Güncel tüp bebek fiyatları

Oyy kıyamam ona inşallah kuzum. Zaten bana taze transfer yapılacaktı normalde ama progesteron yüksek çıkınca dondurduk bunu diğerlerini 5. güne gönderdik. 5’e giden olsaydı bu embriyo transfer edilmeyecekti. Belki de bunun doğması lazım rabbim öyle kararlaştırmış ki diğerleri yok oldu bu transfer edilecek yine.

Zaten opudan sonra transfer ertelenince çok üzülmüştüm ama ağrım oldu çok o yüzden sonradan iyi ki demiştim. Yine iyi ki diyeceğim inşallah
bende hiçbir sorun çıkmamasına rağmen doktor rahim dinlendirme yapalım rahim bu süreçte kendini yenilediği için transfere daha uygun hale geliyo dedi sakın üzme kendini🥰

Merhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Merhaba bizim 140 gitti transfer sürecindeyiz elimizde kalan ilaçlar var buzdolabında bekliyor eğer isterseniz bana yazabilirsiniz

Bahçeci asla verdiği rakamda kalmıyor. 83 bin tl ile fiyat alıp ilaç hariç 200 bine geldim.
Asla ilgili değildi doktor tamamen Şansa bıraktı bütün eczaneler neden muadilini kullandığımı asıl diğer ilaç markasını ve düşük olduğunu söylerken ben dr a güvendim herkesin ihtiyacı farklıdır diye ama sonuç hüsran. Giden param emeğim keşke başka merkeze gitseydim.

En bombası eczanede 1000₺ olan serumu 12 bine taktılar.
Ve bunları hep işlem anından önce söylüyorlar ki mecbur kalın o an ki psikolojiyle kabul edin.

Bahçeci asla verdiği rakamda kalmıyor. 83 bin tl ile fiyat alıp ilaç hariç 200 bine geldim.
Asla ilgili değildi doktor tamamen Şansa bıraktı bütün eczaneler neden muadilini kullandığımı asıl diğer ilaç markasını ve düşük olduğunu söylerken ben dr a güvendim herkesin ihtiyacı farklıdır diye ama sonuç hüsran. Giden param emeğim keşke başka merkeze gitseydim.
En bombası eczanede 1000₺ olan serumu 12 bine taktılar.
Ve bunları hep işlem anından önce söylüyorlar ki mecbur kalın o an ki psikolojiyle kabul edin.
Çoğu merkezin taktiği bu zaten ama Bahçeci oldum olası bana itici gelen bir merkez. Kadın faktöründe başarıları olup isim yapmış haliyle tip bebek diyince akla gelen tek merkez gibi algılanıyor herkes tarafından ama maddi manevi büyük dolandırıcı bana kalırsa

İnşAllah altın embrıyon olsun 🤲 bozma moralini umut olayım sana Allah ın izniyle
benım gebeliğim 3. Gün embrıyosu 8 hücreli şuan karnımda tepiniyor
25 yumurta dan sadece bir tane kaldı elimde 🤗 3. Gün embriyosu orta kalite sıcak transfer 🫣 sonrasında başka embriyo kalmadığını öğrendik bugün 5. Günüm umarım tepindiği günleri görmek bana da nasip olur sağlıkla gelsin miniğin 🤗🤗

25 yumurta dan sadece bir tane kaldı elimde 🤗 3. Gün embriyosu orta kalite sıcak transfer 🫣 sonrasında başka embriyo kalmadığını öğrendik bugün 5. Günüm umarım tepindiği günleri görmek bana da nasip olur sağlıkla gelsin miniğin 🤗🤗
Amin inşallah tek embrıyo bile yeterli bi bakmışsın bölünüp ikizin olmuş 😍Rabbim ol der ve oluverir ❤️‍🔥🤲

