Gündüz düğününde ne giyebilirim?

kamuran85

Oğluşummm :))
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
6.066
578
198
Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Bizde düğünler hep akşam olur. Ekim'in ilk haftası kayınpederimin bi akrabasının 1-5 saatleri arasında düğünü var. Evlenen kişi eşime manevi olarak da çok yakın birisi. Güzel bir şey giyinmek istiyorum ama gündüz düğününe abartı kaçmayacak ne tür bir giysi önerebilirsiniz? Fotoğraflı örneklerde bulunursanız daha açıklayıcı olabilir benim için.

Son düzenleme:
Arkadaşlar danışmak istediğim bir konu var. Bizde düğünler hep akşam olur. Ekim'in ilk haftası kayınpederimin bi akrabasının 1-5 saatleri arasında düğünü var. Evlenen kişi eşime manevi olarak da çok yakın birisi. Güzel bir şey giyinmek istiyorum ama gündüz düğününe abartı kaçmayacak ne tür bir giysi önerebilirsiniz? Fotoğraflı örneklerde bulunursanız daha açıklayıcı olabilir benim için.

Çok fazla göze çarpan bişey olmasın ama şık olsun.

Meselaaa
Zarif bi elbise mavi pembe eflatun su yeşili gibi
çok fazla topuğu olmayan bi topuklu saçınızıda maşa yapın dicem ama gündüz diye salar kendini onun için topuz iyi olur

Çok fazla göze çarpan bişey olmasın ama şık olsun.

Meselaaa
Zarif bi elbise mavi pembe eflatun su yeşili gibi
çok fazla topuğu olmayan bi topuklu saçınızıda maşa yapın dicem ama gündüz diye salar kendini onun için topuz iyi olur

Elbise almayı düşünüyorum ben de. Düğünlerde en güzel o gidiyor. Ama topuz gündüz için abartı olmaz mı

Elbise almayı düşünüyorum ben de. Düğünlerde en güzel o gidiyor. Ama topuz gündüz için abartı olmaz mı

Maşa çok daha şık olur bence ama havalar soğuk değil terleyince söner .
Topuzu çok tepeden yaptırma normal olsun zaten güvendiğin bi kuaföre git işinin ehliyse iyi bişey yapar ;)

Son düzenleme:
Maşa çok daha şık olur bence ama havalar soğuk değil terleyince söner .
Topuzu çok tepeden yaptırma normal olsun zaten güvendiğin bi kuaföre git işinin ehliyse iyi bişey yapar ;)

Basit bi toplama olabilir haklısın:) elbiseyi de abartıdan uzak bir şey alıcam.

Basit bi toplama olabilir haklısın:) elbiseyi de abartıdan uzak bir şey alıcam.

Evet hani saçı sarıyolar ya toka misali at kuyruğu oluyo o çok şık ve zarif. :21:(anlata bildim mi ya :1:)
Aynen en iyisi o olur:21:

Havalar soğumaya başladı,düğün kapalı bi alanda olucak heralde?
Düğünlerde en güzeli elbise giymek dediğin gibi:)
Dolgu topuk seviyo musun bilmiyorum ama topuklu giymektense kıyafetine uygun bi dolgu topuk bulabilirsen gündüz düğününe daha iyi olur sanırım

Havalar soğumaya başladı,düğün kapalı bi alanda olucak heralde?
Düğünlerde en güzeli elbise giymek dediğin gibi:)
Dolgu topuk seviyo musun bilmiyorum ama topuklu giymektense kıyafetine uygun bi dolgu topuk bulabilirsen gündüz düğününe daha iyi olur sanırım

Dolgu topuk seviyorum ama düğünlerde hiç giymedim. Alacağım elbiseye uygun bir şey bulursam dolgu topuk da düşünebilirim:)

Şık bi elbise olabilir zayafsanız vücudu saran düz inen diz üstü kolsuz.
saçlarınızı da uzunsa at kuyruğu yaparsınız
küçük bi çanta ve topuklu bi ayakkabı tamamdır:21:

Şık bi elbise olabilir zayafsanız vücudu saran düz inen diz üstü kolsuz.
saçlarınızı da uzunsa at kuyruğu yaparsınız
küçük bi çanta ve topuklu bi ayakkabı tamamdır:21:

Zayıfım evet. Düşüncelerime tercüman olmuşsun.aynen bu şekilde gideceğim:)

Back
X