Gündüzün Karanlığı'nın evine de buyurmaz mısınız?

çok güzel eviniz çok temiz hemen anlarım pırıl pırıl allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin

zuzuyla lahana gelmiş bende hemen koştum geldim gündüzcüm :dance:Allah ağız tadıyla huzurla oturmayı,güzel günler görmeyi nasip etsin evinde :Saruboceq:

evın cok hoş mutlu huzurlu nıce yıllar gecırmen dılegıyle evınde

çok güzel eviniz çok temiz hemen anlarım pırıl pırıl allah mutluluk içinde oturmayı nasip etsin

amin kızlar güzel dilekleriniz içinde teşekkür ederim allah hepinizi mutluluk denizin de yüzdürsün tüm mutluluklar ve huzur dolu yuvalar dilerim sizlerede:1hug:

sıcak bı yuva daha
cocuklarınla esınle mutlulukla yaşayın ınş cnm
mutfağın cok toplu masallah
ıkı cocuk olmasına rağmen odalarında cok derlı toplu hamarat hatun senı

oohhhhhh.içim açıldı çok güzel,ferah ve tertemiz vbir ev.
ben senin mutfağındaki catelının ,rondonun tepsinin üzerindeki dantellerini yerim.yerim :)
ALLAH sağlıcakla oturmayı nasip etsin
sağol canısı
çok beğendinse örtülerimi vereyim tatlım sana :1hug:

sıcak bı yuva daha
cocuklarınla esınle mutlulukla yaşayın ınş cnm
mutfağın cok toplu masallah
ıkı cocuk olmasına rağmen odalarında cok derlı toplu hamarat hatun senı
amin tatlım sana da gelecekte mutluluklar dilerim sıcak huzurlu kurmaya çalıştığın yuvacığında
çocuklarım çok asi birer çocuk olsalardı pasaklılık dalında ödül alırdım sanırım :roflol:

gündüzüm evin çok güzelmiş....güle güle otur cnm....eşinle, çocuklarınla inşallah.....:Saruboceq:

ne güzel herşey pırıl pırıl çok güzel bir düzeniniz var ALLAH sağlıkla oturmayı nasib etsin

buram buram huzur kokuyor opuyorumnanaktan

her sey cok güzel, güle güle oturun opuyorumnanaktan

Pırıl pırıl maşAllah mutlulukla oturun

allah mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin bitanem

Allah ağız tadıyla mutlulukla oturmayı nasip etsin canım

Allah sağlıklı huzurlu mutlu bereketli oturmayı nasip etsin .Tertemiz ve büyük bir huzurhane.

gündüzüm evin çok güzelmiş....güle güle otur cnm....eşinle, çocuklarınla inşallah.....:Saruboceq:
sibel ablam bir daha geldiğinde beklerim seni yuvama :1hug:

ne güzel herşey pırıl pırıl çok güzel bir düzeniniz var ALLAH sağlıkla oturmayı nasib etsin
kk mın güzel arkadaşçıklarım güzel dilekleriniz için teşekkür ederim rabbim hepimize huzur dolu mutluluklar versin
hepimiz yuvalarımızda sevdiklerimizle yaşamayı nasip etsin gönüllerimizden sevgi eksik olmasın :1hug:

Vallahi dürüst olucam ama benim tarzım değil..banyo ve mutfak güzel......mutfaktaki küçük ev aletlerinin üzerine attığın danteller cok cok gereksiz geldi bana........
halılarını fırsat bulunca değiştirebilirsin imkan varsa yani çünkü çok karışık ve mobilyalarla uyumsuz..
bana cok karışık gözü yoruyor geldi renkler desenler hoş gelmedi......
umarım bana kızmadın ama gördüğümü söylüyorum huzurla oturman saglıkla yasaman en önemlisi tabi ki...mutluluklar temiz ve düzenli oldugunuz da bir gercek....

salonun cok cici bici
mutfak ışıl ışıl
cocuk odası kocaman(dağılınca düşenemiyom)
yatak örtün cok güzelo
kısacası sıcakmı sıcak temizmi temiz mutluluklar....

neden kızayım canısı
12 sene sonra koltuklarımı değiştim canım
imkanım olduğu sürecede yeniliyorum herşeyimi
halılarıma gelinçe uymadığının bende farkındayım dedim ya imkan olduğunca değişiyorum
bazı değişikliklerde yapılacak ve o zamanda eklerim yeni değişiklikleride canım
ben 12 senede bu kıvama gelebildim gülüm sana kızmış değilim fikirlerinize acığım

salonun cok cici bici
mutfak ışıl ışıl
cocuk odası kocaman(dağılınca düşenemiyom)
yatak örtün cok güzelo
kısacası sıcakmı sıcak temizmi temiz mutluluklar....
evet çok büyük özellikle o odayı çocuklara verdim rahat ve geniş alanları olsun diye
biz daracık evlerde büyüdük hiç kendi odamız olmadığından
dağınıklığa gelince canım resim de nasıl gördüysen hep öyledir benim çocukların dağıtma huyları yoktur

Evin çok güzel cnm allah ağız tadıyla oturmak nasip etsinn inş...
amin canım hepinizde ağız tadıyla yuvalarınızda oturmanız ve yaşamanız dileğimle

canım evin çok güzel güle güle otur sağlıklı ve mutlu huzurlu bir şekilde oturmayı nasıp etsin allah kimsenın beğenmesi önemlı değil sen içinde huzurluysan mutluysan önemli olan budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…