guneş koruyucu ve makyaj

birbuyuktemmuzaski

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
1.644
1.123
133
30
Kizlar cildim sivilceli oldugu icin onlarin gecmesinde aknetrent kullandim gectiler ama iri olgun sivilceler oldugu icin iz biraktilar. Doktorumda bir tane gece bakim kremi verdi. Eczacida alirken kesinlikle gunes koruyucu sur dedi gunduzleri tamam dedim onuda aldim ama sormayi unuttum. E makyaj yapiyorum o nolcak

güneş koruyucunun üzerine makyaj yapabilirsiniz, nemlendirici gibi düşünün onu, yıllardır dermalogica 50 faktör yüz güneş kremi kullanıyorum hep makyajımı da onun üzerine yapıyorum.

Gece bakım kremini gündüz niye sürüyorsunuz ki? Gece veya akşam güneş battıktan sonra sürün, sabah kalkınca yüz yıkama jeliyle yıkayıp, normal nemlendiricinizi sürüp makyaj yapın.

Gece bakim kremini gece suruyorum zaten. Gunese cikarkensde gunes koruyucu sur dedi. Ben bilmedigim ve yagli bir cildim olup hic krem kullanmadigim icin. Koruyucunun ustune makyaj yapildigini bilmiyodum

Gece bakım kremini gündüz niye sürüyorsunuz ki? Gece veya akşam güneş battıktan sonra sürün, sabah kalkınca yüz yıkama jeliyle yıkayıp, normal nemlendiricinizi sürüp makyaj yapın.
öyle birşey yapmıyor. gece kremi vermiş doktor. ama eczacı, gündüz için de güneş kremi sür demiş.

Gece bakim kremini gece suruyorum zaten. Gunese cikarkensde gunes koruyucu sur dedi. Ben bilmedigim ve yagli bir cildim olup hic krem kullanmadigim icin. Koruyucunun ustune makyaj yapildigini bilmiyodum
evet yapılıyor, bende güneş koruyucunun üzerine yapıyorum, önce bir sür ve yedir iyicene, bir iki dakika geçsin makyajını yap.

Yapılır tabii. Ama güneş koruyucuları 2-3 saatte bir yeniden sürmek gerekli. Fondöten veya pudra sürerseniz güneş koruyucuyu yineleyemezsiniz. Fondöten gibi renkli koruyucular var, onlardan alıp deneyin isterseniz.

Back
X