletirim.

• Beğen
Reactions: PKR
Merhaba , ben acıbademde hiç görüşme yapmadan vazgeçtim fiyatları TR için bilmiyorum. Ama sanki fiyatlar Eur cinsinden olsa bile size extra fazla verilmiş. Yarın Şişli Memorial ile görüşmem var. Güncel fiyatları özelden yazarsanız size iletirim.
Merhaba, kusura bakmayın yorumunuzu gördüm merak ettim, bende yurt dışından geleceğim süreç için. Sizin acaba nasıl ilerledi başladınız mı tedaviye?

Merhaba, kusura bakmayın yorumunuzu gördüm merak ettim, bende yurt dışından geleceğim süreç için. Sizin acaba nasıl ilerledi başladınız mı tedaviye?
Merhabalar evet şişlide başladı tedavım. Ebriyolar donduruldu. Genel olarak biz süreçden çok memnun kaldık. Doktorlar hastane oldukça ilgiliydi

Merhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Şişli Memorialda tüp Bebek ücreti 105 bin TL
Genetik testlerin bir kısmını Memorialda yaptım eşimle ikimiz 50 bin ödedik
Bir kısmını devlette yapacağım. Sonrasında pgt-A ücreti de odeyecegiz tabi 330$ embriyo başına

Merhabalar evet şişlide başladı tedavım. Ebriyolar donduruldu. Genel olarak biz süreçden çok memnun kaldık. Doktorlar hastane oldukça ilgiliydi
Merhaba Bende ist için hast ve Dr araştırıyorum adana da yaşıyorum. Sizin ki şişli memorial değil mi? Ücret ve süreçle ilgili bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Çok saçma değil mi rahim dinlendirme için ücret nie isteniyor gidip evınızde iki ay oturuyorsunuz

Zaten Dondurma ücreti verip üstüne bu 20 bin nie ?

Bizden böyle bi talepte bulunmadılar
60 bin opu transfer
14 bin dondurma
2 regl bekledim ücret talep edilmedi
2 bin yıllık embrıyo saklama ücreti alındı

İlaçlarda dahil olmak üzere 120 bine sonuca ulaştık
Siz nerde yaptınız acaba tüp bebeği İstanbul’da mı

Back
X