güneşin yanına ada ismi çok marjinal olur
-em ile bitende çisem ve tanem i önerebilirim.
şimdiden adıyla yaşasın miniğin.
isim seçmek ne zormuş( Yine kararsız kaldım Duru Nil nasıl sizce fikirlerinizi mrk ediyorum...
iki isimli biri olarak söylüyorum ki bence iki isim düşünme
gerçekten zor oluyor çünkü. mesela benim ilk ismim kullanılmaz hiç. sokakta birisi arkamda kendini yırtsa bakmam dönüp acaba bana mı diyor diye :130:
ama illa da iki isim diyorsan Güneş Deniz güzel bence :130:
yerinde olsam beğendiğim ismi koyardım, ki ben öyle yaptım, kim ne derse desin, senin içine sinen isim güzel isimdir, ben kızımın ismini 4 yıl geçti hala çok seve seve söylüyorum, kızım çift isimli, uyumlu bir çift isim koyduk, tek ismini kullanıyoruz ama ikisi beraber kullanınca da ayrı bir karizma oluyor, ben çok memnunum. ama başta da dediğim gibi güneş tek haliyle güzel olur.
yerinde olsam beğendiğim ismi koyardım, ki ben öyle yaptım, kim ne derse desin, senin içine sinen isim güzel isimdir, ben kızımın ismini 4 yıl geçti hala çok seve seve söylüyorum, kızım çift isimli, uyumlu bir çift isim koyduk, tek ismini kullanıyoruz ama ikisi beraber kullanınca da ayrı bir karizma oluyor, ben çok memnunum. ama başta da dediğim gibi güneş tek haliyle güzel olur.
kızımın ismini hamileliğim boyunca hatta evlenmeden öncede hayal kurarken Güneş olarak belirlemiştik.son dakika eşim vazgeçti.güneş olsaydı yanına isim olarak en çok Ela istemiştim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?