• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gune guzel baslayacaktim :(

Perizekaaaali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2013
319
25
38
Adana
Günaydın arkadaşlar.. 17 haftalik hamileyim bugün yani bi saat sonra kocamla doktora bebegimizi görmeye gidecektik düşük tehlikem oldugu icin 2 aydr kocam girmiyor muayeneye korkuyor kendince bgn girecekti ama mümkünmu gorumcem duymuş gidecegimizi benide alin giderken bide kizida gelecekms sulakece gidecez anlayacaginiz zaten genelinde onla gittim kocamla gidecem dediğim halde israr etti bende gelecem diye oysa bebegimizi görecegiz diye kac gundr heyacanliydik simdi kocam okadar kalabalık girmem ben diğerine dedi :( ya bide gelsin bise değil ama benm dusuk riskim var bebegimin sağlığındn oncr cinsiyeti ney erkekmi inşallah erkektir diyor doktor gecen biraz igneleyici konustu kizsa dussunmu ilk once sagligi dedi kiz erkek ne farkeder ya saglikki hayirlu olsun ilk çocuğum sonucta yok kiz cocuga bakmak kolay degilmis herkes bakamazmis yuzumuzu yere egermis allah icin soyleyin karnimdaki sabiye dedigi laflar normalmi ya :((

Günaydın arkadaşlar.. 17 haftalik hamileyim bugün yani bi saat sonra kocamla doktora bebegimizi görmeye gidecektik düşük tehlikem oldugu icin 2 aydr kocam girmiyor muayeneye korkuyor kendince bgn girecekti ama mümkünmu gorumcem duymuş gidecegimizi benide alin giderken bide kizida gelecekms sulakece gidecez anlayacaginiz zaten genelinde onla gittim kocamla gidecem dediğim halde israr etti bende gelecem diye oysa bebegimizi görecegiz diye kac gundr heyacanliydik simdi kocam okadar kalabalık girmem ben diğerine dedi :( ya bide gelsin bise değil ama benm dusuk riskim var bebegimin sağlığındn oncr cinsiyeti ney erkekmi inşallah erkektir diyor doktor gecen biraz igneleyici konustu kizsa dussunmu ilk once sagligi dedi kiz erkek ne farkeder ya saglikki hayirlu olsun ilk çocuğum sonucta yok kiz cocuga bakmak kolay degilmis herkes bakamazmis yuzumuzu yere egermis allah icin soyleyin karnimdaki sabiye dedigi laflar normalmi ya :((

eşin de normal değil ablası da, bi kere eşin demişya o kadar kalabalıkta giremem diye e be adem o zaman söyle ablana gelmesin her kontrole gelmek zorunda mı, ikincisi görümcen söylediği laflarla zihniyetini belli etmiş eşinde aynı aileden çıkma kafa yapıları aynıdır herhalde aşırı muhafazakar bi yapınız var ki kız çocuk için başımızı yere eğer ifadesi kullanılmış, pesss 21.yüzyılda hala neler konuşuluyo

Uzme kendini. Bebeginde hisseder. . Tabiiki kiz erkek ne onemi var yeterki saglikli olsun.. gorumcene cok sinir oldum amma israr etmis sonucta kocamla gitmek istiyorum demissin demi.. hey Allah im ne anlayissiz bencil insanlar var. Bide kizini sürüyor pesine... bence esine acik acik konus senle girme istiyorum bu benim boyle boyle moralimi bozuyorlar bebegim dusecek diye korkuyorum senle girecem gelmesinler de..

bazen böyle düşüncesizlerin içinde en sağlam sen düşünmek zorundasın.
çocuğu olduğu,yaşadığı halde bu deneyimleri hödüklük eden görümcen tabi.en en büyüğünü de eşin etmiş.
ne demek tehlike var korkuyor falan.birbirinize destek olacaksınız , her şeyden ve herkesten önce o yanında olacak.

söyle bence ona bir tek senin çcouğun değil o.korkunun en büyüğünü sen yaşıyorsun.erkek çocuğu gibi davranmayı bıraksın önce.
görümcenin gelip gelmemesinden çok onun tavrı daha önemli.

cinsiyet ayrımı yapanların beyinlerinde cinsel organ mı takılı merak ediyorum.:ssz:

