İmmunoloji - Allerji ve Bağışıklık Hastalıkları Güneş Alerjimm

flyw

Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
6
1
34
Merhabalar 23 yaşındayım ne zaman 10 dk dan fazla güneş ışığna maruz kalsam ellerim boynum güneşe değen heryerim kaşınıp kabarıyor.Çıldırtıyor beni 1 yıldır var öncesinde hiç bir sıkıntım yokluktandır.Doktora gitmelimiyim,yüksek faktörlü güneş koruyucu yeterli olur mu konuyla ilgili tecrubesi olan var ? şimdiden Teşekkürler

eczanede satılan bioderma +50 faktör işe yarayabilir ama sen bir doktora görün önce...

Merhabalar 23 yaşındayım ne zaman 10 dk dan fazla güneş ışığna maruz kalsam ellerim boynum güneşe değen heryerim kaşınıp kabarıyor.Çıldırtıyor beni 1 yıldır var öncesinde hiç bir sıkıntım yokluktandır.Doktora gitmelimiyim,yüksek faktörlü güneş koruyucu yeterli olur mu konuyla ilgili tecrubesi olan var ? şimdiden Teşekkürler
Benim annemde de var ayni durum. Doktor bir karisim hazirlatti krem seklinde onu sürüyordu. Bir de burt's bees markasinin güneş kremini almasini onermisti. 99dogal olduğu için..

Bu sayede rahat ediyor diyebilirim

Tabii ki doktora görün. Hatta araştır, alanında çok iyi bir dermatoloğa git. 10 dk'da cildim kabarıyor ne demek. Normalde 10 dk güneş koruması olmadan bile insana zarar vermez. Sizin bence kozmetik dükkanlarında satılan kremlerden daha özel ürünlere ihtiyacınız vardır.

Doktora gidin tabi ki. Size güneş kremi önerecektir. Bende de var güneş alerjisi. Ama koruma faktörü aşırı yüksek olmasa da herhangi bir güneş koruyucu ürün ya da bb krem idare ediyor beni.

Bence her şeyden önde bir doktora gidin.. ama doktorda direk ilaç mümesillerinin verdiği kağıdı veriyor. Herkese aynı şeyi tavsiye ediyorlar. Acaba yüzde mi alıyorlar ne?o_O doktorlara da güvenemiyor insan..

Kızlar kimyasal içermeyen bir güneş losyonu kullanıyorum bende adını vermeyim. İyi ama çok sıvı
Siz ne kullanıyorsunuz. Memnunmusunuz ? yeri gelmişken sorayım

teşekkür ederim en yakın zamanda doktora gideceğim ve burda paylaşacağım keşke bir hapı olsa içsek de geçse

Keşke olasa ama bende doktora gitmiştim ama ilaç vermemişti sanırım. yüksek faktörü kremler al demişti. Bide uzun kollu giyin güneşe çıkma vs.

Bence her şeyden önde bir doktora gidin.. ama doktorda direk ilaç mümesillerinin verdiği kağıdı veriyor. Herkese aynı şeyi tavsiye ediyorlar. Acaba yüzde mi alıyorlar ne?o_O doktorlara da güvenemiyor insan..

Kızlar kimyasal içermeyen bir güneş losyonu kullanıyorum bende adını vermeyim. İyi ama çok sıvı
Siz ne kullanıyorsunuz. Memnunmusunuz ? yeri gelmişken sorayım
Söyle arkadaşım bişey olmaz...Merak ettim ne kullanıyorsun.
Ben Aubrey kullanıyorum. Güzel.

alabilirim ondan doktora çalışırken gitmek oldukça zor
Canım senin için demedim, diğer yazan arkadaş vardıya Brave Capricorn Brave Capricorn , onun sorusuna istinaden. Evet günlük kullanım için güzel ama benim öyle alerjim falan yok. Senin doktora danışman lazım bence. Allah korusun ihmale gelmez. Cilt kanseri diye bişey var sonuçta, ne kadar hassassa cildin o kadar özen şart. Al randevunu sonra da iznini. Millet grip için işten izin alıyor.

LR aloe vera sun care 30 faktör
Çok sıvı geliyor. Hatta yazın yüzümden akıyor. Sorduğumda kimyasal içermediği için dediler

Benim dudak üstümde lekem var amacım çoğunlukla o lekeye güneş ışını değmemesi.
Acaba Aubrey mi denesem, dediğim gibi benim ki çok sıvı

LR aloe vera sun care 30 faktör
Çok sıvı geliyor. Hatta yazın yüzümden akıyor. Sorduğumda kimyasal içermediği için dediler
Canım sen içeriğine bak..hatta bende bakayım netten, ama mineral kremin akışkan olanını hiç görmedim. Aksine yoğun diye insanlar tercih etmiyor. Benim kullandığımda öyle, çok yoğun, ince bir tabaka halinde sürmen lazım yoksa casper gibi bembeyaz oluyorsun.

Benim dudak üstümde lekem var amacım çoğunlukla o lekeye güneş ışını değmemesi.
Acaba Aubrey mi denesem, dediğim gibi benim ki çok sıvı
Canım netten baktım da, bu basbayağa kimsal bir krem ya; yemiş doğal diye bunu satan. Bak şimdi mineral güneş kreminde ana madda çinko oksit/titanyum oksit, geri kalanlar yumuşatıcı, krem tarzı şeyler.
Doğal güneş kremi istiyorsan netten organik olarak bak, benim aklıma gelen Erbaviva, Aubrey, Burt Beesi Loving naturals gibi markalar var.
Ama dediğim gibi bu mineral kremler hep çok yoğun. Zaten mantığı o, yüzünü güneşi geçirmeyecek mineral bir tabaka ile sıvıyorsun resmen.

X