Günde iki kere uyumam gerekiyor!?!

Merhaba bende de tiroid sorunu çıktı ve d vitamini düşük olduğu için doktor devid3 ampul verdi ama 3 tane ampul verdi kaç gün arayla kullanmam gerekiyor?
benim ki ampul degil damlaydi, hiç bilmiyorum onun nasil kullanildigini bilen baska arkadas vardir belki yardimci olurlar

İnsülin direnciniz yükselmiş bence.

B12 ve D vitaminim çok çok düşükken gün içinde bu kadar çok uykum gelmese de kendimi acayip yorgun hissediyordum. Kolumu kaldırmak bile istemiyordum. Vitamin takviyesine başladım 6 ay kullandım anca kendime geldim. Bence sende kan değerine baktır

uykumu getirdiniz sagolun

gun icinde bolca cay kahve tuketiyorum, kahve tuketim hizimiza yetisemez olduk, resmen evde kendi capinda butcesi olan bir alana donustu.

Vitamin takviyesi alma zamanınız gelmiş bence. Ve ayrıca diğer arkadasın dediği gibi tiroidlerinize baktırdınız mı? Hipotiroid uyku yapar

bir doktora gidip tahlil yaptırmalısınız bence değerleriniz düşmüştür. Demir eksikliği, D vitamini, B12, tiroitler bunlardaki düşüşler hep dediklerinizi yapabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…