Canim dememmi dedim herseye surat yaptiklari icin anlayisli olmak zorunda olan ben oldum ne güzel ya ablam alingan deyip cikiyor işin içinden bende alingan olcam artk. Bide kocam hep kiz istedi kendi biraz sinirli ve yorms annesini oğlum olmasin kizim olsn huzur versin bana dedi. Ailesi erkek diyor israrla tobe hasa ben yaratiyorum ya. Bebeğim hissediyor biliyorum ama üzülmemek elde değil ki her birini ayri idare ediyorm annesi alingan ablasi alingan yigeni hassas bu ne ya ben esimle aram bozulmasn diye susuyorum aman evlendik bebegimiz olacak kucuk seylere takilmayim diyorum ama olmuyor işte :(

Hahahah hic guleceğim yoktu cinsel organ takili allah iyiligini versin :)) düşük olursa bi benim cocugum ya iste girmiyor korkuyorum kotu bise der falan diyor kapida bekliyor ya bide ailesi erkek adamin ne isi var gibisinden laf ediyor hele k.v biz dogurdk kocamz oyle gordu eskiden hastanemi vardi evde doğururduk falan piramitlerle birlikte dogmussun dogal olarak öyle olur diyemedim ya.

Son düzenleme:

Bebeğin hayırlı olsun öncelikle. 17 haftada düşük riski kalmaz ki bildiğim kadarıyla. Başka sorunlar mı var?
Birincisi görümcen diyebilir ama gelmesini istersin ya da istemezsin. Hayır demesini bilmedikten sonra daha çok canın yanar. Bu yine hafif kalır.. hayır demesini bilmiyorsun geliyorsun buraya konu açıyorsun “görümcem de gelecek bizimle “ diye. Biz ne yapalım şimdi? Seni öğretip göndersek yine beceremezsin ki bu içten gelen bir durum.
İkinci olarak eşin zaten 2 aydır odaya girmiyormuş. Orada bir cümle kurmuşsun kırmızılı yer tezat kalmış aslında tam anlatmamışsın sanırım meramını..
Son olarak da her şeyin hayırlısı. Kız da erkek de can.

Ya sunu anlamiyorum yok sunun icin konumu acilir yok bunun icin ne icin acacam ben burasi bir derdim var degilmi amac buraya yazip kimseye demediklerimizi demek degilmi zaten hayir desem derdim olmayacak burayada yazacak biseyim olmayacak dimi ama. Bu arada kese disi kanamam var oda bu haftalara suruyor hatta doguma kadar gidebiliyor. Zaten kocamin tutumundan memnun olsam buraya onu yazmam dimi canim sıkıldı paylastim burasida paylasma sitesi.

Hayatta kendinize yapacağınız en güzel yatırım, "hayır" demeyi öğrenmektir, rica ile minnet ile değil, gerçekten içten gelen bir hayır! Çok şey kazanır, hiç bir şey kaybetmezsiniz...

Ayrıca kız çocuk için başını eğer diyen de bir kadın!! Sen eğdin mi ailenin başını diyip çıkıvermek de var işin içinden ya...

sabah sabah sinir oldum :47:
inşallah hayırlısıyla dünyalar tatlısı bi bebeginiz olur:emir_bebek::nazar:
sorsaydınız keşke kendisi ailesinin başını öne egmiş mi yada kendi kızında bu potansiyeli görüyomuymuş:47::47:

Her doktora gittiğinizde haber vermeyin arkadaşım.
Alın randevunuzu , tutun eşinizin elinden gidin doktora.
Böyle o alınmasın, bu kırılmasın diye diye tepenize ederler en sonunda.
Daha bebhk doğacak, herşeye karışır, kamp kurarlar evinize.
O zaman da kocanız kucağına alamaz bebeği.
Kızı erkeği ne anlamadım, Allah sağlıkla doğan hayırlı evlat versin inşallah.

Son düzenleme:
Uzulmeyin bicbirseyin bebeginizi gormenin verecegi mutlulugu golgelemesine izin vermeyin ve size tavsiyem bundan sonraki kontrollere asla gorumcenizi goturmeyin..saglikla bebeginize kavusun ins..

eşin de normal değil ablası da, bi kere eşin demişya o kadar kalabalıkta giremem diye e be adem o zaman söyle ablana gelmesin her kontrole gelmek zorunda mı, ikincisi görümcen söylediği laflarla zihniyetini belli etmiş eşinde aynı aileden çıkma kafa yapıları aynıdır herhalde aşırı muhafazakar bi yapınız var ki kız çocuk için başımızı yere eğer ifadesi kullanılmış, pesss 21.yüzyılda hala neler konuşuluyo

Pardon ama bu konunun muhafazakarlikla ne alakasi var cahillik ile muhafazakarligi karistirmayalim lutfen.bende muhafazakar ajlede buyudum gayet serbest okumamiz icin her imkani onumuze sunan kiz cocuklarina deli olan bi ailem var ustelik cevremdekilerde hep bu ornekte oldugu gibi. Hee arkadasin konusuna gelince haklisiniz kafa yapilari berbat o konuda katılıyorum size.

