- 14 Ocak 2019
- 327
- 290
- 103
- Konu Sahibi Unnkurabiyesii
-
Yumurta geliştirmek için klomen gibi ama bu iğne göbekten yapıyorsunFostimon yumurtlama ilacimi ignemi yani
Anladım gonal f famera vskullandimda genelde bunu ilk defa duyuyorum sağolunYumurta geliştirmek için klomen gibi ama bu iğne göbekten yapıyorsun
Çok sağolun allah razı olsunAnladım gonal f famera vskullandimda genelde bunu ilk defa duyuyorum sağoluninşallah güzel haberler alirsiniz
Aşılama bende olmuştum maalesef hemen kalktım çok skşk oluyorsun o sırada..Gonal f tüp bebek için di değilmiİnşallah ama doktor başından savdı gibi bu ikinci denemem ilkini klomenle denedik rahim ağzın çok dar dedi katater girmiyor dedi bende rahimin ağzından enjekte ettim dedi zaten tutmadı ilki ikincide kas gevşetici içtim bu sefer oldu ama spermin bi kısmı dışarı çıktı dedi bide aceleye getirdi benide 10 dkka yatırdı yarım saat yatırması gerekmiyormuydu umudum kırıldı açıkçası
Evet canım aklıma takılıyor hep bi spermin bi kısmı geri akrı dedi ya bilmiyom hakkımızda hayırlısı bakalım sen tüp bebekmi yaptırdınAşılama bende olmuştum maalesef hemen kalktım çok skşk oluyorsun o sırada..
Kiminin yatinca oluyor kiminin yatmasa da.. ama biraz uzansaydinn için rahat ederdi.
Ozamanda büyük bi haual kırıklığına uğruyorum çok kaptırıyorum üzüyorum kendimiSen yine de pozitif ol ne kaybedersin.
aşılama bende olmuştum demişsin tuttumu aşılama yoksa tüp bebekmi denedin tekrarAşılama bende olmuştum maalesef hemen kalktım çok skşk oluyorsun o sırada..
Kiminin yatinca oluyor kiminin yatmasa da.. ama biraz uzansaydinn için rahat ederdi.
Ya ortasında dur kendini de çok kasma yani herşey olacağına varıyor ne kadar az stres olursa her zaman okadar iyi.Ozamanda büyük bi haual kırıklığına uğruyorum çok kaptırıyorum üzüyorum kendimi
Benm aşılama tutmadı tüp denedim 3 kere.aşılama bende olmuştum demişsin tuttumu aşılama yoksa tüp bebekmi denedin tekrar
Aslında dediğin doğru ama ne yapayım elimde değil ama deniycem çok teşekkür ederim :)Ya ortasında dur kendini de çok kasma yani herşey olacağına varıyor ne kadar az stres olursa her zaman okadar iyi.
Benm aşılama tutmadı tüp denedim 3 kere.
3 üde tutmadımı çok üzüldüm senin sorun neydi
Hicbirsey e değmiyor herşey olacağa doğru akıp gidiyor kafanı meşgul et güzel haberlerin olsun inşallah biz öyle umalımAslında dediğin doğru ama ne yapayım elimde değil ama deniycem çok teşekkür ederim :)
İnşallah canım benim rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahHicbirsey e değmiyor herşey olacağa doğru akıp gidiyor kafanı meşgul et güzel haberlerin olsun inşallah biz öyle umalım
Çok üzüldüm kan pıhtılaşması felan mı var nedenmiş peki bişey söylemediler mi3 üde tuttu ama kucağıma bebek alamadım henuz.
Yok canım baktirdim kesin birşey yok yatkınlık var sadece yinede kullandım iğne vs kısmet değilmişÇok üzüldüm kan pıhtılaşması felan mı var nedenmiş peki bişey söylemediler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?