Maske Tarifleri Gündüz-Gece Rutini

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Topiğimiz sizce faydalı mı?

• Kesinlikle!

• İdare eder.

• Hayır.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.

gizemli-kimlik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2014
26
7
88
27
Merhabalar...

Genellikle herkesin günlük ya da haftalık olarak evde doğal yollarla uygulayıp vazgeçemediği bir cilt bakım rutini vardır. Bu topikte de bunları paylaşmamızı hedefledim. Hem böylece kendi cilt tipi için doğal cilt bakımı arayan arkadaşlara da yardımcı olmuş oluruz diye düşündüm.

Cilt bakımınızı paylaşırken;
İlk olarak cilt tipinizi yazınız.
Gündüz, gece ya da haftalık olarak mı yaptığınızı yazınız.
Tarifini ve uygulamasını yazınız.
Son olarak da cildinizde gördüğünüz faydaları yazınız.

Umarım faydalı bir topik olur. :KK48:

Sevgiler...

merhaba,

benm cildim karma-yağlı cilt. hangisi tam olarak bilemiyorum. :-)

kışın 2 günde 1 duşa girerim. duştan çıkmadan neutrogena nın pembe olan peeling jelini kullanıyorum. çok güzel kokuyor.

duştan çıkınca gül suyunu tonik olarak uygularım. 5 dk sonra da lorealin temizleme sütünü nemlendirici gibi kullanırım.

haftada 2 veya 3 gün bebek pudrası gülsuyu maskesi uygularım. ama bunu bir süredir yapmıyordum. tekrar başladım henüz etkisini görmeye başlamadım.

2 3 haftada bir burnum için siyah nokta bandı uygularım. gerçekten işe yarıyor.
pztden beri de her akşam buz özellikle gözaltı morluklarım için kullanırım.

adet döneminden yeni çıktım ve yüzümde sivilce var. :-( 24 yaşındayım ve artk sivilcelerden çok sıkıldım. bana tavsiyelerde bulunacak birileri yok mu :-)

Back