günde 700 gram verdiren diyet

sisman

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
2
0
6
35
Ankara
merhabalar arkadaşlar ben yeni üyeyim benim denediğim bir diyet var bunu sizler paylaşmak istiyorum çok basit ve ucuz bir diyet.
öncelikle hergün kesinlikle yağsız az tuzlu bulgur, pirinç ve ya makarna yanında yoğurt , haşlanmış ve ya ızgara tavuk veya et , ızgara balık bunlardan hergün birini ya da ikisini yiyebilirsiniz hemde sınırsız :)) eğer tavuk balık ve ya etimiz yoksa sadece yoğutla da yiyebiliriz. ve oldukça lezzetli ayrı bir etkisi daha da tuvalete çıkarıyor denemenizi tavsiye ederim. umarım beğenirsiniz :))

Allah Allah ama bulgur pirinç makarna karbonhidrat yani kilo aldıran şeyler nasıl kilo verdiriyor anlamadım sen ne zamandan beri yapıyorsun kaç kilo verdin şimdiye kadar daha detaylı anlatırsan sevinirim canım

ben kilo olarak tartılmadım ancak size şöyle açıklayım durumu bacağım 88 di ve ben iki hafta gibi bir süre de 80 oldu belim aynı şekilde belim ve karnım da inceldi. bende böyle bir diyetin olmayacağını düşünüyordum ancak bana bu diyeti veren kişi fitness hocası olunca araştırdım ve vücudumuz da proteinin işlev yapabilmesi için muhakkak karbonhidrat tüketmemiz gerekiyor dediğim gibi kesinlikle haşlama olmalı ve az tuzlu olmalı yanında da yağsız bir protein tüketmeliyiz ki işe yarasın canım.

Konu içeriğinden dolayı ilgili alt başlığa taşınmıştır.Bilginize..

Back
X