Cilt Bakımı Ürünleri güneş kremi önerileri?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nevra00

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2014
3
0
6
35
İçel Mersin
slm arkadaşlar güneş kremi almayı düşünüyorum. Dcl , hamilton ve la roche posay kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim? kuru bir cildim var ve lekelenmeye müsait..

Bende bu konuyu araştırıyordum canım cevap vereyimde konu yukarda kalsın görünsün istedim :)

kaç haftadır araştırdım cildim karma ve yağlıya dönük malesef.
birçok marka buldum malesef bulunduğum yerde o markaları bulamadım.sadece bitanesini buldum ve şükür dedim yani
vich yağlı ciltler için olanını aldım okadar memnun kaldım ki yüzüm ayna gibi parlamıyor tam istediğim.

kesinlikle güneş koruyucu kullanırken cilt tipiniz çok önemli.isterseniz vich kuru ve hassas ciltle için olanına bakın.

Kakoo yağı içeren nemlendirici ve ferahlatıcı güneş sonrası krem. Formülü kilinik olarak test edilmiştir. Bilboa NMF ( Natural Moisturizing Factor) içerir. Yumuşak bir cilt sağlar.Serinleticidir ve hafif güneş yanıklarında mentolden dolayı ferahlatıcıdır. Ayrıca güneş rüzgar ve tuzun neden olduğu çatlamalar ve cilt kurumasını önlemeye yardımcı olur. Aynızamanda içindeki mentol sayesinde hoş bir serinlik hissi de verir.
Kullanımı : Güneşe çıkmadan en az 15 -20 dk. Evvel bol miktarda sürülür. Her 1 -2 saatte bir ve denizden ve duştan sonra tekrar sürülür. İlk günlerde güneşin altında fazlakalmayınız. En sıcak saatlerden kaçınınız. ( Saat 12 -16 arası ) Cilde ve güneşin yoğunluğuna uygun koruma faktörü kullanınız. Formül ambalaj üzerinde yer almaktadır.Buradan inceleye bilirssiniz.http://www.alisverisinkrali.com/product/115705/119758/Bilboa-Burrocacao-Duposole-After-Sun-Cift-Etkili-200-Ml-Gunes-Kr Öneririm harika bir koruyucu...

Back
X