günde 15 dakikayla burun düzeltmek isteyen?

Bahsettiginiz aparattan bende aldim.Benimkisi mandal gibi bisey.Lakin cok komik bisey.Uc hafta duzenli kullandim.burnunuzda degisiklik yapiyor ama gecici bir degisiklik.burun kizariyor ve nefes alamiyorsunuz. agizdan nefes almaniz lagzim.bu urun kesinlikle sacma bisey.aldigima bin pisman oldum.ona para veeceginize gidin bir camasir mandali takin ayni isi gorur.Cok adi plastikden yapilmis bisey.reklamlarina vede yorumlara inanmayin, hepside aldatici yorumlar..kesinlikle onermiyorum..

bencede...kullanan birkaç kişiden de aynısını duydumçherkes aynı şeyi söylüyor.ayrıca 20 tl lik bişey nsl olur da estetikli gibi yapabilirki

bende 2 qün önce qörmstüm nette qezerken almayıda düsünmedım deqıl.. yorumlarınızı okuduktan snra almamaya krar werdm. çürütüo fln demıssınız ürperdm :) halamın kızı 2 operasyon qecırdı burnundan ancak öle düzeldı. 20 tl lık bırsey ne kadar fayda verebılr kı

merhaba gecici bir suredemissiniz nekadar gecici bir sure 15 20 dakika falanmi bide buzaten burun kikirdagini sekillendiriyo kemi degil

Back
X