Gündemde kız çocukları..benimse ufak bi anım

ManzaramDeniz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2011
7.594
11.518
498
Son zamanlarda artan kiz cocugu tacizleri tecavüzlerinden igreniyorum.5 aylık oldu kızım ve eşimle bu konuda hayli telaşlıyiz gelecek ićin.
Ben suan ayama sebebi ile doğunun bi ilcesine atandim.annem yanimdaydi ve gitmek durumunda kaldi.sonra eşim izin alip geldi izni bitti.simdi kv gelecek.

Eşim ise martdan sonra temelli gelecek insallah.Kendisi memur ve ancak geçisi onaylandı.

Özetle ite kaka sükür 5 aylık olduk ama tek basıma kaldığım cok gunler oldu bu hic bilmediğim kimsryi tanimadigim yerde.bebegimi 5 dakika komsuya birakip mamasini almaya dahi cesaret edemiyorum.kar kısta onuda kendimle götürüyorum.Kimseye güvenemediğimuz zamanlardayız ve ben daha ne kadar ailelerden destwk alacağım..illaki bakici bulmam.gerekecek en sonunda.

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin.

Gelelim anıma;
11 yaşındaydim.1998 yiliydi.Ilkokul ogretmenim vefat etmişti.Bende tek başıma yürüme mesafesi olan mezarliga gitmek istedim.mezarlık okulun hemen arka tepesindeydi.istanbul pendikde yaşiyordum o zamanlar.
Gunduz vaktiydi ve mezarliga yaklasmisken elinde bira siseleriyle 5_ 6 tane genc yanima dogru geldi.
O an ellerim titredi..o anki duygumun tarifi yok korkudan ama beni oldürurler saniyorum cocuk aklimla.
Sonra bir genc" guzelim senin burda ne isin var seni burda şey yaparlar" diye yanima gelmeye basladi.digeride " gel biraz oynasalim bu guzelle dedi" ve bi arkadaslari musade etmedi..ne yapti etti arkadaslarini aldi gitti uzaklastilar ordan.Allah razi olsun..bu anim aklima geldikce o kisiye hep dua ederim..cocuk kalbime bu travmayi yasatanlari ise Allaha birakirim..
Paylasmak istedim sizlerle de..cok dikjat edelim..kiz cocuklarimiza susnayi degil konusmayi ogretelim..korkmamayi ogretelim..

Ne desem bilemedim ..üzgünüm senin için ..

Kızlar konusuna gelirsek ,benim iki kızım var . Sokaklarda koşar oynardık ,hava kararırdı yine de korkmazdik. .sadece sokagimizda değil bütün mahallede cirit atardık .. bugüne bakıyorum ,çocuklarımı kapının önüne bile bırakamıyorum . Geçenlerde kızım servisten inerken arkasından pis pis bakan bir adam farkettim . Döndü döndü baktı ..sinirlerim bozuldu acaba ne niyetle bakıyor diye ..sonra başka birgün yine bir genç kızım önünden geçip gidene kadar izledi ama hic sevkatli görünmüyordu .. önüne bak ,gözlerini çıkarır eline veririm ,dedim ,dayanamadım. Biraz fazlaydı tepkim ama onun da bakışları fazlaydı ..bu sebepten cinayet bile işlerim .saldıran saldırsın ,benim kizima kimse kötü gözle bakamaz. Allah çocuklarımızı korusun .. tüm kötü niyet besleyenlerin de belasını versin .inşallah idam bunlar için geri gelir ..

Benimde var ufak ama yarası büyük bir anım.

Lisedeyken arkadaşlarımla dershaneden çıktım biraz oyalanarak yürüyorduk bi adam çekti dikkatimi arkamızdan geliyordu mayıs ayının sonları olmasına rağmen üzerinde uzun bir kaban vardı ve gözünde gözlük simsiyah giyinmiş. Kızlara ne kadar ürkütücü değil mi demiştim. Içime doğmuş gibi.
Neyse ayrıldık kızlarla ben eve doğru yürüyorum tek başıma evim yakın ama sokak boş kücük bi ilçe zaten. Çok insan yok köy gibi bi yer.

Adam hızlandıkça ben hızlandım sesini nefes alışverisini inanın duydum o kadar korktum ki o an sadece bağırmak geldi içim imdat diye. Ve son gücümle bağırarak koşmaya başladım. Adamda ilk başta koştu peşimden ama ben bağırdıkça sanırım korktu ve geri döndü koşarak gitti. Bi kaç insan toplandı başıma polisi aradık. Benden önce beş altı kızı daha taciz edip sıkıştırmıs pislik herif.

Inanılmaz korkmuştum kalbim çıkacak gibiydi polisler beni eve bıraktı ve o yaşadıgım korku bana yıllarca yetti. Hala daha hava kararsa arkamdan biri yürüyo olsa kalbim güm güm atmaya başlar.

Allah tüm kadınları kızlarımızı korusun. Dünya o kadar pis ki insanlar o kadar merhametsiz ki çok korkar olduk. Neden böyle çağdaş bi ülkede bu korkuları yaşıyoruz. Neden bunun önüne geçilemiyor.

ben de 11 yaşında elle tacize uğradım.
hiç kimseye hiçbir şey söyleyemedim. utandım.

kaç yaşıma geldim, onun travması hala bende var. allahım daha büyük şeyler yaşayanları düşündükçe içim titriyor, aklım hayalim almıyor o hissettiklerini.

dünya çok kötü bir yer, ben burayı hiç sevmiyorum

Bana da yaşlı ton ton gibi görünen dedelere karşı bi iticilik geldi. O kadar çok haber çıktı ki son günlerde. Dede falan dinlemem muhattap almam sanırım artık..