Denemeye her zaman değer. Bu yoldaki en zorlu süreçlerden biri maddiyat tabi. Bende şuan bunu öğrenmeye çalışıyorum ama öğrenemedim. Bu beni geriyor ne kadarını nasıl karşılayabiliriz plan yapmam gerekli
Merhaba, biz ilaçları eczaneden kartla satın aldık öyle olunca da 6 ay taksit yaptırdık. Bu da bizi bir nebze rahatlattı.Kasım ve aralıkta iki kez yumurta toplattık. Sonra nisan ayına kadar ara verdik hemde borçları toparlamış ödemiş olduk.Şimdi sadece transfer ücreti 33 bin ödeyeceğiz.Yılbaşından önce 28 bindi. Ne kadar erken başlanırsa o kadar iyi.İlaçlar sürekli zam alıyor ve bulunması da her zaman kolay olmuyor.Ben kolayca bulabildim çok şükür😇 şu ana kadar 140bin falan harcamışızdır bizde.Tabi ben iki kez OPU oldum o da masrafı arttırdı.çünkü ilaçlar daha fazla tutuyor merkeze verdiğimiz ücretten.Ve yılbaşından önce embriyolarımızı hazır edip dondurmakta bizi bayağı maddi yükten kurtardı

Merhabalar , istanbul içinde şuan güncel tüp bebek fiyatları için bilgi verebilir misiniz ? Bir de bende kromozom sorunu var. Tüp bebek için rapor alabiliyor muyum böyle olunca ?
Merhaba,
Bu hafta Acibadem Maslak hastanesi ile gorustum (Mayis 2025 fiyatlari). Yurtdisinda yasadigim icin Euro cinsinden fiyat verdiler. Fiyatlar su sekildeydi:

Gorusme: €200
PRP: €1.750 (Bulent hoca olursa €3.000)
Eksozom: €3.500 (Bulent Hoca olursa €7.000)
Tup bebek: €3.950 (Bulent Hoca olursa €6.000) arti ilaclar

Genetik tarama hakkinda:
Biyopsi €550 (eger 1den fazla embriyo olusursa tamami icin tek & toplam ucret 550)
Embriyo basina genetik test: €650

Embriyo cozme odemesi €1420

Yurtdisinda yasayanlara farkli fiyat veriyorlarmis, Turkiye icinde kac para oluyor bu islemlerin ucretleri ben de merak ediyorum.

ICSI mikroenjeksiyon, mikrocip veya piezzo elektrik uygulamalarinin fiyatlarini ayrica belirtmediler, eminim onlar da tanesi 2bin €'dan baslatirlar. Yanlizca gorusme ve PRP islemi yaptirdik saat sabah 10 da gidip aksam 19:00 da aglayraak ciktim, butun gun bekletildigim icin cok sinirlerim bozuldu. Hastane cok kalabalik, benim gibi yurtdisindan gelen o gun varmiydi bilmiyorum ama Turkiye'nin cesitli sehirlerinden gelen cok fazla hasta vardi, hatta sanki cogunlugu istanbul disi gibi bi izlenime kapildim (cunku herkes birbirine siz nereden siz nereden geliyorsunuz diye soruyordu)

Cem Celik'ten online randevu aldim.15-20 dk gorusme ucreti 6.000 TL, tup bebek ucreti 115.000 TL arti ilaclar ve genetik test icin €350 olarak fiyat verdiler. Acibadem genetik icin hem cozme dondurma hem de biyopsi parasi alacagi icin aslinda aradaki fark 650 eksi 350'den daha fazla olacak. Bir de Acibademde genel olarak dondurulmus transfer yaklasimini tercih ediyorlarmis, muhtemelen oncelikle embriyolarin genetigina bakip duzgun olduklarindan emin olduklarini daha sonra transfer edebilmek icin, bu da ayrica dondurma cozdurme parasi anlamina gelecek.

Sizlerin diger merkezlerden aldigi fiyatlar ve eger yasadiysaniz bu ve diger kliniklerdeki tecrubelerinizi paylasabilir misniz? Tesekkurler.

#acibademmaslak #acibedemmaslaktupbebek #acibadem #tupbebek # istanbultupbebek # tupbebekfiyat #cemcelik #brukselivfcenter #brukseltupbebek

Çoğu merkezin taktiği bu zaten ama Bahçeci oldum olası bana itici gelen bir merkez. Kadın faktöründe başarıları olup isim yapmış haliyle tip bebek diyince akla gelen tek merkez gibi algılanıyor herkes tarafından ama maddi manevi büyük dolandırıcı bana kalırsa
Erkek faktörü vardi bizde biz cok memnun kaldik acikcasi ve oglumuzu kucağımıza aldik

Back
X