Pardon ama bu konunun muhafazakarlikla ne alakasi var cahillik ile muhafazakarligi karistirmayalim lutfen.bende muhafazakar ajlede buyudum gayet serbest okumamiz icin her imkani onumuze sunan kiz cocuklarina deli olan bi ailem var ustelik cevremdekilerde hep bu ornekte oldugu gibi. Hee arkadasin konusuna gelince haklisiniz kafa yapilari berbat o konuda katılıyorum size.

ben o şekilde yorum yapmayı uygun buldum.

Ayy görümcene sinir oldum. Ona mı düşmüş bebeğin cinsiyeti. Hem kendinin de kızı varmış, aynı şeyi onun içinde düşünüyomuymuş sorsaydın bi.. Ben de bi kız annesi olucam, bence kız çocuğuna bakmak erkek çocuğuna bakmaktan daha kolay. Tövbe tövbe ne anlayışsız insanlar varya. Eşine de sinir oldum valla. Adam kendi çocuğunu kalabalık diye görmek istemiyo.

Canim dememmi dedim herseye surat yaptiklari icin anlayisli olmak zorunda olan ben oldum ne güzel ya ablam alingan deyip cikiyor işin içinden bende alingan olcam artk. Bide kocam hep kiz istedi kendi biraz sinirli ve yorms annesini oğlum olmasin kizim olsn huzur versin bana dedi. Ailesi erkek diyor israrla tobe hasa ben yaratiyorum ya. Bebeğim hissediyor biliyorum ama üzülmemek elde değil ki her birini ayri idare ediyorm annesi alingan ablasi alingan yigeni hassas bu ne ya ben esimle aram bozulmasn diye susuyorum aman evlendik bebegimiz olacak kucuk seylere takilmayim diyorum ama olmuyor işte :(

Görümceniz çok anlayışsız, eşiniz de hatalı diyebilirdi her kontrole siz gidiyorsunuz bu kez eşimle gidelim siz gelmeyin ne varki bunda alınacak.
Cinsiyet konusundada Rabbim hayırlı evlat versin kızı erkeği yok bu işin. Erkek çocukta pekala insanın başını öne eğebilir yani mevzu buysa.
Siz üzülmeyin, bebeğinizi de üzmeyin.
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Kolayliklar dilerim.

Bebeğim cok şükür saglikli 200gram tehlikemde gecmis minik tekmelerde atiyor ve kizim olacak:)) kocama bende sinir oluyorum bu en güzel seyden kendini mahrum birakiyor suan hic biseyin önemi yok kizimin kalp atışını duydum hareketlerini gördüm ya :))
Ayrica kizimin basimi egmesini söylemekle gorumcem ve k.v cok terbiyesiz konustu bende ayni seyi sizindr kiziniz var diye versem ayni seviyede olmayacammi ne bilim allah korkum var karnimda bebgim varken ne birinin kizina laf soylerim nede kinarim kimin basina ne gelecegini sadece Allah bilir.. hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide inşallah hayir demesini öğreneceğim :)

Bebeğim cok şükür saglikli 200gram tehlikemde gecmis minik tekmelerde atiyor ve kizim olacak:)) kocama bende sinir oluyorum bu en güzel seyden kendini mahrum birakiyor suan hic biseyin önemi yok kizimin kalp atışını duydum hareketlerini gördüm ya :))
Ayrica kizimin basimi egmesini söylemekle gorumcem ve k.v cok terbiyesiz konustu bende ayni seyi sizindr kiziniz var diye versem ayni seviyede olmayacammi ne bilim allah korkum var karnimda bebgim varken ne birinin kizina laf soylerim nede kinarim kimin basina ne gelecegini sadece Allah bilir.. hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
Yorumlariniz için teşekkür ederim arkadaşlar bide inşallah hayir demesini öğreneceğim :)

gözün aydın sağlıkla gelsin inşallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Back
X