Ne kötü bi devir oldu ya..
Aman yaslilar da beter be.. sakalli ve beli egri,dogru durust yuruyemeyen bi yasli adam bana yanimdan gecerken coskulu bi bicimde bi laf atmisti ama lafini da tam hatirlamiyorum..
Ya bu konular acilnca mideme agri saplaniyor. Cunku cinsellikten bihaber cocuk ben sokakta 2kere tacize ugradim. Gunler gecmek bilmedi aglamaktan yuzum gozum sisti anneme anlatmistim eve gidince .. ilkokulda da yasitim birileri tarafindan taciz edilmistim. Yani arkama donup baktgmda cocuk ordusu vardi skisiklikta ilerlerken olmustu . Onda da bi ogretmenime soylemistim sikayet etmistim su su cocuklar vardi taciz ettiler diye. Kadin ciddiye almadigi gibi,is egitimi dersinde malzeme getirmeyenlere kizip "sonra vay efendim beni taciz ettiler beni taciz ettiler"demesini bilirsiniz anca.. demisti sinifin ortasinda...Allahin belasi kel kadin. Umarim saclarin daha da dokulmustur..

Son düzenleme:

kaç yaşıma geldim, onun travması hala bende var. allahım daha büyük şeyler yaşayanları düşündükçe içim titriyor, aklım hayalim almıyor o hissettiklerini.

Ben paylastim. Anneme anlattm arkadaslarim vardi etrafimda aglamistim noldu diye sormuslardi onlara da demistim.. ama anlatsan ne oluyo ki.. sapik avina cikip adamin pesine mi duseyim yakaliycam diye. Ki yakalansa noluyo ki.. hepsi geberse keske su dunyadan silinseler..

dünya çok kötü bir yer, ben burayı hiç sevmiyorum[/QUOTE
Bu aralar bu konular yuzunden cok duygusallastim. Yorumunuzu okuyunca arka arkaya indi yaslar. Elle taciz bile ne tramvalar birakiyo, sadece elle. Bunada sukur diyesim geldi, dunya nereye gidiyo siz anlayin iste.
Bide 20 dikis atilan melekler...
Allahim cumlemizi korusun.

Sosyal medyada o kadar bu konuda paylasimlar yapildi ki o paylasimlardan birini tacizcilerime ( kuzenlerime) gondermemek icin kendimi zor tutttum..

Bak sizde onlardan birisiniz unuttugumu sanmayin diye de iliştirseydim. Cesaret edemedim...

Bu aralar bu konular yuzunden cok duygusallastim. Yorumunuzu okuyunca arka arkaya indi yaslar. Elle taciz bile ne tramvalar birakiyo, sadece elle. Bunada sukur diyesim geldi, dunya nereye gidiyo siz anlayin iste.
Bide 20 dikis atilan melekler...
Allahim cumlemizi korusun.

Bana da yaşlı ton ton gibi görünen dedelere karşı bi iticilik geldi. O kadar çok haber çıktı ki son günlerde. Dede falan dinlemem muhattap almam sanırım artık..

Ne kötü bi devir oldu ya..
ben bizzat yaşadım ve nefret ediyorum dede kılıklı adilerden.. dede mede yok ya ...aklıma geldi gene sinirlerim bozuldu :S

Mrb kızlar tepkinizi okuyunca paylaşmak istedim çocuk tacizcileri adı altında bir yasa düzenleniyor ki sadece çocuklar taciz ediliyor sanki ama idam için cumhurbaşkanı anamuhalefetinde onayı gerek diye açıklama yaptı şimdilerde kimyasal ilaçla hadım konuşuluyor bizde hadım değil idam istiyoruz aşağıda yazdığım hashtag la sosyal medyadan destek olursanız sevinirim #idamigetirtecavuzubitir #hadimdegilidam #idamsart
Teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz icin

kaç gündür etkisinden çıkamıyorum.aklıma geldikçe çok üzülüyorum
ALLAH belasını versin bu zihniyette olanları

Sadece kız çocuk mu ? Benim oğlum var benim de ödüm kopuyor. Düşünün erkek çocuk ama kadınların kucağına almasını da istemiyorum. Bazen yaşlı teyzeler gel kucağıma diyor izin vermiyorum, Alışmaması için.

Sapıklar psikolojimizi o kadar bozdu ki; ne akrabaya ne komşuya hiç kimseye güven kalmadı.
Allah bütün çocukları , kadınları bu pisliklerden korusun inşallah.

Sosyal medyada o kadar bu konuda paylasimlar yapildi ki o paylasimlardan birini tacizcilerime ( kuzenlerime) gondermemek icin kendimi zor tutttum..

Bak sizde onlardan birisiniz unuttugumu sanmayin diye de iliştirseydim. Cesaret edemedim...
İnanamadım....
Çok etkilendim..
Ne denirki,ettiğini bulsunlar.

Şükür içlerinden helal süt emmiş birisi çıkmış ta geleceğinizi karartmamış.
Kurtulduğunuz halde aklınızdan çıkmıyorken yaşayanları birde düşünsenize...

Back
X