Günde kaç saat uyuyorsunuz?

Bu konu neden bdv 'de. Ben bu konuyu açsaydım, çoktaaan munenin banı anlımdan öpmüştü, konunun yeri burası değil diye 🤷‍♀️

Bu aynı biz.
Başını yastığa koyduğu gibi uyuyabiliyor adam, bende dön dur halindeyim, sinir oluyorum çoğu zaman.

Laf edince de, maşallah de uykuma nazar edeceksin diyor :KK70:
Ay aynen. Deliriyorum.
Yatıcaz yatağa geçiyor ben yüze nemlendirici bacağa nemlendirici ele nemlendirici derken yatağa geçip tam sokulucam “ğağaşssşğdğ” tarzı horlamayla irkiliyorum. Be adam sürünürken bile konuşuyorum bu ne hız ya!

Çalışmasam her gün en az 10 saat uyuyabilirim. Ailem de öyledir. Tek kardeşim de öyle. Uykuya dalmak da sorunum var ama daldıktan sonra ooo uyurum gider.

Bende çok uyumaktan muzdaribim izinli günümde 12 saat uyuduğum oldu ama kan değerlerim çok düşük malesef tedavi de olsam düşüyor, bana asla 6 7 saat yetmez, bu bence kişiye göre değişem bir durum

Ben soooyle uzuuuun, deliksiz bir uyku uyuyamiyorum malesef.
Genelde 4-5 saat, nadiren maksimum 6 -7 saat. Hatta 6-7 saat uyudugum gun cilt tonum bile iyi yönde degisiyor resmen.
Cok ozeniyorum 8-9 saat uyuyanlara. Dun mesela gece 3.5 ta yatip 7.5 ta kalktim.

Suan hamileyim diye surekli uyku bastiriyor ona ragmen uykuya cok zor daliyorum. :(

6 veya 7 ama bence bu da çok ya. ben vücudumu daha da azına alıştırmak istiyorum aslında daha önce denedim ama bu defa konsantrasyon ve dikkat gibi sorunlar ortaya çıktı özellikle çalışırken. sıkıntı yarattı bende o zamanlar öyle 4-5 saat falan. belki yavaş yavaş düşürerek alışabilirim. bilemedim. şu aralar 2-3 gibi yatıp 9 gibi uyanıyorum. işim sebebiyle de 3 senedir hafta sonları, tatil günlerimde öğlene kadar uyumak mazide kaldı.

Saatinden ziyade eğer o gece çok rüya görmüşsem, uyku kalitem düşüyor ve gün içinde zombi gibi oluyorum.

8 saat uyumadıysam günüm berbat geçiyor. Yorgun ve enerjisi bitmiş diğer piller gibi geziyorum tüm gün...😴😴😴
Gece uyumak ayrı çile, uykumu alamamak ayrı çile...🤷‍♀️
Bide her Allahın günü rüya görüyorum oda aşırı yoruyor beni 🤦‍♀️

Ortalama 5.5 6 saat diyebilirim 7 saat uyudugumda yok artik diye kalkiyorum ve asla gece erken uyuyamiyorum sagliklimi tartisilir🤷‍♀️ ama gayet dinc ve dinamigim bana yetiyor sikinti yasamiyorsaniz cokda seyapmamakk lazim 😊

Eşimin 26 saat uyuduğunu biliyorum 😁 ben tam tersi 4, 5 saat benim ideal saatim . Uykuya bu kadar az düşkün iken uykumun çok hafif olması da ayrıca dezavantaj

Ekseriyetle 6-6.30 saat uyuyorum

Hafta sonlarında bir gün ise 8 saate tamamlıyorum uykumu , haftanın yorgunluğu çıkıyor herhalde .

Değmez onlara nazar merak etmesin 😂 bir gece sabaha kadar uyudu ertesi gün pazardi ben işe gittim döndüm 5 de adam hala yataktan çıkmamış karnındami acikmadi ve adam :KK70: sizde de oluyormu eşim mesala sürekli kalkıp soruyor hala uyumadinmi uyasana zombi gibisin deli ediyor beni sanki bayılıyorum uykusuzluğa 🙄

Kizzz kahve icir uyumadan esine sende buyuk ayran iç. Sen uyu o nobet tutsun aaa hayatim uyumadin mi daha dee 😁

Kendimi bildim bileli normal bir insandan fazla uyurum 10 12 saat benim için idealdir 😐 kaç kere 16 17 saat kesintisiz uyudum sayamıyorum bile. Bir sağlık sorunum da yok ama minimum 10 saat uyunacak..

4-5 saat. Cok nadir 6 olur belki pazar gunu. Cok da dinc uyanirim,alarma gerek duymadan.

Normalde 8-9 saat uyurum ama bu hangi şartlarda uyuduğuma göre değişen bir şey. Mesela normal insan düzeninde yattığım zaman mutlaka kalkacak bir şey buluyor beynim. Akşam 22 gibi yattım, şimdi kabus gördüğüm için kalktım. Kabus gördüğüm için kalkmasam uyku felci geçirdiğim ya da evde oluşan en ufak gürültüden rahatsız olduğum için kalacaktım.

Normal uyku düzenim pandemi yüzünden sabah 7-15 falan. Gece uykuları genelde sorunlu oluyor benim için.

Ben çok uykucuyum (( uyanmak gerekmese 10 saat rahat uyurum. Eşimi yolcu ederken sabah kalkmaları bana eziyet... Ama gece geç yattığımda 7-8 saat yetiyor bana,gene de uyursam uyurum )

Back
X