Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Bizde düğünler hep akşam olur. Ekim'in ilk haftası kayınpederimin bi akrabasının 1-5 saatleri arasında düğünü var. Evlenen kişi eşime manevi olarak da çok yakın birisi. Güzel bir şey giyinmek istiyorum ama gündüz düğününe abartı kaçmayacak ne tür bir giysi önerebilirsiniz? Fotoğraflı örneklerde bulunursanız daha açıklayıcı olabilir benim için.
Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Bizde düğünler hep akşam olur. Ekim'in ilk haftası kayınpederimin bi akrabasının 1-5 saatleri arasında düğünü var. Evlenen kişi eşime manevi olarak da çok yakın birisi. Güzel bir şey giyinmek istiyorum ama gündüz düğününe abartı kaçmayacak ne tür bir giysi önerebilirsiniz? Fotoğraflı örneklerde bulunursanız daha açıklayıcı olabilir benim için.
Çok fazla göze çarpan bişey olmasın ama şık olsun.
Meselaaa
Zarif bi elbise mavi pembe eflatun su yeşili gibi
çok fazla topuğu olmayan bi topuklu saçınızıda maşa yapın dicem ama gündüz diye salar kendini onun için topuz iyi olur
Çok fazla göze çarpan bişey olmasın ama şık olsun.
Meselaaa
Zarif bi elbise mavi pembe eflatun su yeşili gibi
çok fazla topuğu olmayan bi topuklu saçınızıda maşa yapın dicem ama gündüz diye salar kendini onun için topuz iyi olur
Maşa çok daha şık olur bence ama havalar soğuk değil terleyince söner .
Topuzu çok tepeden yaptırma normal olsun zaten güvendiğin bi kuaföre git işinin ehliyse iyi bişey yapar
Maşa çok daha şık olur bence ama havalar soğuk değil terleyince söner .
Topuzu çok tepeden yaptırma normal olsun zaten güvendiğin bi kuaföre git işinin ehliyse iyi bişey yapar
Havalar soğumaya başladı,düğün kapalı bi alanda olucak heralde?
Düğünlerde en güzeli elbise giymek dediğin gibi:)
Dolgu topuk seviyo musun bilmiyorum ama topuklu giymektense kıyafetine uygun bi dolgu topuk bulabilirsen gündüz düğününe daha iyi olur sanırım
Havalar soğumaya başladı,düğün kapalı bi alanda olucak heralde?
Düğünlerde en güzeli elbise giymek dediğin gibi:)
Dolgu topuk seviyo musun bilmiyorum ama topuklu giymektense kıyafetine uygun bi dolgu topuk bulabilirsen gündüz düğününe daha iyi olur sanırım
Şık bi elbise olabilir zayafsanız vücudu saran düz inen diz üstü kolsuz.
saçlarınızı da uzunsa at kuyruğu yaparsınız
küçük bi çanta ve topuklu bi ayakkabı tamamdır
Şık bi elbise olabilir zayafsanız vücudu saran düz inen diz üstü kolsuz.
saçlarınızı da uzunsa at kuyruğu yaparsınız
küçük bi çanta ve topuklu bi ayakkabı tamamdır