Aşılama Günde 1defa fostimon75 + ovitrelle kullanıp hamile kalan var mı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Unnkurabiyesii

Belki bir gün...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2019
327
290
103
Dün bana aşılama yapıldı günde birtane fostimon75 hergün saat 20:00 de toplamda 8 gün göbekten vuruldum çarşamba günü sagda 18 solda 16 yumurtam gelismis akşamına saat 8 de tekrar fostimon vurup akşam 23:00de ovitrelleyi vur dedi. Cuma aşılama yapıldı böyle olupda hamile kalan varmı acaba aşılamam dün oldu ama hala kasıklarımda ağrı var ve az bişey lekelenmem oldu aşılamadan sonra bu normalmi. Zaten doktorda başından savdı gibi hiç umudum yok aslında

Gonal f tüp bebek için di değilmi İnşallah ama doktor başından savdı gibi bu ikinci denemem ilkini klomenle denedik rahim ağzın çok dar dedi katater girmiyor dedi bende rahimin ağzından enjekte ettim dedi zaten tutmadı ilki ikincide kas gevşetici içtim bu sefer oldu ama spermin bi kısmı dışarı çıktı dedi bide aceleye getirdi benide 10 dkka yatırdı yarım saat yatırması gerekmiyormuydu umudum kırıldı açıkçası

Reactions: H M
Aşılama bende olmuştum maalesef hemen kalktım çok skşk oluyorsun o sırada..
Kiminin yatinca oluyor kiminin yatmasa da.. ama biraz uzansaydinn için rahat ederdi.

Kiminin yatinca oluyor kiminin yatmasa da.. ama biraz uzansaydinn için rahat ederdi.
Evet canım aklıma takılıyor hep bi spermin bi kısmı geri akrı dedi ya bilmiyom hakkımızda hayırlısı bakalım sen tüp bebekmi yaptırdın

aşılama bende olmuştum demişsin tuttumu aşılama yoksa tüp bebekmi denedin tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…