Evet üstümden kamyon geçmiş gibiyim hatta üstümden geçmiş,hızını alamamış dönmüş bi daha geçmiş gibi
Küçük Emrahın ,annesiyle amcasının yaşadığı kara geceyi öğrendiğindeki tepkisini veriyorum sabah alarm çalınca
Yazık eşim Aşkım kalk diye seslenip odadan kaçıyor vereceğim tepkiden korktuğu için,ne travmalar yaşattım adama uyandırdığı içinyazık üzülüyorum kocama hatırladıkça
ŞİMDİ BİR KAHVE PAKLAR BENİ.....BİDE (Burasını da siz söyleyin artık )
navizade bizim servis sabahları yatakhane modunda çalışıyor horlayanlar kafası düşenler ...sabah çıt çıkmıyo servisten yalnız değilsin yani erken kalkıyoz ondan
navizade bizim servis sabahları yatakhane modunda çalışıyor horlayanlar kafası düşenler ...sabah çıt çıkmıyo servisten yalnız değilsin yani erken kalkıyoz ondan
Demin bi teyze geldi geçen hafta geldiğinde çok fazla sıkboğaz ediyor diye hafif sert davranmıştım.Canım ya aklında kalmış bu gün gelmiş diyoki ;bu gün çok iyi görünüyorsun geçen canın sıkkın gibiydi,şey benimde ellerim karıncalanıyor,aaa senin makyajın ne kadar güzel olmuş bugün vs. vs. .En son kızım özür dilerim geçen hafta için dedi ,Kıyamam ya olurmu teyze ben özür dilerim sert davrandığım için iş yoğunluğu stresten surat asılıyor bazen dedim.teyze uykumu açtı