Bebek Beslenmesi Günde kac ögün kac ml mama

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cansu Alparslan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2016
29
3
1
33
Oglum 2buçuk aylık sütüm yetmedgi için 4günlükten beri mama veriyorum ilk haftalar golden goat kullandim sonra aptamil suan similac mamada da oldukca kararsizim yani ama daha büyük sorunum bebegimin fazla kilolu olmasndan korkmak siz günde kaç ögün kac ml mama veriyorsunuz???

2 bucuk aylikken 3 saatte bir 60lik 4 tenden sonra iki saatte bir 90 lik simdi 5 bucuk aylik 2 aaatte bir 120 lik SMA mama veriyorum. Arada sabah ve aksam tadimlik emiyor baskada emmiyor. Ama emmeye ağırlık verin derim simdiki aklim olsa daha zorlardim emme konusunu. Gerci denemediğim bisiy kalmadi ama sabir sabir şart. Simdi 7 bucuk kilo sadece ve sadece ayakta emmiyor kol bel sırt kalmadı ama israrla azda olsa emiyor die seviniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…