- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
- Konu Sahibi BirVarmisimBirYokmusum
Sagolun.insallah cok tesekkur ederim⚘Amin inşallah hepimizin çok sağolrica ederim. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagolun.insallah cok tesekkur ederim⚘Amin inşallah hepimizin çok sağolrica ederim. Rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah amin
![]()
Kardeşimin ilkokulda öğretmeni vardı adı Güneş diye çok seviyordu onu
Ya ben bu mesajlari niye gormemsm.. cook cok tesekkur ederim. Sagolun..Gunes e karar verdik gbi insallah saglikla dogarsa..buranin etksi cok olmstu..bu cvplar da iyice icime su serpti..sagolun..gec gordgm icn de kusura bakmayın lutfen ⚘⚘Bnm güneşim de esmer melez gibi biz akşam güneşimiz diyoruz hiç bağdaştırmadım ben günes adını verirken esmer sarısın nasıl durur vs diye .. çok akıllı bilmişliği beni bazen zorluyor maşallah .. şimdi hamileyim kardeşini her akşam iyi uykular kardeşim diyerek karnımı öpüyor biliyor orda oldugunu 4 yaşında kızım ..seni yerim annem diyorum evet sen beni yersen ben de kardeşimle karnında yatarım diyorçok bilmiş çok maşallah
Sağlıkla gelsin inşallahYa ben bu mesajlari niye gormemsm.. cook cok tesekkur ederim. Sagolun..Gunes e karar verdik gbi insallah saglikla dogarsa..buranin etksi cok olmstu..bu cvplar da iyice icime su serpti..sagolun..gec gordgm icn de kusura bakmayın lutfen ⚘⚘
Insallah sagolunSağlıkla gelsin inşallah![]()