Bebek Beslenmesi güneş kremi mi yoksa güneş sütü mü?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlemisdar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2008
98
1
86
43
Kırşehir
arkadaşlar oğluma (8 aylık) dün chicco nun 50 faktörlük güneş kremini ve güneş sonrası losyonunu aldım.aldığım yerde birde chiccco nun güneş sütü vardı.güneş sütünün kıvamı daha yumuşak olduğu için onun sürümü daha kolay oluyor diye satıcı onu tavsiye etti onunda faktörü 50 di kafam karıştı.birde güneş sonrası kreme ihtiyaç varmıydı sizce?aslında günlük kullanım için 30 faktör sprey deniz için 50 faktör krem almayı düşünüyordum.sonra satıcı aklımı karıştırdı.siz yaz için neler aldınız?birde chicconun kampanyası var 1 ürüne stick güneş kremi 2 ürüne deniz topu 3 ürüne bebiş havuzu hediye bizim satıcı tanıdıktı hepsini verdi:))

Son düzenleme:
Chicco 50 faktör güneş kremi yeterli bana kalırsa. Geçen sene onu kullandım. Sonrasında banyodan sonra nemlendirici sürdüm. Güneş kremi yeterinde koruyor başka bişiye gerek yok. Yalnız bebekler gölgede de yanar unutmayın ve sık sık kullanın.
Sürümü zor olması daha iyidir. Ne kdr yoğun o kdr koruma.

Back
X