günde 200-300 gr. verdiren yoğurt kürü

Grunge

*knee socks*
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2015
109
57
Merhaba herkese.:KK3: Diyet macerama 58 kilo ile başladım şuan 54 kiloyum ama kaldım bu kiloda. İnternetten araştırma yaparken bu küre rastladım. Herkes denemiş ve 1 haftada 1000 grama kadar verdiklerini söylemişler. Normalde çok inandırıcı gelmese de herkesin böyle sonuçlar aldığını görünce başlamaya karar verdim. Kürün tarifini paylaşıyorum.

2-3 kaşık light yoğurda zencefil, tarçın ve zerdeçal’dan katıyoruz. (Hepsinden birer çay kaşığı olacak şekilde.) Bu karışımı kullanarak zayıflamak isteyen kişilerin sabahları ve akşamları olmak üzere günde 3 kere yemeklerden yarım saat önce yoğurdun içerisine bu baharatları katarak tüketmeleri yeterli oluyormuş.

Ben yararlı olacağını düşünüyorum malzemeleri aldığımda yapmaya başlıcam. Bakalım neler olucak...
:21:

canım denedin mi bunu ve gramaj olarak bi farkını gorebildin mibkaç günde? haftada 1 kg ise mutlaka bikaç günde farketmesi gerek dimi

canım denedin mi bunu ve gramaj olarak bi farkını gorebildin mibkaç günde? haftada 1 kg ise mutlaka bikaç günde farketmesi gerek dimi
henüz malzemeleri alamadım malesef ama internette birsürü deneyen kişi var ve hepsi 1 günde sonuç almış

X