• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gündemde kız çocukları..benimse ufak bi anım

Bundan 20 yıl önce daha küçücük 7-8 yaşlarındayım annem kırmızı bi eşofman takımı almış.2 sokak ilerdeki abimlere giderken ; insan azmanı şerefsizin teki önümü kesti kolumu tuttu ve 'kırmızıyı çok severim seni şuan çok fena öpmek istiyorum biliyomusun'.Ulan Allahsız kitapsız daha 8 yaşındayım 8.....Korkuyla koşturup eve döndüğümü ve sonrasında karnımda korkunç bi yara çıktığını hatırlıyorum.Doktora götürmüşlerdi doktorda çok büyük sevinç yada çok büyük üzüntüyle olur bu demişti muhtemelen zonaydı.Hala izi var karnımda avuç içi kadar:olamaz:
İki dayım sürekli kucağına oturturdu küçükken:olamaz:
Türkçe öğretmeni sürekli kolumu okşardı:olamaz:
11 yaşında ablamlarda kalırken eniştem iyi geceler deyip dudağımdan öpmüştü :olamaz:
15 yaşındayken şerefsiz kuzenim gece yatağıma gelip beni defalarca öpüp bildiğin tecavüze yeltenmişti:olamaz:

Allah kahretsin bana neler yaşatmışlar böyle:KK42::KK42::KK42::KK42:

Allah belasını versin hangi yaşta olursa olsun kendi rızası dışında bir canlıya dokunmaya çalışanın!

Son zamanlarda artan kiz cocugu tacizleri tecavüzlerinden igreniyorum.5 aylık oldu kızım ve eşimle bu konuda hayli telaşlıyiz gelecek ićin.
Ben suan ayama sebebi ile doğunun bi ilcesine atandim.annem yanimdaydi ve gitmek durumunda kaldi.sonra eşim izin alip geldi izni bitti.simdi kv gelecek.

Eşim ise martdan sonra temelli gelecek insallah.Kendisi memur ve ancak geçisi onaylandı.

Özetle ite kaka sükür 5 aylık olduk ama tek basıma kaldığım cok gunler oldu bu hic bilmediğim kimsryi tanimadigim yerde.bebegimi 5 dakika komsuya birakip mamasini almaya dahi cesaret edemiyorum.kar kısta onuda kendimle götürüyorum.Kimseye güvenemediğimuz zamanlardayız ve ben daha ne kadar ailelerden destwk alacağım..illaki bakici bulmam.gerekecek en sonunda.

Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsin.

Gelelim anıma;
11 yaşındaydim.1998 yiliydi.Ilkokul ogretmenim vefat etmişti.Bende tek başıma yürüme mesafesi olan mezarliga gitmek istedim.mezarlık okulun hemen arka tepesindeydi.istanbul pendikde yaşiyordum o zamanlar.
Gunduz vaktiydi ve mezarliga yaklasmisken elinde bira siseleriyle 5_ 6 tane genc yanima dogru geldi.
O an ellerim titredi..o anki duygumun tarifi yok korkudan ama beni oldürurler saniyorum cocuk aklimla.
Sonra bir genc" guzelim senin burda ne isin var seni burda şey yaparlar" diye yanima gelmeye basladi.digeride " gel biraz oynasalim bu guzelle dedi" ve bi arkadaslari musade etmedi..ne yapti etti arkadaslarini aldi gitti uzaklastilar ordan.Allah razi olsun..bu anim aklima geldikce o kisiye hep dua ederim..cocuk kalbime bu travmayi yasatanlari ise Allaha birakirim..
Paylasmak istedim sizlerle de..cok dikjat edelim..kiz cocuklarimiza susnayi degil konusmayi ogretelim..korkmamayi ogretelim..

Böyle okuyunca neler depreşti içimde
Annesi olmayan, babasıyla yaşayan , babası da çok sorumlu bir adam olmayan bir kız çocuğu olarak 6 yaşımdan 14 yaşıma kadar yaşadığım yerde onlarca kez tacize uğradım. Bir kez cesaret edip söylemiştim babama inanmamıştı. 14 yaşımda annemin yanına geçtiğimde güvenli bir ortamda olmama rağmen anneme anlatamadım ama o anne olarak anladı bazı şeyleri. Normal bir genç kıza dönüşmem yıllarımı aldı, sanırım güçlü bir yapım var ki ilişkilerimde ve cinsel yaşamımda bir sorun yaşamadım ama halen ürkerim erkeklerin bakışlarından , 40 yaşında 24 yıl çalışma hayatı olan biri olarak bazen tokalaşmak bile istemiyorum o kadar iğrendiriyorlar beni.
Son zamanlarda çok konuşulan idama karşıyım, çünkü idam siyasi erkin elindedir, başımızdaki kim olursa olsun idamdan yana değilim, idamın olduğu ülkelerde de bu suçlar engellenemiyor sonuçta ama ağır cezalar istiyorum, nefes almaktan bezecek duruma gelsinler istiyorum. Diğer yandan eğitilmeliyiz, toplumun her zerresi eğitilmeli. Yıllar evvel yabancı bir kanalda bir belgesel izledim, ekranda yaşlı bir adam hayatını anlatıyordu, çocuklara meyli olduğunu farkettiği an gidip devletten yardım istemiş, suç işlememe engel olun demiş. Devlet psikolojik destek vermiş, yıllarca hastanede yatmış , tedavi başarılı olmayınca, kendisi isteği ile kimyasal hadımlık uygulanmış, kimsenin canını yakmadığım için çok mutluyum diyordu , çok etkilenmiştim, böyle şeyler eğitimle oluyor işte. Toplumun her zerresi eğitilmeli ki hastalıklı ruhu olan insanlarda bu bilince ulaşsınlar

Benim de bir kızım var birde oğlum olacak nasip ederse rabbim . Bu kadar kötü pis niyetli insanların içinde çocuk yetiştirmek ne zor . Benim de başıma gelmişti daha 11 yaşım; biraz benim yaşındakilere göre uzun boylu daha gelişmiş bir kızken. Teyzemin oğlu içkili halde bana masaj yapmaya kalktı. Çocuk halimle bak erkek berberleri böyle masaj yapıyor diye pis şerefsiz taciz etmeye çalıştı beni bir süre ne yapacağımı Bilmez halde öyle kalakaldım bişeylerin ters gittiği belliydi ama sesim soluğum çıkmıyordu sanki. Yan odada yatan abime seslendim abi kalk kalk yengem ne zaman gelecekmiş ara diye . Bir süre beni ikna etmeye çalıştı Sonra abimden ses gelince beni bıraktı pislik. Çok içkili kendi bile hatırlamaz belki ama pis zihinli insanlar birde içine içki girince ...allah beni daha ilerisini yaşamaktan kurtardı diye senelerce hem aklımda hem bedenimde... böyle iğrenç bir duygu kime anlatılırdı. Annem babam zaten yoktu benim . Daha dün gibi aklımda. Belki de bu ilk anlatışım. Çocuklarımızı koruyalım . Olmaz demeyelim onlara mahremi öğretelim. Kızlı erkekli ortamlarda yanlız oynamalarına izin vermeyelim. Erkek çocuklarımızı da aynı şekilde ahlaklı ve vicdanlı yetiştirelim . Rabbim muavvafak etsin.

Çocukları okula nasıl göndereceksiniz öğretmenler bile Sapık artık . Çok seçici ve dikkatli olmak Lazım .
Allah yardımcınız olsun .

Back
X